Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-22, 07:12   #1739
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Cytat:
Napisane przez marta1986222 Pokaż wiadomość
Chociaż podwyżka tyci to jest się z czego cieszyć
Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Super!!
Zawsze to troszkę więcej pieniążków Przydadzą się Wam
Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
aaby brawo za podwyzke kazdy grosz sie przyda
Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Aaa i baaardzo gratuluje podwyżki
Dzięki dziewczyny
To prawda, mimo, iż to malutki procent, to zawsze jest to więcej. Zwłaszcza, że w Ł. firmie w ostatnich dniach było mnóstwo obniżeń stawek z uwagi na ciężką sytuację (tak to nazywają, ale emerytów na stanowiskach kierowniczych - choć nie są potrzebni - trzymają ), także tym bardziej się cieszymy

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
I juz po calej uroczystosci, uplakalam sie jak bobr, mogli by mnie wynajmowac jako placzke. A teraz mnie tylko glowa boli.

Ja też zawsze płaczę. Strasznie...
Ogólnie samą uroczystość pogrzebową znoszę dzielnie, ale zaczyna się, jak zabrzmi "Anielski orszak...", a potem jak zasypują trumnę ziemią. Pogrzeby są zdecydowanie nie dla mnie i najchętniej bym je szerokim łukiem omijała

Bry!
Dziś cieplej, nawet słoneczko od samego rana niepewnie wygląda.
Wczoraj po pracy posprzątałam do końca mieszkanie (kurcze, na tym gresie tak wszystko widać, że umycie podłogi działa wręcz jak położenie nowej ), potem przyszły nasze znajome, posiedzieliśmy do 21. Miło było Lody, kawka, winko
Ja już tak dawno winka nie piłam, że uwaga uwaga - po jednym kieliszku już mi było dobrze Fakt, że mamy spore kieliszki, ale żeby jeden?!
Jak wyszły, to jeszcze wypiliśmy po pół za angaż Ł. i wtedy już kompletnie padłam. Chciałam obejrzeć Tap-madl, ale zasnęłam na kanapie Obudziłam się przed 23, umyłam się i spać. Nie było mnie w 3 sekundy

Dziś w planach... hmmm, może w końcu jakąś gazetkę do ręki złapię. A jeśli wieczorem będzie mi zimno, to może poprasuję. Wczoraj śpiąc na kanapie tak zmarzłam, że baaardzo chętnie złapałabym żelazko. Aczkolwiek nie obiecuję, bo wszystkie wiemy, co z tego mojego prasowania zawsze wychodzi

Aaa, jak mąż wita rano żonę? Żona dostaje od niego z łokcia w łopatkę Będzie siniak jak nic! Błękitna linia wzywa

...i że podobno przypadkiem i niechcący

Miłego słonecznego dnia!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora