Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Z iloma ludźmi...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-01, 13:47   #779
TmargoT
Zakorzenienie

Dot.: Z iloma ludźmi...

Cytat:
Napisane przez janiouek Pokaż wiadomość
Witam wszystkich. Prześledziłam wątek, ciężko było :P
Pierwsze spostrzeżenie, jakie mi się nasunęło, to że każdy - owszem, wyraża swoje zdanie i nie ma w tym niczego dziwnego - uważa, że jest najmądrzejszy, zwłaszcza ten, kto wg mnie się takim nie wydaje (wnioskuję z "nieumiejętności czytania ze zrozumieniem"). Żałosne jest wykłócanie się, czepianie słówek, zwłaszcza jak się nie zrozumiało metafory, przenośni, czy ironii... Jako osoba trzecia miewałam niezły ubaw z niektórych wypowiedzi
Chcę zaznaczyć, że forumowiczki, które poczuły się urażone z powodu nazwania ich w sposób, który im się nie spodobał, za wszelką cenę szukały odwetu w jeszcze bardziej obraźliwych zagraniach, np. w obrażaniu katolików, już na samym początku wątku. Później te same osoby uczyły tolerancji i kultury wypowiedzi...Według mnie, mistrzem sztuki dyskusji w tym wątku okazał się Dopamine99, brawa za inteligencję, popieram Twoje myślenie w każdym napisanym zdaniu.

Uczmy się dyskutować, popierając swoje zdanie logicznymi argumentami, a nie bardziej uszczypliwymi docinkami. I zdaniem "Mam prawo do wszystkiego"

Żeby nie było OT, wypowiem się w kwestii dyskusji, liczb nie ujawnię, bo szanuję swoją intymność.
Osobiście nie pochwalam zachowania osób, które szpanują wysokimi liczbami w tym wątku, dla mnie jest to niesmaczne. Uważam, że seks dla przyjemności nie różni się niczym od seksu dla pieniędzy(bo to też przyjemność). Da się bez niego żyć i nie po to mamy rozumy, by poddawać się mimowolnie instynktom. Miłość to nie popęd, dojrzały związek, to nie pare spotkań, czasem pare lat stażu weryfikuje jego wartość, a szacunek do siebie(i siebie wzajemnie) to jego podstawa.
chyba musimy przenieść modę na wycinanie łechtaczek z afryki do europy.
bo każda kobieta czująca rozkosz z sexu to dzi***wka
TmargoT jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując