|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
Konto usunięte
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Dobra wchodzę w ta Bonduelle
![]() Dla mnie teściowa to tylko i wyłącznie mama Tza, nie moja. Swoja mam tylko jedna. Z resztą nie ma co tego porównywać, co teściowa to inna osobowość ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dodaja- kochana najlepszego! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ii to by było na tyle z dzisiejszego nadrabiania ![]() ![]()
![]() |
#1263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I wsumie nawet mnie to nie rusza, przed slubem myslalam ze jak to do obcej kobity mamo, ale teraz mowie to odruchowo, ale napewno nie mysle o niej tak jak o prawdziwej mamie ![]() z kolei moja bratowa nie przełamała sie od poczatku i teraz rok po slubie sama przyznaje ze juz pewnie tak zostanie. Smiesznie czasem bo nieraz nie da sie zupelnie bezosobowo i wtedy kombinuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1265 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Kombinowanie najlepsze ![]() ![]() A o co chodzi z tym czatem w tytule wątku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1266 |
Zakorzenienie
|
Haniula ladny wozek, widzialam takie fajnie sie prezentuja na spacerach
Lick ,Madzia ja to Wam chcialam tylko powiedziec, co by bylo jasne ze jako tako za duzo spamu nie produkujemy, piszemy ladne posty a nie takie jak np " robie kawusie" czy " znow sie nie wyspalam" ja nie mowie tego zlosliwie, tylko informacyjnie co byscie wiedzialy jakie zasady panuja, bo potem czasem przedrzec sie przez takie informacje nie jest latwo Niedawno wrocilismy do domu , w deszczu i zimnie. Jak po 17 zaczelo padac tak do tej pory. No moze byla mala przerwa. W realu zakupy w miare udane choc juz niektorych produktow nie bylo np oliwek I chyba tez torbe dostane haha nie wiem wypelnialam na lapu capu dzieki ssnow
#1267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1268 |
Zakorzenienie
|
Ladne dla mnie znaczy tresciwe ,przekazujace jakies informacje, a nie tylko pitolenie o dupie maryni
stad w nazwie czatu nie uskuteczniamy wiadomo ze czasem sie nie da i te nasze rozmowy tak wygladaja, ale nikt o to nie ma pretensji bo rozmawiac trzeba o wszystkim, bo nie da sie na jeden konkretny temat rozmawiac jednak ja bym nie chciala aby formula watku sie zmienila bo podoba mi sie tak jak jest i jako ze Was tu sciagnelam to czuje sie w obowiazku prosic Was o zachowanie takowej formy
#1269 |
Konto usunięte
|
Nie ma sprawy, ja tam się podporządkowuję
![]() ![]() Odnośnie żelazka, któraś pomoże? Albo chociaż napiszcie jakie macie i czy jesteście zadowolone, ewentualnie co Wam w nich nie pasuje ![]() Edytowane przez 201701251209 Czas edycji: 2011-09-05 o 21:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, może i ja się dołączę jeśli można
![]() Może coś o mnie, mężatka od roku, z TŻ od czterech lat, filolog i świeży magister, nauczycielka bez stałej pracy niestety ![]() ![]()
#1271 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje
Moje zelazko to zelmer w kolorze pomaranczowym na boku ma napis GUSTO wiec chyba to model choc pewna nie jestem nie mam opakowania ani instrukacji aby dokladnie sprawdzic ale ja jestem zadowolona z tej firmy, dostalismy bo w prezencie na nowe mieszkanie jeszcze z zelmera mam odkurzacz i tez jest ok a z tego co mi sie zdaje to ceny tez ma przystepne
#1272 |
Konto usunięte
|
Lick ja polecam philipsa i tefala, obie firmy robią świetne żelazka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zakorzenienie
|
Haniula - furka śliczna!
