|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
czesc kochane
![]() kropeczka wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj do gina na kontrole trzymajcie kciukasy... AgaMili mnie tez cos nosi na Alanka mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko ![]() milego dnia wam zycze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Kamciurka to dla CIebie tez wszystkiego najlepszego
![]() kurcze cos mnie zaczyna jakis syfilis na prawdę brac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#513 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Natisska trzymaj się i nie stresuj, szkoda nerwów na takich dziadów...moze w końcu teraz panowie robotnicy wezmą się w końcu do porządnej roboty!!! Kropeczka, Kamciurka wszystkiego NAJ NAJ NAJ ![]() ![]() ![]() ![]() witam nowe mamusie ![]() rety dziewczyny śniło mi się dzisiaj, ze się wojna zaczęła.... pełno samolotów z bombami latało i w ogóle jakaś masakra... nie wiem chyba te latające u nas F16 mi na mózg padły.... tyle rzeczy jeszcze chcialam napisać, a teraz mam czarną pustkę w głowie... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#514 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#515 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#516 | ||
Zakorzenienie
|
nawojka8583- kochanie ale nic nie zrobisz... musisz się zdać na lekarzy
![]() ![]() Maga83- no musisz napisać do KASIKZAKI- 1 post na 1 stronie i dopisze Cię ![]() Napisz coś o sobie, imię, wiek, skąd jesteś, na kiedy termin ![]() neska22- no widzisz!! a tak się bałaś hihi ![]() ![]() ![]() Któraś tu zaraża na forum, nie ma co ![]() ![]() ![]() MissZuzia- ale czosnek chyba daje radę bakteriom, lepiej się czuję, mam nadzieję, że już jutro stanę na nogi i spokojnie się spakuję i przygotuję ![]() ![]() ![]() A u nas od myszek był spokój, bo one z poddasza właziły na dół... mąż reperował dziury ale i tak znalazły taje przejście ![]() ![]() właśnie w tym problem, że: myszy i szczury są nosicielami toksoplazmy, w domu trutka wyłożona, a jakby zjadł taką mysz co sie najadła trutki to nie wiem, chyba po kocie bym miała ![]() ![]() agawoo- A ostrzegałaś, że jadłaś czosnek?? ![]() Ojj chyba taak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Anulka_86- witamy!! ![]() ![]() ![]() i piękny.... ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#517 |
Raczkowanie
|
Witam mamuśki
![]() Haniula udanej zabawy Kropeczka, Kamciurka wszystkiego najlepszego ![]() Agatek mysle że weekend 8-9.10 powinien mi pasować, trzymaj się i walcz dzielnie z przeziębieniem, teściową się nie przejmuj a jak coś to naślij na nią mysz ![]() Elunia25 "mój talent kulinarny wychwalają tylko żule z pod śmietnika" ![]() ![]() Nawojka8583 myśl pozytywnie wiem, że to łatwo powiedzieć gorzej zeralizować ale staraj się myśleć, że wszystko będzie dobrze ![]() Natisska skąd ja to zanam jeżeli chodzi o budowlańców. My też mamy panów od płytek co robią i robią i zrobić nie mogą. Najpierw całkiem dobrze szło, potem zamiast dwóch zaczął przychodzić jeden a drugi se na boku gdzie indziej dorabiał i ciągle mówil już jutro będzie. W końcu dotarł no i robili dalej. Niby wszystko pięknie i nagle oświadczają mojemu męzowi ze jada na 2 max 3 tyg do gdańska bo robote maja, a jak to mój mąż dobrze nie ma problemu. Jak ja się dowiedziałam jak się wkurzyłam no jak to nie ma problemu. Łazienka została do zrobienia a on mowi ze nie ma problemu. Pojechałam na budowe zrobiłam awanture a mi facet mówi a jak nie miała Pani dachu na garażu to Pani nie przeszkadzało, no kurde facet od płytek bedzie mi tu o dachu od garażu wyjeżdzał. Po 2 tyg zadzwonil jeden i mowi ze będa od środy, minęła środa czwartek , piątek itd i nic ani ich ani tel że się przedłuży. W końcu mówie do męża dzwoń i powiedz, że jak nie przyjda do czwartku (czyli do wczoraj) to niech już nie wracają, bo żeby za swoją kase a biorą nie mało jeszcze się prosić, no masakra. Mało tego przyszedł jeden i mówi do męza oo a co to jeszcze Państwu elewacji nie zrobili, no kurde facet ma położyć płytki i się wynieśc bo mam ich dość a będzie sie elewacji czepiał. Na kimś to widzi, że nie zrobił a na sobie nie. A facet od elewacji bardzo w porzadku bo uprzedzał że przez pogode się przedłuży i był w ciągłym kontakcie z nami a do nich wydzwaniaj proś się żeby przyszli no ręce opadają. No to sobie pomarudziłam i od razu lżej ![]() No i witam nowe mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#518 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zmykam do domku, już nawet szef mnie wyganiał ![]() Czekają na mnie pierogi (od teściowej co prawda, a ona takie sobie robi, ale jak ruskie to i tak zjem ![]()
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-09-16 o 16:00 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#519 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a kiedy Ty masz kolejną wizytę z usg ?? Juz strasznie ciekawa jestem kogo masz w brzuszku ![]() no no to szybko teraz pójdą kolejne części ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a może byś tak już zniknęła na dłużej z firmy ??? Ja już tydzień na L4 :MDLEJE: ale ten czas leci Kamciurka, wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() w końcu dzisiaj zapisałam się na pasemka do fryzjera ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#520 | |||||
Rozeznanie
|
Hello dziewczyny
![]() Właśnie skończyłam obiad - Zapiekanka z cukinią i łososiem pod chrupiącymi talarkami ziemniaków z parmezanem i camebertem ![]() ![]() Byłam dziś na zakupach i kupiłam pierwsze ciuszki dla Gabryśki ![]() ![]() Ciągle się lampie na nie i napatrzeć się nie mogę.Zaraz wstawie fotki i się pochwale ![]() Oczywiście musi być jakieś ale....Simon mój wredny, czarny kocur wziął w zęby jedne śpioszki i uciekł z nimi, no i zrobił dziurę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Oto moje dzisiejsze zakupy ![]()
![]() ![]() Edytowane przez Mijus Czas edycji: 2011-09-16 o 16:50 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#521 | |
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny za dobre słowo
![]() Cytat:
![]() Planujecie przed urodzeniem sie wprowadzic? Ja mam montaz kuchni zaplanowany na 28.11 i tego sie trzymam twardo jezeli mnie budowlaniec wczesniej nie wykonczy ![]() Przywiezli dzis styropian, jutro zaczynaja elewacja i szpachlowanie w srodku zaczynam byc dobrej mysli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No, jeszcze chwilę i zniknę pewnie ![]() ![]() A ja fryzjera mam dopiero na październik - tak jest dziewczyna oblegana, że wcześniej terminów niet ![]() Cytat:
![]() ![]() Słuchajcie, muszę pochwalić teściową ![]() Zjadłam te pierogi, które przywiózł dziś tz - i były bardzo dobre ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#523 | |
Zakorzenienie
|
Wypiłam mlesio z ząbkiem czosnku, ale tego czosnku to ja nie czułam
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#524 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Wszystko na miejscu, czy gdzieś przez neta? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja jutro będę miała równy miesiąc ![]() _________________________ ____________ Hi ![]() Nadrabiałam z kilku dni, ale jestem na czysto ![]() Porobiłam zdjęcia i wkrótce zaaplikuję ![]()
![]() |
#525 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#526 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie mogę załadować fotek, spróbuję później
![]()
#527 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczynki za pocieszenie, kochane jesteście
![]() Witam nowe Mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
to ja pierwsze słyszę Agatku że miodu nie wolno w ciąży...muszę poszukać co piszą na ten temat
|
![]() ![]() |
![]() |
#529 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#530 | |
Zadomowienie
|
...o matko kochana...lecicie z tym forum jak szalone, musiała nadrobić cały wczorajszy dzień. Czytam Was tak po trochu od samego rana i dopiero teraz skończyłam
![]() Wczoraj byłam w sąsiednim mieście na badaniach krwi i moczu, a przy okazji odwiedziłam kilka koleżanek i tak mi cały dzień zleciał. Jeśli chodzi o wyniki krwi to ledwo mieszczą się w normie. Są gorsze niż te robione miesiąc wcześniej. Jak tak dalej pójdzie to anemia murowana. Cytat:
![]() Maga83, Anulka_86 witam na mausiowym forum ![]() Mijus jak kicia?
