|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
O matko! nie było mnie 4,5 dnia a mam do nadrobienia prawie 40 stron!
nie wiem kiedy to zrobię!Nena a co do kwartetu to za mszę raczej biorą normalnie, ale za pierwszy taniec lekka przesada i muszą mieć wzięcie skoro ona nie chciała umowy podpisać
|
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
a jeszcze fajniej wyglądało na ostatnim weselu jak PMka trzymała pana młodego pod rękę a nie na odwrót
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
to jak już wszystkie o snach to i ja też. To w nawiązaniu do wczorajszej sytuacji. Bo ja jeżdzę do takiej dziewczynki 1,5 roku opiekować się nią. I ona ma brata, który w tym roku maturę zdawał. Taki całkiem nice ten chłopaszek. No i najpeirw w ogóle jak jeszcze był to mała poleciała do jego pokoju i mnie woła a on w samych majtkach... LoL I później wykąpał się i wyszedł z domu. No i mała znowu tam poleciała do jego pokoju a u niego książki od matematyki leżały na wierzchu, on matematykę zdawał na maturze. No i myślę sobie, zobaczę co tam w tych książkach, co za zadania. Ja łapę pierwszą książkę na wierzchu a tam puste opakowanie po durexie
![]() A tak wracająć do snu to śniło mi się, że się z nim bzyknęłam, i to pod prysznicem LOL
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Się wkurzyłam dzwonię do jubilera a on do mnie że nie wie czy zrobił mam zadzwonić za 2godziny bo on przy ladzie stoi. Masakra szukał szukał pewnie nie zrobił i kręci
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-31 o 10:26 |
|
|
|
#1775 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc dziewczyny! Przepraszam, ze tak dlugo mnie nie bylo, ale bylam na wakacjach, biegalam na rozmowy w sprawie pracy (w koncu sie udalo ide od jutra
U mnie narazie stanelo z planami slubnymi, bo nie bylo czasu... zyjemy teraz wyborem projektu domu...
|
|
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i jeszcze trochę
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie możesz w jakimś innym salonie przymierzyć, gdyby w tym nie było, i wtedy dopiero zamówić na allegro, mając pewność jak to wygląda?...Cytat:
|
||
|
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no nie wiem mnie to się wydawało dziwne tż też zwrócił na to uwagę... już sama nie wiemale co my zwracamy uwagę na takie szczegóły niech się trzymają jak chcą.. mnie tam zawsze jakoś leci lapka pod rękę tżta a nie na odwrót ja jestem słaba płec i tż mnie trzyma nie ja jego tak to rozumuję
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2011-08-31 o 10:33 |
|
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No nieźle
|
|
|
|
|
#1781 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Świetny pomysł miał mój TŻ, co nie? Chyba magnesy i ciasteczka będą najpopularniejszymi podziękowaniami dla gości w sezonie 2012 ![]() Mi się naprawdę podoba tak jak jest na fotkach, czyli z ciemnozielonymi dodatkami w postaci serwetek itd. Jak by ta zieleń zniknęła i dałabyś wszystkie dodatki w kolorze żółtym to byłoby może nie mdło, ale mocno monotonnie. Może połącz ciemną zieleń z żółtymi akcentami w niewielkiej ilości?
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma tam nic zielonego tylko złoto i rąz i chciałam do nich jakiś mocny akcent dodać np. żółć cala reszta zostaje jak jest tylko do tego dodać zołte kwiaty, winietki, podziekowania, świeczniki....
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
najgorsze jest to, że ja dzisiaj tam znowu jade i sie bede wstydzila na niego spojtrzeć
![]() ![]()
|
#1786 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I wybierania projektu domu! Co do zaproszeń, to ja buszuję w zasadzie tylko i wyłącznie po allegro w celu znalezienia inspiracji, bo zaproszenia i tak będziemy wykonywać samodzielnie.Cytat:
Tak więc jak bym stawiałam na ciemną zieleń. Jak patrzę w powiększeniu, to ten brąz na serwetkach jest za mdły.
