2006-10-23, 19:37
|
|
Zadomowienie
Przekupka: 46 pkt / 100% pozyt.
|
*** Super Szybkie Wymianki U Ivvonki ***
Nieakualne 
Witam, ostatnio nie mam zbyt duzo czasu na wizaz, dlatego preferuje bardzo szybkie wymianki. Bede mogla odpowiadac tylko wieczorami, wiec prosze o cierpliwosc. Fotki oryginalne lub czesciowo z netu, bo aktualnie nie mam cyfrowki
Oto moja lista: SVR 50 50ml; tonujący krem z filtrem, zostało go ok. 70% Dr Eris Pharmaceris Puri-Sebostatic 150ml; gleboko oczyszczajaca pianka z pompka, zostalo 50%, dobrze dziala, ale wole zelowe konsystencje. Pianka ma nowa szate opakowania i chyba rozni sie skladem, bo nie jest juz zielona, tylko przezroczysta. Hydrolat oczarowy w buteleczce 50 ml z atomizerem (przelany), zostalo z 40 ml. Hydorlat rumiankowy w oryginalnej butelce z mazidel 150 ml, zostalo ok. polowa. The Body Shop Intensive Night Treatment Vitamin C 30ml, swietny krem z witamina C, moj ulubiony, mam juz zapas tych kremikow, wiec moge sie podzielic; zostalo go 1/4 w tubeczce; fajna ilosc na wyprobowanie; starcza na dlugo. Avene Hydrance Optimal Legere 40ml; apteczny nawilzajacy kremik, uzylam go moze dwa razy LRP Rosaliac 200 ml, zostalo z 25 ml na wyprobowanie, dobry micel, ale znudzil mi sie  Bioderma Sensiobo H20 125 ml, wersja podrozna dobrego micela, uzyta z 3 razy. Ducray Triazol 125 ml, przeciwlupiezowy apteczny szampon uzyty z 3-4 razy. CLARINS 08 sirocco; trojka matowych cieni. Zuzycie widoczne na zdjeciu. URBAN DECAY Asphalt; potrojne matowe cienie. Zuzycie widoczne na zdjeciu. LUMENE Matt Touch Spray-on makeup 1 Vanilla; jasny, bezowy, matujacy, lekki podklad w sprayu. Psikniety dwa razy. DEBORAH 02 golden sun; matujacy puder brazujacy.Zuzycie to ok 35% HELENA RUBINSTEIN 608/609; podwojna pomadka. Zuzycie to ok 15% L’OREAL Le Grand Kohl Cafe; dluga, ciemno granatowa kredka do oczu. Temperowana moze raz. GIVENCHY 1; kredka do brwi dla blondynek ze szczoteczka. Temperowana moze dwa razy Chetnie pozbede sie tez probek (najchetniej hurtem):
- SVR 60 B Lait 5ml; saszetka
- SVR 50 4 x 5ml = 20ml; saszetki (3 w wersji starej ale wazne do 2007 i jedna w nowej)
- Vichy 50 enfant 2 x 7ml =14ml; saszetki
- Vichy 30 7ml; saszetka
- LRP Unifiance creme 23 1ml; saszetka
- Vichy Purete Thermale 3,5 ml; saszetka
- LRP Effaclar K 6 x 3ml=18ml; saszetki
- Avene Samoopalacz 2 x 5ml; tubeczki
- Bioderma Photoderm 50 3 x 5ml = 15ml; tubeczki
- Bioderma Photoderm Flush 50 5ml; tubeczka
- Bioderma Photoderm Flush 100 5ml; tubeczka
- SVR Spirial creme 2 x 5ml = 10ml, tubeczki
- SVR Xerial 5 creme 5ml; tubeczka
- SVR Xerialine fluide corps 7ml; saszetka