CÓRCIA "Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem". Edytowane przez Anabellita Czas edycji: 2011-09-16 o 19:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#531 |
Rozeznanie
|
No już chyba lepiej, choć nie było lekko! Przedwczoraj wizyta u weta bo kot nic nie jadł i nie pił. Bidula dostała kroplówki i antybiotyki. Wczoraj znowu powtórka. Biedna ta moja kicia. No ale dziś jest poprawa, dostałam antybiotyki do domu więc jej nie stresuje wetem, wykupiłam chyba wszystkie możliwe saszetki w zoologicznym żeby w końcu coś zjadła...no i dziś się udało!Zjadła
![]()
#532 |
Zakorzenienie
|
czytam czytam i wszędzie piszą, ze miód jest ok.....
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Rozeznanie
|
bambusiek ciuszki na miejscu a reszta na allegro
![]() neska miód jest wporzo hehe _________________________ __________ Edytowane przez NataliaM1103 Czas edycji: 2011-09-16 o 19:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#534 |
Rozeznanie
|
Dziękuję za życzenia
![]() ![]() ![]() Wlasnie testuje nowy tel i z niego pisze. Teraz bede mogła Was częściej czytać bez włączania kompa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#535 |
Zakorzenienie
|
w ogole tu mały ruch dzisiaj...
dziewczęta przywołuję Was do porządku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#536 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ja jem miodek prawdziwy, a raczej wypiłam z herbatką ![]() mąż wrócił z delegacji i nadrabiam z nim zaległości pożycia małżeńskiego ![]() miłego wieczoru ![]()
![]() |
#537 |
Zadomowienie
|
hej laseczki
![]() ja po sesji czekam na efekty ![]() ![]() Kamciurka wsyzstkiego naj ![]() ide spac bo padam jutro nadrobie buzka ![]()
#538 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem, ale zachciało mi się spać i położyłam się na chwilę, po czym dwa telefony skutecznie mnie obudziły, a jeden to ciśńienie podniósł ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#540 |
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki - długo netem się nie nacieszyłam bo z wami tu pisałąm i sie kontakt urwał padł sygnał i znowu byłam bez neta i znowu mam was do nadrobienia ale to nadrobie u siebie w domku bo teraz jestem u rodziców i net tu chodzi jak ..... noo muli więc nie będe sie z nim męczyć
w każdym razie u mnie ok w czwartek byłam u lekarza usg nie zrobił ale sprawdził szyjkę potwierdził plamienie więc przepisał luteinę kolejna wizyta za 4 tyg wiec przez ten czas mam brać luteine i się oszczędzac pozwolił mi chodzic bo mu mówiłam że od ciągłeego leżenia strasznei boli mnie kość ogonowa i łonowa ze płacze aż z bólu wiuęc zezwolił na chodzenie ale bez szaleństw oczywiscie stosunki nadal zakazane ehhh trudno szyjka w każdym razie wygląda dobrze nic sie nie zmienia cały czas ma tą samą długośc i kanał wewnętrzny zamknięty a zewnętrzny tak jak był na 1,5cm poszerzony przez polipa tak jest wiec raczej zadowolona jestem szkoda tylko ze dzidzi nie widziałam na usg tylko serduszko słyszałam pięknie biło ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.