2011-09-01, 11:17
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__
suknia o niebo leieij prezentuje sie na Tobie niz na modelce!  Bardzo ladnie podkresla Twoja figurę i Twoje walory 
|
Cytat:
Napisane przez nena1984
prześlicznie Ci w niej 
|
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka
Jamee już kiedyś tam pisałam, że sukienia nie w moim guście, ale na real foto widać, jak bardzo suknia pasuje do Ciebie  No i skoro będą poprawki to już w ogóle fajnie się zapowiada  Będziesz miała do niej welon? Jaki planujesz?
|
Cytat:
Napisane przez Chatka
ooo, pięknie Ci! Zupełnie inaczej, niż na avatarku, ale też cudnie! 
|
Cytat:
Napisane przez Magdzia0108
Jamee sknia strojna bardzo (nie w moim guście) ale tobie pasuje i na dekolcie fajnie wygląda, bo ma się na czym zatrzymać  Ja to mam prawie moreny na klatce piersiowej 
|
Dziękuję Wam za opinie
Sztuczko, suknia cud, miód i orzeszki Jeżeli chodzi o mój welon to niestety koncepcji brak...
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------
Cytat:
Napisane przez nena1984
I na koniec smutna wiadomość. Dziewczyny, w nocy zmarł mój wujek. Strasznie mi przykro, bo miał dopiero 60 lat. Jeszcze mógł sporo pożyć. Bardzo lubił mojego Tżta, zawsze był ciekawy co u niego słychać. Jeszcze miesiąc temu na weselu brata zapowiadał, że za rok będzie bawić się u nas. Życie jednak chciało inaczej...
|
Wyrazy współczucia
|
|
|