Zakorzenienie
|
Dot.: "Lepszy pierścień w garści niż konkubent na dachu!" cz. 40! :D
Cytat:
Napisane przez carmelova
poka poka!
Napisałam dzisiaj 2 strony magisterki, zaliczyłam praktyki, skserowałam notatki, przepracowałam intensywnie 8 godzin w biurze, uczyłam się po pracy bite 3 godziny i jestem na bieżąco z wątkiem. Bądźcie ze mnie dumne
|
uuuuuu duma mnie aż rozpiera  obsypie Cię za to rózami
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska
Tak, wiem, szukamy zastępstwa, bo Urząd Marszałkowski, który to organizuje się pluje już
Nie spałam wczoraj w nocy, tylko myślałam, kogo by zamówić...
Genialne, ale się super czytało - strasno, ale prawdziwie
Odpadłam  -> http://www.facebook.com/MaloKaczong?sk=wall
Miałam kolejny krańcowo wykańczający dzień - tulcie do cyca pliiss
|
tule może wezcie jakis młody zespoł,pop-rockowy oni zazwyczaj dają super koncerty bo chcą się pokazać, polecam living on venus, muchy,etc, a najbardziej to centralę 57 jak ma być dla różnej publiczności, oni grają też duzo coverów znanych zespołów, http://www.youtube.com/watch?v=4cNYEtXDMuI tu jedna z ich piosenek 
Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80
uwaga post zawiera materiały drastyczne
zanim obejrzycie zdjecia przeczytajcie opis produktu
biszkopt (jedyne co wyszło, nawet o dziwo wyrosl )
krem do przekładania - żółtka cukier i mascarpone (za dużo zółtek i wszystko płynie)
biszkopt nasączony likierem pożeczkowym (creme de casiss)
przełożony kremem i swiezymi malinami
na gorna warstwę i na boki bita smietana (nawet z usztywniaczem stać nie chciała - na nikogo juz nie działam , nawet śmietana przy mnie mnie staje )
i na samą górę świeże jeżyny
a oto i on
|
oj tam oj tam mój tż to by wciągnął nosem i zapytał czemu tak mało ja osobiscie też bym się skusiła wszystko co z bitej smietany mnie pociąga ^^
ale mi podczas okresu tez nic nie wychodzi kiedys nawet smietanka fix któa nie ma prawa nie wyjść się nie scieła, piana od białek nie ubiła, ha nawet makaron mi się rozgotuje nie wiem czemu a o podlewaniu kwiatków nie wspomnę bo zwiędną na drugi dzien jak podleję w czasie okresu, rzeczy martwe czują chyba moj @
Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88
Hej
Byłam w kinie, film nam się podobał nie powalał, ale nam się go dobrze oglądało, śmialiśmy się bardziej niż dzieci
Wygląda na to, że załapię się na panieński przyjaciółki Tż dziś kupiliśmy jej prezent na urodziny, ale chyba rozdzielimy go na dwa: książka na urodziny a na panieński seksi koszulka koronkowa biała (za 20 zł - przeceniona z 60 ale z ceną niezmienioną, była miła niespodzinaka przy kasie  ) i do tego pończochy też białe.
Macie może pomysł co jeszcze można dołożyć?
Gwizdak brawo za bloga
Antosiu nie łam się, opanujesz sytauację
|
kupcie czekoladę mamy teraz milke w promocji
Cytat:
Napisane przez carmelova
Myślałyście już o Sylwestrze?
|
ja ostatniego sylwestra spędziłam sama z tż, bo wszyscy znajomi nas po chamsku olali...(mieliśmy isc wspólnie do knajpki w poznaniu, a oni stwierdzili ze jednak nie przyjadą do Pozka tylko idą w swoim mieście i trochę im przykro ale nie ma już miejsc.)
no i ja piłam kamikadze tż mi robił wypilam sama wszystko co było do robienia tego czyli 0,7 blu curcao 0,5 bolsa czystej, i 0,5 litra soku z cytryny w sumie jakies 40 kieliszków po 5-7 za jednym zamachem i nawet nie byłam nawalona nie wiem jak to się stało bo tż wypil polowe jacka danielsa i mial dynde
Cytat:
Napisane przez Smerfetka_88
Zazdraszczam, my będziemy marznąć, a Ty się będziesz grzać
Mi na Sylwestra zawsze szkoda kasy na bale, spędzamy je w domu, robiąc imprezę lub u znajomych jakiś
|
no no już tak nie zazdraszczaj bo ty już dupsko wygrzałaś sobie w cieplych krajach^^ to ja tu mogę zazdrościc i inne, ktore to nigdzie w tym roku nie wybyły
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza
sama sobie zazdroszczę  oby pogoda nam dopisała
co do sylwestra - ja niekoniecznie ze względów oszczędnościowych, to znaczy są na dalszym miejscu ale po prostu nie lubię takich wielkich imprez lubię spędzać ten dzień z naszą grupą albo romantycznie z P. ale np. domek w górach bym chętnie wynajęła tylko że tutaj właśnie włącza się już rozsądek - ceny w sylwestra są znaaacznie wyższe niż w inne dni.
poza tym zazwyczaj pracuję w Nowy Rok, więc ogromne imprezy odpadają.
|
ja bym na święta az do sylwestra gdzieś wyjechała, bo podczas wyjazdów zawsze domowe problemy spadają na drugi plan i fajnie tak się zrelaksować, nie myśląc o niczym( a w sumie ja święta obchodzę tylko dlatego, ze moi rodzice zawsze obchodzili i takie przyzwyczajenie i tradycja, z religia one nie mają nic wspólnego, bo ja niewierząca )
Cytat:
Napisane przez gothka152
Wole dzieciom życia nie komplikować podwójnym nazwiskiem
Temat nazwisk został w naszym związku zakończony kłótnią. Tak samo jak srebrnych obrączek, które chciałam nosić i na których mi zależało (ale oczywiście mieć nie będziemy bo tż ,,szopki robić nie będzie"i jeszcze kilka spraw, na których mi zależało. Wniosek? Nie odzywać się wcale na tematy przyszłościowe, planować tak, jak tż- swoje i tylko swoje życie w pojedynkę.
Jasne, że czasem mogę mu ustąpić ale on też czasem mógłby iść na kompromis... 
|
eeee..... czy to na pewno jest TEN facet, z którym chcesz spędzić resztę życia? on ci się nigdy nie oświadczy, skoro "on szopki robić nie będzie" sorki, ze tak trochę brutalnie, ale nie umiem "owijać w bawełne" ;-)
zastanów się może jeszcze
Cytat:
Napisane przez stygmatek
Frezi sama będę czekać z niecierpliwością. Oby coś wyszło
Justyna bo mi pan powiedział żebym się podotykała delikatnie mówiąc... głupio mi było, ale fakt że lepiej mi twarz na zdjeciach wyszła bo się nie spinałam tak bardzo.
|
ej ale to jakiś zboczuch a nie profesjonalista, po takim tekscie ja już bym dzwoniła po kolegów... i by mu pokazali "dotykanie"