2011-09-19, 21:10
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2011 - odsłona czwarta!
Cytat:
Napisane przez spice1985
Też miałaś w trakcie diety ochotę na tortillę?  Zjadłaś i nie skończyło sie na jednym,hmmmmm?;> Ale jak ja bym ważyła tyle co Ty, to bym się nie odchudzała:P
|
Nie tortille akurat (musiałabym tylko dla siebie robić, bo tż nie może). Ale ze słodyczami tak miałam Miało być jedno ciasto, a nagle wyszło 5 
Cytat:
Napisane przez listopadowa80
Dziękuję za miłe powitanie 
Cieszę się, że mnie choć jedna pamięta...
|
Ja też pamiętam 
Miałam nawet dziś pytać, co się z Tobą dzieje, ale widziałam, że napisałaś na innym wątku i czekałam na posta u nas 
Tak w ogóle, to za wagę 
Z moją tak dobrze nie jest 
Cytat:
Napisane przez zosiaaa
tzn. może źle napisałam, tak jak na dzisiaj, u nas dzisiaj było tak z 12 stopni max, plus momentami padał lekki deszczyk, ale tak na 5 stopni i duży wiatr to raczej by się nie nadawał bo ten polarek to taki cieniutki był i zero podszewki tylko taki przewiewny materiał, no liche to to było 
|
A no widzisz, u nas było dziś 18 stopni 
I w sweterku cienkim było mi za gorąco 
Cytat:
Napisane przez Lolka1212
Matall jak ty masz siłe i motywację uczyć się franzuskiego sama w domu? Mi to jakoś tak samej od siebie ciężko wziąć.. muszę mieć bodzca do nauki..
|
Własnie ostatnio nie mam 
Ale usprawiedliwiam się tym, że muszę się do egzaminu na studiach uczyć 
Od 1 października wracam do nauki frencza 
I nie wiem, czy niemca się nie pouczę Nie cierpię tego języka, ale dużo większa szansa, że wyjdziemy do Niemiec niż do Francji (tż być może mógłby tam dostać pracę, bo pracuje w niemieckim wydawnictwie). A ja nic nie umiem po niemiecku, bo mnie od zawsze odrzuca...
Eda śpi 
A ja może zaktualizuję nieco album 
Potem ogarnąć butelki i mleko na noc.
I spać 
Ćwiczenia dziś odpuszczam. Za bardzo mnie brzuch boli
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)
Gluten, Sugar & Meat Free