|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
Cytat:
![]() http://www.tipy.pl/artykul_2889,jak-spac-w-pracy.html |
||
|
|
|
#1742 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Widziałam już strone tego salonu
Kopia Very jak się patrzy Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kurcze teraz będę miała problem co wybrać. sentencje, nagrody, czy tez jakieś "zadania" dla gości
|
|
#1743 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
O Madziu tż cierpi? ja ostatnio na tabletkach non stop leciałam i dopiero kupiony przez moją mamę antidol mi pomógł z bólem bo płakałam z bólu Cytat:
Cytat:
okazalo się że odwoził jakieś koleżanki i żonę kolegi do apteki do miasta... a telefonu ode mnie nie odbierał wtedy rozpętałam piekło, jestem dośc porywcza więc rozmowa nie była miła... i wtedy wybuchnęłam płaczem... eh dużo opowiadania... ale sam wkońcu zrozumiał i przyznał mi rację że ze mną chce byc na zawsze i lepiej nie miec we mnie wroga i już więcej nigdzie tych kolegów nie woził tylko prosto do mnie jechał... i tak jest do dzis, kolegów ma.. ale mnie stawia na pierwszym miejscuale się rozpisałam... ale tak dziewczyny.. ja też miałam przygody
|
|
#1744 |
|
Zakorzenienie
|
Witam!
jak na razie czytam sobie i obserwuję co się dzieje na wątku. U mnie nudy, czekam na okres, jeszcze tylko kilka dni.... Wczoraj byliśmy odebrać obrączki, śliczne są W bardzo korzystnej cenie bo za próbę 585 daliśmy 1010 PLN A jak jest u was - chciałam aby za obrączki płacić po połowie kosztów, ale TŻ uparł się że on zapłaci całość bo taka jest tradycja i zwyczaj. Ale trzymając te obrączki dotarło do mnie realnie że ślub coraz bliżej... fajne uczucie
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2011-08-31 o 09:00 |
|
|
|
#1745 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tenebrosa to fajnie, że udało ci się wykonywać swój wyuczony zawód. I to jeszcze takie udogodnienie, w domku. Moje marzenie ![]() maxwellka suknie PMka miała ładna, pasuje do niej, ale dziwnie idzie w kościele do ołatarza... za rękę, nie pod rękę? ![]() Wesele super, bardzo takie amerykańskie. sztuczko też zamierzamy na pierwszy taniec sie przebierać, cos na styl dirty dancing. Mam nadzieję, że to nam wypali http://www.sukniegracja.pl/kolekcje.html ta suknia jest szyta na wzór sukni od nenki ostatnia z prawej w 3 rzędzie. A juz widzę, że ktos zauważył
|
|
|
#1746 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziek dobry Kobitki
![]() Dziekuje ![]() Cytat:
hehe a tak piekna jestem, zwlaszcza o 23 bez makijazu ale rozumiem, ze juz spiąca bylas i pisalas takie glupoty:PCytat:
ciesze sie, ze i Tobie sie podoba moge Ci pozyczyc na tego 5 grudnia, ale mi odeslesz na moje urodzinki 13 grudnia hehe![]() czyli ogolnie widze, ze wam sie spodobala faaajnie, bo mi tez sie wydawala za.je.biaszcza nie ma to jak Wasz opinia dzieki![]() Cytat:
oki, zbieram sie do pracy buziaki
|
|||
|
|
|
#1747 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć
Paulinka - kamizela super, jeśli masz wątpliwości, to poczekaj do jesieni - połowa wystrzałowych lasek, będzie w takich chodzić Cytat:
Cytat:
no jasne. Ja sama jestem już w 80% zdecydowana. Największym plusem jest właśnie ten niski koszt. Poza tym nie będą to standardowe migdały czy czekoladki ale dość oryginalne ciasteczka. Ja się jeszcze nie spotkałam na weselu z takim prezencikiem |
||
|
|
|
#1748 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja też się nie wyspałam miałam takie głupie sny. Ale o dziwo nie ślubne
|
#1749 |
|
Zakorzenienie
|
a i muszę się wam pożalić. Nasz kwartet smyczkowy, który miał przyszykować oprawę muzyczną mszy i początku wesela z pierwszym tańcem włącznie leci sobie w bambooko
Pół roku temu babka podała mi cenę 1000 zł za całość (do przełknięcia - w końcu to tylko 2-3 godziny pracy) ale nie chciała podpisać umowy, gdyż uznała że jest za wcześnie. Odezwałam się do niej wczoraj, czy może zechciałaby łaskawie podpisać umowę. No to mi odpisała, żebym się odezwała w styczniu, wtedy podpiszemy umowę i przesłała nowy cennik, gdzie oprawa ślubu wyniosła 600 zł a wesela (tylko początkowej części) 800 zł. Razem 1.400 zł Wkurzyłam się, a jeśli w styczniu, znowu podniesie ceny?? Na pewno nie chciałabym rezygnować z kościoła, ale za sam pierwszy taniec (bo tylko to mnie w zasadzie interesuje) nie dam 800 zł |
|
|
|
#1750 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)Na sali były okrągłe stoliki po 10 osób przy każdym. Zrobili tak, że 1 osoba przy stoliku dostawała ciasteczko z informacją w środku o tym by po oczepinach zgłosić się po odbiór nagrody. Pozostali też otrzymywali ciasteczko, ale już tylko z sentencją w środku. Fajne to było, gdyż przy stolikach nie były konkretnie przypisane miejsca (tylko na środku stała kartka z listą osób) i tak naprawdę otrzymanie prezentu było loterią
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie zdjęcia robi i byłam zawiedziona! Okropne! Mówię o tym TZ (nie bardzo się przejął) i pobiegłam płakać do ubigacji, ledwo mieszcząc się z suknią...No i coś było jeszcze z tym pierwszym tańcem że go praktycznie nie było, a jak w końcu zaczeliśmy tańczyc to chyba do piosenki "windą do nieba" ![]() Nigdy wiecej takich snów... nena super i dzięki za pomysł A ty planujesz standardowe wróżby czy może własne sentecje lub coś innego?
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Byłam u chirurga. Na razie mam robić okłady i zgłosić się do kontroli w przyszłym tygodniu. Czyli w sumie nic nie załatwiłam. Ale przynajmniej mam dzień wolny (po 12-godzinnym dniu pracy w poniedziałek chyba mi się należy...) A dzisiaj idę odebrać suknię |
|
|
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
edit : pomieszalo mi sie. ale tak czy inaczej podniosla cene.
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2011-08-31 o 09:31 |
|
|
|
|
#1754 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1755 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1756 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aaaaaaa, jakie zaj.eb.iaszcze te magnesiki!!! Na pewno je wykorzystam. Albo dorzucę do zaproszeń, albo jako prezent dla gości, bo są naprawdę re-we-la-cyj-ne!!!! Cytat:
Ale szału nie ma ![]() Cytat:
Mi ostatnio wszelkie ciuchy kupuje mama, bo ja kompletnie nie mam na to czasu ![]() Cytat:
Strasznie mi się takie kamizelki podobają, z chęcią sama bym nosiła I jeszcze jaka śliczna Ty jesteś! Cytat:
Cytat:
i daj znać jak poszło!Cytat:
Czekam na foty z niecierpliwością!!! Cytat:
![]() A w ogóle to dzień dobry dzieweczki, dziś maxwelka szaleje i ma genialny humor, bo jest Matki Boskiej Pieniążkowskiej, więc planuje zakup kostiumu i sandałków na wyjazd, hula hoop i maty do ćwiczeń Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2011-08-31 o 09:34 |
||||||||
|
|
|
#1757 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z resztą nie ma innej opcji :P
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz nie wiem jeszcze. To świeżutki pomysł i Tż nawet o nim nie wie. Ale możnaby coś pomyśleć i ewentualnie mogłybyśmy tutaj wspólnie jakieś ciekawe wróżby ślubne poukładać. I rzeczywiście byłoby fajnie do kilku powkładać zamiast wróżb karteczki, że np. gość otrzymuje drobny prezent (jakąś miniaturkę np z krakowskiego kredensu - miód, nalewkę, itp.) |
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1761 |
|
Zakorzenienie
|
maxwelka - wpisz sobie w google personalised matchbooxes, jest masa stron - ale nie wszystkie wysyłają do Polski
|
|
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki. Widze, że pedzicie do nowego watku
Ja wczoraj zjadłam lody z malinami na goraco i cały smutek sie rozszedł po kosciach. Dziś juz w świetnym nastroju Cytat:
![]() Jak Wam sie podobaja te ozdoby?http://allegro.pl/zawieszki-krawatmu...774154193.html Chyba zdecyduje sie na żółciutki korol (cytrynowy)do mojej sali..Co myslicie? Zjęcia sali raz jeszcze w załączeniu (u nas będą okragłe stoły )
|