![]() ja dochodzę do siebie przy mocnej herbacie ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez talkative2 Czas edycji: 2011-09-06 o 07:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 | |
Zakorzenienie
|
Dziękuję w imieniu dorosłego Aleksandra
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj świętowaliśmy - relacja dla ciekawych na norwesko ![]() Bardzo ładna torba. Idealna na uczelnię ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja siostra też ma Philipsa, z 2 lata starszego od naszego, ale praktycznie takie samo, i też jest już do wymiany. Porównując te trzy żelazka - Tefal prasuje zdecydowanie najlepiej. Potwierdzam! Nawet taka paskuda, jak ja ![]() Dzień dobry Laski! Wczoraj świętowaliśmy Olkowe urodziny, niestety lataliśmy też przy Herze, bo bidulka miała straszne problemy jelitowe i już nie wiedziałam, co jej podać ![]() Dziś wygląda, że jest lepiej - mam nadzieję, że już problemy nie wrócą i nie będzie się tak męczyć ![]() Ja dziś wstałam z pooootwornym bólem głowy - czyżby okres nadchodził?! Jestem ciekawa, jak będzie wyglądał ten pierwszy po odstawieniu plastrów. Nieśmiało powiem, że bóle głowy mogłyby sobie za kilka cykli pójść ![]() Poza tym sytuacja $ bardzo ciężka, zostało nam paręnaście zł, ale jakoś sobie radzimy. Najlepsze, że jeśli człowiek musi przeżyć za 50zł na tydzień, to przeżyje, ale jak na koncie jest więcej, to nagle wszystko jest potrzebne ![]() Miałam wczoraj się trochę pouczyć, ale przez Herzyska nawet nie zajrzałam. Dziś już muszę - żeby znów nie zaczynać w piątek wieczorem ![]() Miłego dnia!
Odtąd MY - już nigdy JA. W duecie siła. Edytowane przez aaby Czas edycji: 2011-09-06 o 06:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Mieszkam blisko parku Źródliska i palmiarni. ![]() ![]() Cytat:
![]() Podoba mi się. ![]() I super, że udało się kupić używany w dobrym stanie. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Model mogę Ci podać z domu. ![]() Cytat:
![]() Czy u Was tez jest taka piękna jesień? ![]() ![]() Piękne słońce i chłodny wiaterek. ![]() Planuję dzisiaj sprzątanie w pracy. Ostatnio zdecydowanie za dużo się dzieje, co skutkuje bajzlem na cztery fajery na biurku i w obrębie 1m od niego. ![]() Zrobię kilka potrzebnych rzeczy i ogarniam wszystko, bo niedługo zginę. ![]() Szefa nadal nie ma i niektórym zaczyna odwalać do reszty. Oj, czeka go konkretna rozmowa z pracownikami (w sensie z tymi którym to przestaje pasować) po powrocie. Niech się boi. ![]() Wczoraj zrobiłam kotlety na dzisiaj, surówka jest, A. wstawi ziemniaczki i raz dwa będzie obiadek. ![]() Liczę, że deszczu dzisiaj nie będzie. Chcę na rower wieczorem. ![]() Kawusia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Ja standardowo na dyżurze
![]() Ale dzisiaj piękna pogoda u mnie i super się czuje. Pierwszy raz od dawna wyspałam się i mam super ekstra samopoczucie. Tak więc laseczki uśmiechamy się ![]() ![]() Ja mam żelasko tefala i super się sprawdza. mam go już chyba 5 lat i cały czas wyglada jak nowe. A ostatnio kupiła takie podróżne składane no name ( Aaby to Twój wpływ po Poznaniu ![]() Dodaja bardzo ładna torebka ![]() Dobra duszo relacje prosimy. Haniula to teraz Lenka będzie mogła śmigać ![]()
#1277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1278 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Witaj ![]() Pisz jak było no i fotorelacja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kliknięte ![]() Dzień dobry ![]() Fatalne samopoczucie trzymało się do wieczora. Brzuch jak balon, ale wysiedzieć nie mogłam to trochę mieszkanie ogarnęłam. Na dziś mam łazanki, ale jeszcze drugą paczkę pieczarek muszę obrobić, może sos zrobię albo jakiś misz masz ![]() U mnie w koncu popadało i jest czym oddychać, bo wczoraj było już tak parno, że masakra. Mam nadzieje, że dziś uda nam sie pojechać pooglądać te lodówki, bo zaraz kasa się rozpłynie i tyle z tego będzie. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1279 |
Zakorzenienie
|
wiem wiem
![]() ![]() ![]() Super ![]() W piątek zajmowaliśmy się sobą ![]() ![]() ![]() W sobotę jak wyszliśmy w góry o 9:00 to ledwo udało nam się na noc wrócić ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W niedzielę odpoczynek ![]() ![]() ![]() a wczoraj skoczyliśmy jeszcze na Morskie oko i do domku po psiaka ![]() ![]() ![]() Ogólnie wypad bardzo udany ![]() ![]() Dzisiaj jeszcze chcemy skoczyć do dziadków TŻ, mojej babci i do księdza ustalić godzinę ślubu ![]()
#1280 |
Zakorzenienie
|
DObra duszo super sędzony weekend. Oh jak ja tęsknie za górami.
