Rozeznanie
Przekupka: 24 pkt / 100% pozyt.
|
WRZESIEŃ Inglot, Gosh, Kobo, Oriflame, Ziaja i inne :)
WĄTEK PRZENIESIONY: TUTAJ
Witam!
Zakładam nowy wątek, ponieważ w poprzednim zrobił się mały galimatias  Zapraszam do wymianki
Nie jestem wymagająca  Dodam, że najbardziej interesuje mnie kolorówka i pędzelki, ale przeglądam każdy wątek!
Odpisuję zawsze u Ciebie, chyba, że nie zostawisz na siebie namiaru
Dziewczyny, szanujmy się - jeśli nic u mnie nie znalazłaś, zostaw chociaż krótkie : "nic"
A oto co mam na wymiankę:
zdjęcie 1:
-Oriflame, Milk and honey balsam do ciała (nowy)
- Oriflame serum Diamond Cellular od 35 roku życia - kartonik jeszcze zalakowany
- ORIFLAME chłodzący krem do stóp o zapachu truskawkowym
- Boots, maseczka owocowa
zdjęcie 2:
- SYOSS farba do włosów, intensywna czerwień
- pędzel (podróbka) MAC 190 do podkładu
- Ziaja Bloker, użyty raz
- woda toaletowa z Auchan :P Użyta może 3 razy
Zdjęcie 3:
- Inglot, paletka pro 3 (dokładne zdjęcie na końcu - lekkie otarcie z przodu, ale w niczym to nie przeszkadza 
- GOSH paletka cieni (jak na zdjęciu - wybaczcie,ale tylna etykietka jest troszku poturbowana ;/ ) użyta kika razy, zużycie max 7%
- Mary Kay pomadka w brązowo - śliwkowym kolorze, z wymianki
zdjęcie 4:
- podkład rozświetlający AA w kolorze 3 - miód, do cery cuchej i normalnej, wrażliwej i ze skłonnościami do alergii (data ważności: sierpień 2011) - otwarty 3 dni temu i tylko przetestowany - może ktoś się skusi za drobnostkę
- LIRENE - podkład anti-aging kolor: beige 307 - NOWY! (Znalazłam datę ważności: do 13.10.2011,ale nigdy nie był używany, więc przypuszczam, że posłuży dłużej )
-PAESE róż do policzków z kolekcji lśnienie
-RIMMEL - konturówka do oczu exaggerate 231 Pine - zgnita zieleń - zostało tyle ile na zdjęciu, nie umiem ocenić zużycia - niewielkie, mam z wymianki
zdjęcie 5:
-masażer
-tipsy w zabawne skrzaty - karnawał, halloween
-etui na szminkę - nie mam pojęcia co to za firma,ale wydaje mi się, że dosyć znane logo ;P
-pędzelek do pasemek (mały)
zdjęcie 6:
- KOBO professional loose powder, 104 honey beige - dla mnie za ciemny, użyty 3-5 razy - z wymianki
- Essence, tusz multi action false lashes mascara - użyta 3 razy, kupiona 10.09.2011 - świeża
- Oriflame, MAXI lash mascara - użyta ze 2-4 razy - świeża
zdjęcie 7:
- Inglot, wkład w kolorze 147 shimmer - czarny z drobinkami - z wymianki, okazało się, że mam taki sam już w domu
zdjęcie 8:
zbliżenie otarcia paletki Inglot pro 3
Edytowane przez zanciolek
Czas edycji: 2011-10-08 o 22:05
|