|
|
|
|
#1763 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1765 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
jeeeeeeeeeeee
|
#1767 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ALe na prawde są bardzo fajne i ładnie wyglądają. My również jestem na takie zdecydowane
|
|
#1770 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczynki
Cytat:
Oczywiście - pod rękę jest bardzo elegancko i dostojnie, ale z drugiej strony za rękę jest bardziej naturalnie, młodzieńczo, romantycznie... Można tę dłoń z napływu emocji ścisnąć, pogładzić, miodzio Pamiętam jak na pierwszym ślubie na jakim w życiu byłam kuzynka szła do ołtarza w ten sposób - do tej pory mam to przed oczami Nigdzie Magdziu nie napisałam, że przebieramy się na pierwszy taniec Zresztą jest to niepotrzebne, bo chcemy zatańczyć walca angielskiego, więc w mojej balowej sukni będzie niczym jak w Kopciuszku, idealnie Nawet zaraz po obiedzie (a wtedy w moim regionie odbywa się pierwszy taniec) nie byłoby ani za dużo czasu (nie chciałabym, żeby goście musieli na nas czekać) ani ochoty na zmianę stroju, tacy po jedzonku Za to koło 20 chcemy pokazać parę latynoskich sztuczek - wtedy przebierka jest konieczna A skoro piszesz o dirty dancing to znaczy że macie w planach ten popisowy taniec do "I had the time od my life"? No i jaką sukieneczkę planujesz dokładnie? Bo ja chcę mieć białą, najlepiej dekolt w serduszko, dół z falbanek, długość przed kolanko Nie będę do tej stylizacji ściągać welonu - i o to chodzi ![]() Cytat:
Co innego suknie greckie - wtedy bym powiedziała, że są lejące, przepiękne, taki styl No! Właśnie też się przekonam jak będę wyglądała w halkach które mi dziś pani zapoda... Ciekawe, czy poza wypożyczeniem mogą jeszcze je sprzedawać - potrzebuję mieć je wcześniej, na nauce pierwszego tańca żeby przyzwyczaić siebie i TŻa do tej objętości... Jeśli nie sprzedają to będę musiała w ciemno kupić na allegro tę trójkołową - wtedy przymierzę już w domku suknię do niej i dopiero będę mogła zdecydować jak wysokie taneczne buciki zakupić Oj ja nie mogę się doczekać samej przymiarki - tak strasznie, bardzo bardzo! Fotki pokażą całą prawdę Mam nadzieję, że zarówna ja jak i Wy ( ) będziemy zadowolone z efektu ))Tak w ogóle to przekmnęło mi przed oczami, że co najmniej marlenka i nenusia rozmawiały o dekoracjach z gipsówki - Kochane, ja też już sobie zaplanowałam, że użyję w moich dekoracjach duuużo gipsóweczki Wygląda przepięknie i jest taniutka, bardzo trwała (moja mama pracowała kiedyś przez parę lat w kwiaciarni - pamiętam, że jak ostał się czasem jakiś bukiet i np. róże i jakieś zielska więdły to gipsówka stała dalej na baczność :p) - super! Na pewno zaopatrzę się w małe wazoniki, które włożę w papierowe torebki, obwiążę śliwkowymi, cieniutkimi wstążkami, a w środku stawię kuliste bukieciki z samej gipsówki - takie ozdoby porozstawiam wszędzie na stołach i gdzie się tylko będzie dało Myślę też co by tu zrobić żeby użyć gipsówki w wiązance ale żeby nie wyglądało to tak zbyt od niechcenia... no i oczywiście żeby ładnie się to komponowało z jakimiś fioletowymi kwiatami (ciągle myślę jakimi :p) ach... Taki Sztuczka ma plan
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:57.

szkoda że nie wzięłam ze sobą poduszki do spania to bym dzięcioła zrobiła na biurku
Kopia Very jak się patrzy 

A to już drugi raz w tym miesiącu (ostatnio wrócił po 3.00) i boję się, że On mimo swoich 30 lat nie zmieni się po ślubie i nadal będzie tak nieodpowiedzialny. A do tego spędza z kumplami więcej czasu, niż ze mną... Widujemy się tylko w weekendy, do tego jak ja przyjeżdżam po pracy to TŻ już najczęściej w stanie "lekko wskazującym" i tym oto sposobem mamy dla siebie bez % dzień tylko w niedzielę
Nie żeby On nadużywał alkoholu, ale po
prostu mógłby poczekać z piciem do mojego przyjazdu

Jaka Ty śliczna jesteś, znowu się kompleksów przy Was nabawię :P

)

Strasznie mi się takie kamizelki podobają, z chęcią sama bym nosiła