Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak dostać się do galerii biżuterii online - pomocy!! :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-10, 18:24   #15
Reverie1
Zadomowienie

GG do Reverie1
Dot.: Jak dostać się do galerii biżuterii online - pomocy!! :)

Witaj Po pierwsze powiem że zarówno biżuteria jak i zdjęcia bardzo mi sie podobają. Zdjęcia (zwłaszcza ostatnie) są ciekawe, bizuteria ładnie wyeksponowana. Same bizutki też śliczne- ciekawe formy, dokładnie wykonane - wiec w tym nie upatrywałabym głównego powodu braku odpowiedzi.
Tak z ciekawości- do jakich galerii wysyłałaś zgłoszenia? Bo może własnie tutaj jest pies pogrzebany. Miałam zapytac czy prowadzisz np bloga ale już go znalazłam- tylko że na blogu jest raptem 7 wpisów i kilka sztuk bizuterii na krzyż. Dla uznanych galerii to troszkę mało wiarygodne nawet jesli same prace są bardzo ładne (zobacz w watku o galeriach- czasem na przyjęcie w tych dobrych czeka się dosłownie latami)
Proponowałabym wysłać zgłoszenia na poczatek do mniejszych galerii gdzie i dostac się łatwiej- pozwoli Ci to zaistnieć, pokazac światu więcej prac. Może sprzedaż na poczatku nie będzie taka jakiej byś oczekiwała ale jeśli się nie poddasz na starcie (co niestety często tutaj też widziałyśmy i co może byc powodem dystansu niektórych galerii) to z większym dorobkiem łatwiej dostac się tam, gdzie rzeczywiście byś chciała

Moje decoupage

blog

,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz

Reverie1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując