|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
czesc kochane
![]() kropeczka wszystkiego najlepszego ja mam dzisiaj imieninki ale chyba nie ma zadnej coreczki Kamilki ![]() Cytat:
![]() ja dzisiaj do gina na kontrole trzymajcie kciukasy... AgaMili mnie tez cos nosi na Alanka mam nadzieje, ze nie masz nic przeciwko chociaz jeszcze nie wiem jak TZ sie ustosunkujemilego dnia wam zycze
|
|
|
|
|
#512 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Kamciurka to dla CIebie tez wszystkiego najlepszego
![]() kurcze cos mnie zaczyna jakis syfilis na prawdę brac
|
|
|
|
#513 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Natisska trzymaj się i nie stresuj, szkoda nerwów na takich dziadów...moze w końcu teraz panowie robotnicy wezmą się w końcu do porządnej roboty!!! Kropeczka, Kamciurka wszystkiego NAJ NAJ NAJ witam nowe mamusie rety dziewczyny śniło mi się dzisiaj, ze się wojna zaczęła.... pełno samolotów z bombami latało i w ogóle jakaś masakra... nie wiem chyba te latające u nas F16 mi na mózg padły.... tyle rzeczy jeszcze chcialam napisać, a teraz mam czarną pustkę w głowie...
|
|
|
|
|
#514 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#515 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#516 | ||
|
Zakorzenienie
|
nawojka8583- kochanie ale nic nie zrobisz... musisz się zdać na lekarzy
Myśl pozytywnie ![]() Maga83- no musisz napisać do KASIKZAKI- 1 post na 1 stronie i dopisze Cię a do Inutil żeby do klubu dołączyć.Napisz coś o sobie, imię, wiek, skąd jesteś, na kiedy termin ![]() neska22- no widzisz!! a tak się bałaś hihi a ja na słodkie teraz patrzeć nie mogę i jeszcze na czczo to może dlatego najpierw mnie zemdliło a potem rzyg? Któraś tu zaraża na forum, nie ma co a miód- ponoć nie można w ciąży podrażnia gardło, a dla dziecka coś tam uzależnia czy coś ![]() MissZuzia- ale czosnek chyba daje radę bakteriom, lepiej się czuję, mam nadzieję, że już jutro stanę na nogi i spokojnie się spakuję i przygotuję ![]() A u nas od myszek był spokój, bo one z poddasza właziły na dół... mąż reperował dziury ale i tak znalazły taje przejście trutka wyłożona, niech wcina na zdrowie ![]() właśnie w tym problem, że: myszy i szczury są nosicielami toksoplazmy, w domu trutka wyłożona, a jakby zjadł taką mysz co sie najadła trutki to nie wiem, chyba po kocie bym miała boję się... jak zdechnie jakaś to wtedy pozwalam mu wywęszyć gdzie padła ![]() agawoo- A ostrzegałaś, że jadłaś czosnek?? ![]() Ojj chyba taak tylko siedzi pewnie cicho ![]() Cytat:
![]() mój zajączek też kopie, bo się domaga jedzenia... dostał w gratisie 2 ząbki czosnku z kanapkami z mięskiem i pomidorkiem i bidaczkowi chyba ostro jest ![]() Anulka_86- witamy!! i piękny.... ![]() Cytat:
|
|
#517 |
|
Raczkowanie
|
Witam mamuśki
![]() Haniula udanej zabawy Kropeczka, Kamciurka wszystkiego najlepszego Agatek mysle że weekend 8-9.10 powinien mi pasować, trzymaj się i walcz dzielnie z przeziębieniem, teściową się nie przejmuj a jak coś to naślij na nią mysz ![]() Elunia25 "mój talent kulinarny wychwalają tylko żule z pod śmietnika" ![]() Nawojka8583 myśl pozytywnie wiem, że to łatwo powiedzieć gorzej zeralizować ale staraj się myśleć, że wszystko będzie dobrze ![]() Natisska skąd ja to zanam jeżeli chodzi o budowlańców. My też mamy panów od płytek co robią i robią i zrobić nie mogą. Najpierw całkiem dobrze szło, potem zamiast dwóch zaczął przychodzić jeden a drugi se na boku gdzie indziej dorabiał i ciągle mówil już jutro będzie. W końcu dotarł no i robili dalej. Niby wszystko pięknie i nagle oświadczają mojemu męzowi ze jada na 2 max 3 tyg do gdańska bo robote maja, a jak to mój mąż dobrze nie ma problemu. Jak ja się dowiedziałam jak się wkurzyłam no jak to nie ma problemu. Łazienka została do zrobienia a on mowi ze nie ma problemu. Pojechałam na budowe zrobiłam awanture a mi facet mówi a jak nie miała Pani dachu na garażu to Pani nie przeszkadzało, no kurde facet od płytek bedzie mi tu o dachu od garażu wyjeżdzał. Po 2 tyg zadzwonil jeden i mowi ze będa od środy, minęła środa czwartek , piątek itd i nic ani ich ani tel że się przedłuży. W końcu mówie do męża dzwoń i powiedz, że jak nie przyjda do czwartku (czyli do wczoraj) to niech już nie wracają, bo żeby za swoją kase a biorą nie mało jeszcze się prosić, no masakra. Mało tego przyszedł jeden i mówi do męza oo a co to jeszcze Państwu elewacji nie zrobili, no kurde facet ma położyć płytki i się wynieśc bo mam ich dość a będzie sie elewacji czepiał. Na kimś to widzi, że nie zrobił a na sobie nie. A facet od elewacji bardzo w porzadku bo uprzedzał że przez pogode się przedłuży i był w ciągłym kontakcie z nami a do nich wydzwaniaj proś się żeby przyszli no ręce opadają. No to sobie pomarudziłam i od razu lżej ![]() No i witam nowe mamusie
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#518 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niezłe mamy tempo ![]() ---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zmykam do domku, już nawet szef mnie wyganiał Czekają na mnie pierogi (od teściowej co prawda, a ona takie sobie robi, ale jak ruskie to i tak zjem )
![]() Edytowane przez agawoo Czas edycji: 2011-09-16 o 17:00 |
||||
|
|
|
#519 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a kiedy Ty masz kolejną wizytę z usg ?? Juz strasznie ciekawa jestem kogo masz w brzuszku no no to szybko teraz pójdą kolejne części ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a może byś tak już zniknęła na dłużej z firmy ??? Ja już tydzień na L4 :MDLEJE: ale ten czas leci Kamciurka, wszystkiego najlepszego ![]() w końcu dzisiaj zapisałam się na pasemka do fryzjera bo od kwietnia jak zaszłam w ciąże nie byłam, na szczęście odrostów nie było widać ale przydałoby się odświeżyć jakoś fajnie fryzurkę Mała rzecz a cieszy ![]() :d
|
|
#520 | |||||
|
Rozeznanie
|
Hello dziewczyny
Właśnie skończyłam obiad - Zapiekanka z cukinią i łososiem pod chrupiącymi talarkami ziemniaków z parmezanem i camebertem Zaszalałam Byłam dziś na zakupach i kupiłam pierwsze ciuszki dla Gabryśki ![]() Ciągle się lampie na nie i napatrzeć się nie mogę.Zaraz wstawie fotki i się pochwale ![]() Oczywiście musi być jakieś ale....Simon mój wredny, czarny kocur wziął w zęby jedne śpioszki i uciekł z nimi, no i zrobił dziurę Gnojek kudłaty!Cytat:
Cytat:
wszystko będzie dobrze, nie stresuj się za bardzo bo to czuje dzidziul. Może lekarze poprostu mają rację, w końcu czegoś się tam uczyli i jakieś doświadczenie mają. Na pewno wszystko będzie dobrze! Może idź na konsultację do innego lekarza?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oto moje dzisiejsze zakupy
Gabrysia - 09.02.2012 Edytowane przez Mijus Czas edycji: 2011-09-16 o 17:50 |
|||||
|
|
|
#521 | |
|
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny za dobre słowo
Cytat:
![]() Planujecie przed urodzeniem sie wprowadzic? Ja mam montaz kuchni zaplanowany na 28.11 i tego sie trzymam twardo jezeli mnie budowlaniec wczesniej nie wykonczy ![]() Przywiezli dzis styropian, jutro zaczynaja elewacja i szpachlowanie w srodku zaczynam byc dobrej mysli |
|
|
|
|
#522 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
Jestem już w domku ![]() Cytat:
A to jeszcze tak daleko ![]() No, jeszcze chwilę i zniknę pewnie A ja fryzjera mam dopiero na październik - tak jest dziewczyna oblegana, że wcześniej terminów niet Cytat:
Słuchajcie, muszę pochwalić teściową Zjadłam te pierogi, które przywiózł dziś tz - i były bardzo dobre Normalnie się nie spodziewałam
|
|
|
#523 | |
|
Zakorzenienie
|
Wypiłam mlesio z ząbkiem czosnku, ale tego czosnku to ja nie czułam
mleko zniwelowało soki czy jak? tak więc 3 ząbki dziś za mną ![]() Cytat:
dobrze jej tak! Niech gnije
|
|
#524 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
koleżanka mi mówiła, że może mi pożyczyć ciuszki na początek, ale powiedziałam, że jak już to je odkupię... i jakoś nie wspomniała więcej Cytat:
![]() Wszystko na miejscu, czy gdzieś przez neta? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja jutro będę miała równy miesiąc ![]() _________________________ ____________ Hi ![]() Nadrabiałam z kilku dni, ale jestem na czysto ![]() Porobiłam zdjęcia i wkrótce zaaplikuję
|
|
#525 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#526 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, nie mogę załadować fotek, spróbuję później
|
#527 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczynki za pocieszenie, kochane jesteście
Witam nowe Mamusie |
|
|
|
#528 |
|
Zakorzenienie
|
to ja pierwsze słyszę Agatku że miodu nie wolno w ciąży...muszę poszukać co piszą na ten temat
|
|
|
|
#529 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#530 | |
|
Zadomowienie
|
...o matko kochana...lecicie z tym forum jak szalone, musiała nadrobić cały wczorajszy dzień. Czytam Was tak po trochu od samego rana i dopiero teraz skończyłam
![]() Wczoraj byłam w sąsiednim mieście na badaniach krwi i moczu, a przy okazji odwiedziłam kilka koleżanek i tak mi cały dzień zleciał. Jeśli chodzi o wyniki krwi to ledwo mieszczą się w normie. Są gorsze niż te robione miesiąc wcześniej. Jak tak dalej pójdzie to anemia murowana. Cytat:
Maga83, Anulka_86 witam na mausiowym forum Mijus jak kicia?
CÓRCIA "Każdy z nas jest aniołem o jednym skrzydle, wzlecieć możemy tylko gdy obejmiemy się nawzajem". Edytowane przez Anabellita Czas edycji: 2011-09-16 o 20:21 |
|
|
|
|
#531 |
|
Rozeznanie
|
No już chyba lepiej, choć nie było lekko! Przedwczoraj wizyta u weta bo kot nic nie jadł i nie pił. Bidula dostała kroplówki i antybiotyki. Wczoraj znowu powtórka. Biedna ta moja kicia. No ale dziś jest poprawa, dostałam antybiotyki do domu więc jej nie stresuje wetem, wykupiłam chyba wszystkie możliwe saszetki w zoologicznym żeby w końcu coś zjadła...no i dziś się udało!Zjadła
Przyszła dziś do mnie pod kocyk, odstawiła mruczanki, więc liczę na to że zmierza ku lepszemu...ufff....we wtorek zdjęcie szwów i będzie to miała za sobą!
|
#532 |
|
Zakorzenienie
|
czytam czytam i wszędzie piszą, ze miód jest ok.....
|
|
|
|
#533 |
|
Rozeznanie
|
bambusiek ciuszki na miejscu a reszta na allegro
![]() neska miód jest wporzo hehe _________________________ __________ Edytowane przez NataliaM1103 Czas edycji: 2011-09-16 o 20:57 |
|
|
|
#534 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za życzenia
Kamciurka wszystkiego najlepszego imieniny tez mam dzisiaj ![]() Wlasnie testuje nowy tel i z niego pisze. Teraz bede mogła Was częściej czytać bez włączania kompa
|
|
|
|
#535 |
|
Zakorzenienie
|
w ogole tu mały ruch dzisiaj...
dziewczęta przywołuję Was do porządku
|
|
|
|
#536 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja jem miodek prawdziwy, a raczej wypiłam z herbatką ![]() mąż wrócił z delegacji i nadrabiam z nim zaległości pożycia małżeńskiego ![]() miłego wieczoru
|
|
#537 |
|
Zadomowienie
|
hej laseczki
![]() ja po sesji czekam na efekty ale zabawa byla przednia ![]() Kamciurka wsyzstkiego naj ![]() ide spac bo padam jutro nadrobie buzka
|
#538 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Chcę zdążyć jeszcze gdy będą jesienne liście i zrobić parę ujęć plenerowych
|
|
|
#539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jestem, ale zachciało mi się spać i położyłam się na chwilę, po czym dwa telefony skutecznie mnie obudziły, a jeden to ciśńienie podniósł ![]() Cytat:
|
|
|
#540 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki - długo netem się nie nacieszyłam bo z wami tu pisałąm i sie kontakt urwał padł sygnał i znowu byłam bez neta i znowu mam was do nadrobienia ale to nadrobie u siebie w domku bo teraz jestem u rodziców i net tu chodzi jak ..... noo muli więc nie będe sie z nim męczyć
w każdym razie u mnie ok w czwartek byłam u lekarza usg nie zrobił ale sprawdził szyjkę potwierdził plamienie więc przepisał luteinę kolejna wizyta za 4 tyg wiec przez ten czas mam brać luteine i się oszczędzac pozwolił mi chodzic bo mu mówiłam że od ciągłeego leżenia strasznei boli mnie kość ogonowa i łonowa ze płacze aż z bólu wiuęc zezwolił na chodzenie ale bez szaleństw oczywiscie stosunki nadal zakazane ehhh trudno szyjka w każdym razie wygląda dobrze nic sie nie zmienia cały czas ma tą samą długośc i kanał wewnętrzny zamknięty a zewnętrzny tak jak był na 1,5cm poszerzony przez polipa tak jest wiec raczej zadowolona jestem szkoda tylko ze dzidzi nie widziałam na usg tylko serduszko słyszałam pięknie biło będe starać sie was podczytywać na bieżąco ale całkiem doczytam wszystko dojkladnei w domu u siebie bo tam szybciej nest działą tu jest bardzo spowolniony, buziaki i pozdrawiam
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:31.

ale chyba nie ma zadnej coreczki Kamilki 

Postanowiłam dołączyć do Waszego forum przyszłych mam.

Myśl pozytywnie
a miód- ponoć nie można w ciąży
podrażnia gardło, a dla dziecka coś tam uzależnia czy coś
tylko siedzi pewnie cicho
mój zajączek też kopie, bo się domaga jedzenia... dostał w gratisie 2 ząbki czosnku z kanapkami z mięskiem i pomidorkiem i bidaczkowi chyba ostro jest

)
Ale może jakoś to przeżyję 
Gnojek kudłaty!
Gabrysia - 09.02.2012 

Normalnie się nie spodziewałam
te ubranka dostałam, ale szczerze nawet nie chce z tego korzystac. Nie mialam smialosci odmówic, bo widzialam ze kolezanka sie cieszy ze moze mi pozyczyc, ale nie chce sie pozniej tlumaczyc dlaczego sa jakies plamki albo ze czasem pomyli mi sie i nie oddam wszystkiego. Tak jakos zapobiegawczo