![]()
#1281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Duszo widzę, że wypad dość intensywny, ale najważniejsze, że udany A u mnie poranek jak zwykle ostatnio pracowity, w domu wypiłam kawę więc w pracy machnęłam red bulla. Pogoda łądna po wczorajszym deszczu, jednak chłodno, dziś mam już pełne butki. Muszę chuchać na zimne aby się nie przeziębić bo nie mam ochoty walczyć z infekcjami jakimikolwiek. Muszę się wreszcie wybrać do fryzjera i podciąć włosy, chce jeszcze jakąś farbkę na głowę wrzucić tylko nie wiem jaką. Bo te moje kolory co miałam to już wypłowiały. No nic to czas dalej popracować
![]() |
#1282 |
Konto usunięte
|
Dobry deń, dobry deń to Wasza ciocia Kash heloł heloł!
![]() ![]() Hania ale wypasiona bryka! Lence się na pewno spodoba ![]() Dodajka bardzo ładne prezenty ![]() ![]() ![]() ![]() Duszka ależ Ci zazdroszczę tego wypadu! Ciesze się, że się świetnie bawiliście ale aż mnie serce zabolało, że z naszego wyjazdu nic nie wyszło ![]() Ijaa my to mamy telepatię- też porządkuje dzisiaj biurko i moją przestrzeń pracową w biurze ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a w ogóle to miałam Wam mówić, że mój chłop mnie zdradza! Oświadczył mi wczoraj wszem i wobec, że wraca do domu bo czeka tam na niego jego nowa Ania i będzie testował jak się na niej śpi ![]() ![]() ![]() żeby była jasność- Ania to jego nowa wersalka ![]() no dobsz, to do pracy rodacyyyyy! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do sprzątania przy okresie to też mi się to włącza ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1284 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() high five za sprzątanie! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1285 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Chorowaniu mówię nie, co niestety w związku z ponad godzinnymi (oczywiście według standardowych przejazdów MPK) wycieczkami w zimie do pracy, nie jest łatwe do osiągnięcia. Cytat:
![]() I ze sprzątaniem jak mnie coś boli też mam podobnie. ![]() Jak siedzę na tyłku to czuję się bardziej chora, a tak działam i zapominam. ![]() A my jesteśmy SPDx2. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Normalnie! Ale mam porządek!! ![]() ![]() ![]() ![]() Co prawda, nakruszyłam trochę wafelkiem, ale.. to się wytnie. ![]() ![]() Lasencje, jakie macie buty na jesień? Tak właśnie dywaguję sobie, oglądałam trochę w necie i nie wiem co kupić. Mam jeszcze baleriny na mini koturnie i myślę, czy aby nie lepiej już czegoś mocno zakrytego sobie nie sprawić. Podobają mi się takie jakby szmaciakowe trzewiki, no i baleriny, ale jak przypada, to ciężko będzie w tym wyjść. ![]() Jakim cudem jest południe! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1286 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
Nosz ależ Wy pracowite
![]() ![]() zapraszam do mnie, bo ja mam okres, ale jakoś z miotłą nie latałam ![]() Już okna proszą się u mnie o mycie, ale to w październiku machnę może na początku, kafelki musiała bym w łazience wypucować ![]() Co do butów to nie wiem jakie mam ![]() ![]() ![]()
#1288 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do fryzjera - ja już zapuszczam do ślubu.. Ostatnio byłam (dostałam od TŻa bon na urodziny na zabieg Kerastase, strzyżenie i farbowanie, ktory wykorzystałam niedawno , czyli jakieś 3 msc po urodzinach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pytanie laseczki - czy ma któraś jakiś dobry przepis na ciasto do pizzy? ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez talkative2 Czas edycji: 2011-09-06 o 11:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1289 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() świetne szare zamszowe, cieniutkie kozaki które też tu pokazywałam ![]() i piękne czarne baleriny z "pomponem" z przodu, których Wam jeszcze nie pokazywałam bo mają jakąś godzinę ![]() ![]() ![]() ![]() w planach mam jeszcze brązowe mokasyny bo uwielbiam mokasyny! oraz poważnie rozważam zakup kaloszy na deszcze właśnie, takich żeby przejść z domu/pracy do samochodu i z przystanku do domu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1290 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matko wszystko robię, byleby nie pracować ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.