2011-09-16, 18:34
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Hej Jestem już w domku 
Cytat:
Napisane przez ultraradiola
Czyżby był chłopak ?? 
a kiedy Ty masz kolejną wizytę z usg ?? Juz strasznie ciekawa jestem kogo masz w brzuszku
[...]
a może byś tak już zniknęła na dłużej z firmy ???
Ja już tydzień na L4 :MDLEJE: ale ten czas leci
Kamciurka, wszystkiego najlepszego 
w końcu dzisiaj zapisałam się na pasemka do fryzjera   na reszcie będę wyglądała jak człowiek  bo od kwietnia jak zaszłam w ciąże nie byłam, na szczęście odrostów nie było widać ale przydałoby się odświeżyć jakoś fajnie fryzurkę  Mała rzecz a cieszy   :d
|
Ultra, wizytę mam dopiero na październik A to jeszcze tak daleko 
No, jeszcze chwilę i zniknę pewnie Teraz czekam, kto przyjdzie na moje zastępstwo, bo to jednak nie będzie ta osoba co już jest na stażu 
A ja fryzjera mam dopiero na październik - tak jest dziewczyna oblegana, że wcześniej terminów niet 
Cytat:
Napisane przez Mijus
Hello dziewczyny
Właśnie skończyłam obiad - Zapiekanka z cukinią i łososiem pod chrupiącymi talarkami ziemniaków z parmezanem i camebertem  Zaszalałam
Byłam dziś na zakupach i kupiłam pierwsze ciuszki dla Gabryśki  Juupiii jaka radość, w końcu coś mam dla niej 
Ciągle się lampie na nie i napatrzeć się nie mogę.Zaraz wstawie fotki i się pochwale 
Oczywiście musi być jakieś ale....Simon mój wredny, czarny kocur wziął w zęby jedne śpioszki i uciekł z nimi, no i zrobił dziurę  Gnojek kudłaty!
[...]
Oto moje dzisiejsze zakupy 
|
Mijus, fajne zakupki A kot
Słuchajcie, muszę pochwalić teściową
Zjadłam te pierogi, które przywiózł dziś tz - i były bardzo dobre Normalnie się nie spodziewałam
|
|