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie coś na ten temat?) i pierdółek, która ja sama sobie wymyślę przez wizażowe inspiracje ![]() Dokładnie, ja tu rześka i wypoczęta oceniałam urodę Paulinki, więc moje zdanie jest w tej kwestii decydujące ![]() No magnesy mnie urzekły |
|
|
|
|
#1788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przed chwilą umówiłam się na zabieg na oczka i będę go miała 13 września o godzinie 12:00 (2 dni przed roczkiem do ślubu) Moja mama za to będzie miała wszczepiany rozrusznik 9 września. Przynajmniej jak się będzie denerwować o mnie to się będzie troszkę lepiej czuła
|
|
#1789 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też nie rozumiem, po cholerę zmieniać suknię, skoro tyle się ją wybiera i tyle za nią płaci.. Ja pewnie w ogóle nie będę chciała jej zdjąć ![]() maxwelko, PMka rzeczywiście mogła przemyśleć krój sukni, bo trochę jJej ta talia zniknęła... Ale generalnie bardzo ładnie I cała oprawa też super. I Ty też piękna I fotka w kiblu the best ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
No i za pracę Cytat:
![]() Cytat:
Ale ciągle nam czegoś brakowało (głównie miejsca, żeby coś napisać ![]() A co do zapałek, to patrzyłam trochę w necie i takich stricte ślubnych nie znalazłam, ale zresztą takich nie chciałam. Natomiast jest mnóstwo ofert zapałek reklamowych i tu już wystarczy, że zrobicie sobie projekt i zamówicie odpowiednią ilość (tylko właśnie, nie wiem, od ilu sztuk można zamawiać, bo to jednak dość hurtowy produkt, trzeba napisać maila z zapytaniem) o tu np. http://www.matches.com.pl/pl/strona/warunki-zakupu Cytat:
Tylko tak, żeby każdemu do kuchni w miarę pasowało ![]() Cytat:
Bardzo lubię te wory, bo zawsze coś tam dla siebie wychaczę![]() A kamizelka super ![]() Cytat:
wpisz "zaproszenia" w grafikę, sporo powinno wyskoczyć Jak bede miała chwilę czasu, to Ci coś podeślę, bo teraz muszę iść do Rodziców do mieszkania przypilnować robotnika znów.
|
|
#1790 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pewnie już Cię pytałam sto razy, ale cóż to i gdzie się znajduje ?Ozdóbki na flaszeczki wyglądają zawodowo!!! Superowe są, sama bym takie wzięła, ale u mnie już by było za dużo tego dobrego no i w naszym lokalu każdą butelkę obsługa ubiera ładnie w serwetkę pod kolor przekątników które wybierzemy - w naszym przypadku będą beżowe ![]() Sądzę, że żółciutkie nadadzą się do Waszej sali jak żadne Szkoda tylko, że akurat te cytrynowe o których mówisz mi się nie wyświetlają... koło czarnych są pewnie? ![]() Ooo i prawidłowo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja niedawno miałam straszny sen z podtekstem, mianowicie że dobierał się do mnie młodszy brat TŻa (jest 2 lata młodszy ode mnie) Tylko wiecie - nic z tych rzeczy, że uważam go za atrakcyjnego, nie miałam nigdy rozkmin na jego temat, hehe aż tu nagle taki sen :p I jeszcze śmiesznie się mu tłumaczyłam, że jak on tak może mnie obłapywać i mieć na mnie ochotę - przecież za rok będę żoną jego brata :pCytat:
Zdradzisz nam co będziesz robić ?Cytat:
Tylko trzeba po zakupie bądź po zdecydowaniu się na wypożyczenie halki w salonie określić wysokość obcasa - niestety myślę, że w tym wypadku Twój pomysł ze zdjęciem halki z kołami na sali nieco podupadnie, bo wtedy cała suknia zrobi się dłuższa i możesz mieć trudności w poruszaniu się To samo ze zmianą wysokich butów na płaskie - przecież te kilka centymetów robi diametralną różnicę... No widzisz - tę trójkołową halkę którą kiedyś (parę razy nawet :p) wrzucałam to na allegro znalazłam, prosto od producenta... raczej nie będę chodziła po wszystkich salonach w moim mieście w celu znalezienia dokładnie tej... A w moim wiem, że takiej nie ma bo rozmawiałam z babeczką Jakoś to będzie ![]() Maleńka - pewnie, że to facet nadstawia przedramię a kobieta kładzie na nim swoją dłoń EDIT: Poszperałam i wrzucam 2 fotki jak to się idzie "po rękę" hehe (dla tych, które mają wątpliwości )
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-08-31 o 11:02 |
|||||
|
|
|
#1791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1793 |
|
Raczkowanie
|
A my chcieliśmy dać gościom w prezencie buteleczkę bimbru własnej (tzn. wujkowej) produkcji ale ceny buteleczek zwaliły nas z nóg - 6,5 zł za sztukę. Znaleźliśmy jeszcze buteleczki po 1,95zł ale pojemność tylko 50 ml.
Magnesy, ciasteczka odpadają jakoś średnio mi się widzą takie pomysły. |
|
|
|
#1794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Planujemy zrobić kilka wersji graficznych, żeby nie było tak, że kilka osób z jednej rodziny (jednego domu) dostanie takie same magnesy
|
|
#1795 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fajnie to napisałaś ![]() Cytat:
Cytat:
jestes śliczna
|
||||
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
Lecę teraz nad wodę znowu. Już 5 dzień z rzędu
a miałam się częściej udzielać przez ten tydzień
|
#1797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A poza tym chyba sama dla siebie będę ją czasem przed lustrem zakładać ![]() Wyglądało to wszystko ładnie, to prawda Cytat:
|
||
|
|
|
#1798 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzieki PM-ki
Co prawda narazie to tylko staz 3miesieczny, ale to zawsze cos, podobno sa szanse zebym tam pozniej zostala! PRzyjeta jestem na stanowisko pracownik biurowy, z UP wyslali mnie na stanowisko Prawnik, wiec "w zawodzie" bedzie pracowac Od jutra okaze sie co bede naprawdę robic, ale z tego co mowiono mi na rozmowie to calkiem fajna praca... nie wiem jak u Was ale u nas nawet na staz ciezko sie gdzies dostac Paranoja... mykam w poszukiwaniu zaproszen |
|
|
|
#1799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak tam nasze tiule na próbe. Będzie próbowac w domu? Cytat:
![]() Niestety ja za zielonym nie przepdam a ten Żólt taki wesoły do tego może żółciutkie tulipany??
|
||
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
ależ cudny obraz
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1310634753
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:34.

nie wiem kiedy to zrobię!
i muszą mieć wzięcie skoro ona nie chciała umowy podpisać

Oczywiście - pod rękę jest bardzo elegancko i dostojnie, ale z drugiej strony za rękę jest bardziej naturalnie, młodzieńczo, romantycznie... Można tę dłoń z napływu emocji ścisnąć, pogładzić, miodzio
Pamiętam jak na pierwszym ślubie na jakim w życiu byłam kuzynka szła do ołtarza w ten sposób - do tej pory mam to przed oczami
a jeszcze fajniej wyglądało na ostatnim weselu jak PMka trzymała pana młodego pod rękę a nie na odwrót 

18.08.2010 - zaręczyny

I wybierania projektu domu! Co do zaproszeń, to ja buszuję w zasadzie tylko i wyłącznie po allegro w celu znalezienia inspiracji, bo zaproszenia i tak będziemy wykonywać samodzielnie.
za pracę
?
Paranoja... mykam w poszukiwaniu zaproszen