Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-01, 11:15   #2187
nena1984
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Hej

Sztuczka - pięknie Wszystko już zostało powiedziane, więc nie będę się powtarzać, że biust i talia świetne oraz że welon cudo

Przyszedł mój daglas (jedna paczka będzie jutro). Z próbek dostałam męskie perfumy mexx magnetic i givenchy play (play są prześlicznae - chyba sprawię takie Tżtowi) oraz mini szmpon i odżywkę fekkai i próbkę kremu biotherm. Później postaram sie przykleić kępki rzęs i zdać relację.

Byłam dziś zapoznać się z nową patronką u której zaczynam po powrocie z Krakowa. Myślałam, że wolne piątki odchodzą w zapomnienie, ale okazało się, że wcale nie będzie tak źle. Babeczka bardzo konkretnie i rzeczowo stwierdziła, że nie ma warunków do pracy (fakt budynek to istna tragedia) i żebym śmiało brała pracę do domu.

I na koniec smutna wiadomość. Dziewczyny, w nocy zmarł mój wujek. Strasznie mi przykro, bo miał dopiero 60 lat. Jeszcze mógł sporo pożyć. Bardzo lubił mojego Tżta, zawsze był ciekawy co u niego słychać. Jeszcze miesiąc temu na weselu brata zapowiadał, że za rok będzie bawić się u nas. Życie jednak chciało inaczej...

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora