2011-09-03, 00:41
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Niepewność przy zrywaniu
Dobrze, że z nim zerwałaś i nie zwodziłaś go na próżno.
Facet musi Ci się podobać, musi być chemia, żebyś była z nim w pełni szczęśliwa. W przeciwnym razie zawsze będzie Ci brakowało tych motylków.
Byłam kiedyś w podobnej sytuacji, facet zdawałoby się ideał - z racji wyglądu, charakteru, wykształcenia, manier, zasad... ale nie miał tego czegoś. Szybko mu powiedziałam, nie byliśmy wtedy nawet parą, że możemy być tylko przyjaciółmi. On przez jakiś czas próbował mnie do siebie przekonać, a mnie kilka razy - tak jak Ciebie - nachodziły wątpliwości, czy dobrze robię, ale pare miesięcy później poznałam świetnego faceta, przy którym motylki były.... 
BTW moja koleżanka twierdzi, że chemia, motylki to wymysły, po prostu my kobiety wyczuwamy z kim będziemy mieć dużo zdrowego potomstwa...
Mam nadzieję, że spotkasz faceta, który również będzie miał tyle zalet, co poprzedni, i przy którym nie będzie Ci brakowało motylków
"Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca – miejsca gdzie mieszka miłość."
- Audrey Hepburn
Edytowane przez ineczkaxD
Czas edycji: 2011-09-03 o 00:43
|
|
|