Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-06, 09:37   #1282
201604250957
Konto usunięte

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Dobry deń, dobry deń to Wasza ciocia Kash heloł heloł!

Hania ale wypasiona bryka! Lence się na pewno spodoba

Dodajka bardzo ładne prezenty torbę chętnie bym przygarnęła a kwiatom nigdy nie odmawiam czy dobrze widzę, że to moje ulubione margaretki? chociaż ostatnio mam fazę na małe drobne goździki, które mój lawerboj dostarcza mi regularnie

Duszka ależ Ci zazdroszczę tego wypadu! Ciesze się, że się świetnie bawiliście ale aż mnie serce zabolało, że z naszego wyjazdu nic nie wyszło

Ijaa my to mamy telepatię- też porządkuje dzisiaj biurko i moją przestrzeń pracową w biurze ale mi się tak często załącza jak mam okres, wczoraj wróciłam z drugiej pracy i zamiast odpocząć zrobiłam gruntowne porządki w ciuchach (pochowałam już niestety letnie ) i nawet bałagan typu stare paragony, papierki etc z wszystkich torebek posprzątałam także jakby ktoś miał wątpliwości kto jest prawdziwą SPD to niech wie że to ja

a w ogóle to miałam Wam mówić, że mój chłop mnie zdradza! Oświadczył mi wczoraj wszem i wobec, że wraca do domu bo czeka tam na niego jego nowa Ania i będzie testował jak się na niej śpi

żeby była jasność- Ania to jego nowa wersalka

no dobsz, to do pracy rodacyyyyy!
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora