Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-07, 14:53   #689
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot
Dot.: Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez madzialena-lublin Pokaż wiadomość
Indygo nie napisała mi kiedy wychodzą, ale jest MEGA zadowolona z opieki na Kraśnickich. Pisze, ze "cudowna opieka i pomoc" i mimo, że nie ma tam swojego lekarza to ani na chwile nie czuje się pozostawiona sama sobie. Nic tylko rodzić

I w ogóle gratuluje wszystkim nowym mamusiom i pozdrawia "nasze wątkowe mamusie, już spełnione i czekające"

No to dobrze, że jest zadowolona
Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
witam w dzień mojego teoretycznego/urojonego porodu !

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
ja znowu z wieściami od Pestusi:

Nazywam sie Lena i mam 56 cm i ważę 2730

a wiec mamy kolejną mamusie i dzieciątko , na razie nic wiecej nei wiem napisałam jej ze jak odpocznie to chce relacje co i jak

strasznei sie cieszę i gratuluje oczywiście
Ogromne gratulacje !!!!!!!!!!!!
Ja jeszcze wczoraj z nią smsowałam wieczorem, mówi, że czeka do czwartku..... widocznie coś musiało się dziać i pewnie wywołali szybko lub cc

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
nie mogę odpisac na wszystkie posty jak bym chciala, ale od jutra też moze będzie mnie na forum więcej to ponadrabiam zaległości buziaki mamuśki
Trzymaj się

____

Ufff zdrzemnęłam się 2 godzinki, ale w sumie wcale nie jest mi lepiej, jakaś zadżumiona się czuję.... Grześ jeszcze śpi, idę chyba obiadek przygotować

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora