Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-06, 21:52   #549
stokrotka_
Zadomowienie

Dot.: Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Poczekaj może się odezwie ale szczerze mówiąc dziwne to a może tak jak cotka pisze za pobraniem zamów, jak się nie zgodzi to bym odpuściła. All może zwraca kasę ale napewo troche trwa dochodzenie

Woda z lodem mówisz, spróbuję... jak się położyłam to kręcenie w głowie przeszło. Mała się troche poruszała teraz, mam nadzieję że to ze zmeczenia bo trochę dziś połaziłam. Najgorzej że mąż piwko walnął i w razie W takse będę musiała brać.

co do allegro...ja się nie znam... ale popieram to co irmith pisze... sama jak miałam zamówić pościel..a nie mam konta..to koleś się zgodził za pobraniem wysłać poza aukcją...

mnie tak "cuciły" w pracy pielęgniarki... tak właśnie radziły.. i pomagało-bynajmniej na tyle,by faktyczny stan ocenić jak jest.

Kellysss... pozawracam Ci tyłek znów... źle się czuje..tak myślę,czy nie podjechać na izbę myślisz,że jak już 2 raz będę i będę im dupe zawracać...to może mi to coś pomóc,żeby mnie długo nie trzymali do wywoływania?? czy dla nich to nawet jakbym codziennie jeździła to nic nie pomoże?? bo jak tak...to dopiero z TYMI skurczami.

Tyś taka bezbronna, maleńka, w kołysce splecionej z mych ramion, a kiedys sie do mnie uśmiechniesz i powiesz mi czule: "mamo"

stokrotka_ jest offline Zgłoś do moderatora