Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Gosia, dziękuję za wsparcie Wiesz, jeszcze te cyfry na wadze to może pół biedy, ale najgorsze, że po ciuchach czuć, że spuchłam, bo ledwo jeansy dopięłam wczoraj, a dziś po dodatkowym 0,5kg to już wolałam nawet ich nie zakładać i się bardziej nie dołować.
Też dziś TM chcę obejrzeć. Mam nadzieję, że mnie TŻ do TV dopuści. Ale powinien, bo nawet wczoraj czy przedwczoraj widziałam jak sam powtórkę oglądał 
Eldo, dokładnie, najważniejsze jak ktoś ma się dobrze ze sobą. Kto mnie zna na forum ten wie ile jem, ile ważę, że nie mam problemów ze zdrowiem i że nie mam zamiaru chudnąć poniżej 49kg. Ale tak już jest jak ktoś "obcy" wejdzie i przeczyta jeden post wyrwany z kontekstu 
Patiuszka, dokładnie tak. Ważę te 49kg, a i tak mam ciągle galaretowate uda i małą fałdkę na brzuchu. Myślałam, że ta fałdka to jest do wymodelowania, ale to jednak ciągle tłuszcz. Więc nawet gdy BMI wskazuje na niedowagę to nie znaczy, że dana osoba jest chodzącym szkieletem, a ja jestem właśnie przykładem takiego przypadku 
Alexis, mam nadzieję, że to przez okres. Dziś już w ogóle chodzę jak pijana, potykam się, nooo po porostu czuję się jak słoń!
Co do koleżanki Enviee, to już nie pierwsza osoba która wchodzi i "niesie kaganek oświaty tym anorektyczkom ze zbyt niskim BMI" Przecież nie jestem głupia, wiem, że można łatwo się przejechać na odchudzaniu i wiem, że wcale nie ważę dużo. Jednak w tym momencie czuję się okropnie, bo to już nawet nie chodzi o wagę, tylko o to puchnięcie i niezdarność spowodowane okresem. To naprawdę dołuje...
Nooo to fajny TŻ. Mój z kosmetyków to najwyżej mi żel pod prysznic w Lidlu kupuje Tych pękających lakierów jeszcze nie miałam. Jakoś mi się nie za bardzo to podoba, ale chciałabym tak z drugiej strony wypróbować ten bajer 
Czbasia, wiesz, ja nawet już o tych puchnięciu przed okresem na innych forach czytałam i to podobno nie ma na to żadnej zasady. Ja w tamtym miesiącu przed okresem ważyłam 48,4kg, dopiero drugiego dnia @ waga mi skoczyła. No a teraz popatrz. Jeszcze nie mam @ a już ważę ponad 50kg (waga mi już od 3dni rośnie) Na forach laski pisały, że jednego miesiąca przybywa im 3kg, a innego 1kg. To chyba zależy od ilości soli w organizmie przed @. Sól zatrzymuje wodę i chyba im jest jej mniej tym mniej przybywa kg.
Dżastinka, jak tam zakupki? Upolowałaś coś smacznego w Biedronce?
Ja poprasowałam, zjadłam obiad, obejrzałam sędzię AMW a teraz oglądamy Pingwiny, ale jakoś mi się nie chce. Mam ochotę obejrzeć sobie K-Pax, ale muszę go najpierw ściągnąć. No a wieczorkiem mam nadzieję że Tap Madl obejrzymy.
Jeszcze muszę zmusić się do twistera i 8min. I nogi wydepilować. Bo przez najbliższe dni będę chodzić chyba w spódnicy, bo spodni nie założę
Czas edycji: 2011-09-28 o 17:11
|