Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
Napisane przez nena1984
proszę oto link http://www.ciasteczka.com/ Własne życzenia to dodatkowy koszt, ale myślę że nie wielki. Te opakowania trochę przerażają, ale można wziąć przezroczyste i np. przewiązać tasiemką (oczywiście w zgodności z kolorem przewodnim  )
|
nie wiem czy do mnie dowiozą, ale zapisałam sobie linka
Cytat:
Napisane przez nena1984
a i muszę się wam pożalić. Nasz kwartet smyczkowy, który miał przyszykować oprawę muzyczną mszy i początku wesela z pierwszym tańcem włącznie leci sobie w bambooko 
Pół roku temu babka podała mi cenę 1000 zł za całość (do przełknięcia - w końcu to tylko 2-3 godziny pracy) ale nie chciała podpisać umowy, gdyż uznała że jest za wcześnie. Odezwałam się do niej wczoraj, czy może zechciałaby łaskawie podpisać umowę. No to mi odpisała, żebym się odezwała w styczniu, wtedy podpiszemy umowę i przesłała nowy cennik, gdzie oprawa ślubu wyniosła 600 zł a wesela (tylko początkowej części) 800 zł. Razem 1.400 zł Wkurzyłam się, a jeśli w styczniu, znowu podniesie ceny?? Na pewno nie chciałabym rezygnować z kościoła, ale za sam pierwszy taniec (bo tylko to mnie w zasadzie interesuje) nie dam 800 zł 
|
ale wymyślają nieźle im cena podskoczyła
Cytat:
Napisane przez E87
Czesc dziewczyny! Przepraszam, ze tak dlugo mnie nie bylo, ale bylam na wakacjach, biegalam na rozmowy w sprawie pracy (w koncu sie udalo ide od jutra  ), dzialalismy z TZ-tem na dzialce naszego przyszlego domku... ciagle zabiegana ale szczesliwa  Dzis postanowilam rozejrzec sie za zaproszeniami - chcialabym je sama zrobic, ale szukam inspiracji... moza ma ktora namiary na jakies fajne stronki? Bylabym wdzieczna!  U mnie narazie stanelo z planami slubnymi, bo nie bylo czasu... zyjemy teraz wyborem projektu domu... 
|
GRATULACJE!
Cytat:
Napisane przez maxwelka
U nas też za wszystko płacimy pół na pół, oprócz naszych ubrań, obrączek (za które płąci TŻ, bo stwierdził, że taka jest tradycja, że mężczyzna płaci za obrączki wiecie coś na ten temat?) i pierdółek, która ja sama sobie wymyślę przez wizażowe inspiracje 
|
wg tradycji chyba jakoś to tak jest, ze PMka za gości płaci (w sensie za sale) a młody chyba za obrączki, zespół, wódkę
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia
a mnie dziś olśniło (tak mi się wydaje) że najwięcej TŻ PM-kowych ma na imię Łukasz ?? 
|
mój też Łukasz ale chyba go tu po imieniu nie wyzywałam
Cytat:
Napisane przez nena1984
jak już jesteśmy przy depilacji brazylijskiej, to też chętnie poczytam, jak to w rzeczywistości jest a przede wszystkim, czy boli. Któraś z Was już jakiś czas temu się wybierała, ale relacji nie przekazała  Pamiętam tylko, że kiedyś widziałam reklamę na mieście gabinetu z depilacją laserową i wiele znaczącym sloganem "idzie wiosna, czas zrzucić futerko" 
|
ja chciałabym iść,żeby mieć spokój na dłużej, ale mi tak głupio przed kimś nogi rozłożyć 
Cytat:
Napisane przez M_ilkaa
oto ja 
zdjecie nr 1 bez "maskownicy" na biuście
zdj. nr 3 zakryty tiul
|
Pięknie Ci w tym fasonie!
bardziej podoba mi się z zakrytym tiulem, nie dlatego, że grzeczniej - po prostu jakoś tak góra ładniej wygląda