Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-01, 11:17   #2188
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
suknia o niebo leieij prezentuje sie na Tobie niz na modelce! Bardzo ladnie podkresla Twoja figurę i Twoje walory
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
prześlicznie Ci w niej
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Jamee już kiedyś tam pisałam, że sukienia nie w moim guście, ale na real foto widać, jak bardzo suknia pasuje do Ciebie No i skoro będą poprawki to już w ogóle fajnie się zapowiada Będziesz miała do niej welon? Jaki planujesz?
Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
ooo, pięknie Ci! Zupełnie inaczej, niż na avatarku, ale też cudnie!
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Jamee sknia strojna bardzo (nie w moim guście) ale tobie pasuje i na dekolcie fajnie wygląda, bo ma się na czym zatrzymać Ja to mam prawie moreny na klatce piersiowej
Dziękuję Wam za opinie

Sztuczko, suknia cud, miód i orzeszki Jeżeli chodzi o mój welon to niestety koncepcji brak...

---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

I na koniec smutna wiadomość. Dziewczyny, w nocy zmarł mój wujek. Strasznie mi przykro, bo miał dopiero 60 lat. Jeszcze mógł sporo pożyć. Bardzo lubił mojego Tżta, zawsze był ciekawy co u niego słychać. Jeszcze miesiąc temu na weselu brata zapowiadał, że za rok będzie bawić się u nas. Życie jednak chciało inaczej...
Wyrazy współczucia

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora