|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4201 |
Rozeznanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Hej laski
![]() Ja wstałam dzisiaj o 7 byłam na targu po parę rzeczy jeszcze bo tam taniej kupiłam taka dużą kosmetyczkę ogromną za 25 zł w panterkę różową świetna jest ![]() Baletnica wyżywaj się jak coś doprowadzimy Cię do porządku ![]() ![]() ![]() U mnie na wadzę 57.1 kg ![]() ![]() Dobra spadam sie pakowac bo nie wyrobię się . Zajrzę jeszcze przed wyjazdem ![]()
#4202 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
hej laseczki
![]() Ja dziś wstałam o 10:30. Mąż mnie telefonem obudził - dzisiaj wraca do domu!!! O 19 będzie w Iławie i muszę po niego jechać na stację bo żeby dojechać do Prabut musiałby jeszcze 2 godziny czekać, a do Iławy mam 30 km więc niedaleko. No i klamka już zapadła! Mąż w poniedziałek rano wyjeżdża do Niemiec!!!!!! Jutro jedziemy do Gdańska bo on musi u swojego dotychczasowego pracodawcy złożyć wypowiedzenie. Na reszte dni wziął urlop. Już jest wszystko ustawione - transport ma, bo jedzie razem z takim chłopakiem i będą we dwóch pracować. Zaraz jadę do Kwidzyna, muszę kilka spraw załatwić i zapytać się w moim banku w którym mam konto o konto walutowe aby mąż mógł pieniądze przelewać. Cieszę się że pojedzie do tych Niemiec, będziemy z dziećmi go odwiedzać, może się tam wyprowadzimy za jakiś czas i przede wszystkim będzie nam lżej - nie będę musiała niczego odmawiać dzieciom, głupiej zabawki czy wycieczki. Dodatkowo będzie od Państwa Niemieckiego dostawać socjal na dzieci więc to też spora sumka w porównaniu z Polskim socjalem. Będzie dobrze! ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- A na wadze dziś 57,0 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! coraz mniej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Cytat:
![]() Kochaniutka moja! Nawet tak nie pisz! My chcemy abyś z nami pisała i nie ważne czy będą to Twoje żale nad życiem czy co innego! Ja też się tu żaliłam jak miałam problemy z mężem - dobrze jest się wygadać! Dziewczyny sa tu tak wspaniałe, że zawsze pocieszą i doradzą więc nawet warto się tu pożalić ![]() Co do mojego męża to moim zdaniem troche też go te delegacje wkurzają ale głownie jego zachowanie bierze się z jego beznadziejnego charakteru i wychowania. On zawsze taki będzie nawet jakby został miliarderem i nie musiałby pracować i siedziałby z nami w domu. ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- No dobra ja uciekam, jadę do Kwidzyna ![]() ![]()
![]() |
#4203 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Dżaga dzięki wielkie za te strony. Na pewno skorzystam z któregoś z przepisów. Przy okazji przejrzałam Twojego bloga, widzę, że obydwie lubimy marynarki, ja to wogóle zakupoholiczka jestem ![]() ![]() ![]() Monika Gratuluję spadku i zazdroszczę ![]()
#4204 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4205 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zupka ugotowana ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-09-28 o 12:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4206 |
Rozeznanie
|
A wiesz, że w przypadku 170cm wzrostu prawidłowe BMI ma się przy wadze 57kg?
#4207 |
Zakorzenienie
|
Coś Ci się pomyliło bo ja mam 175 cm czyli jestem 5 cm wyższa, ważę 57 kg i mam PRAWIDŁOWĄ wagę. Zresztą cyferki to nie wszystko, każdy ma inne ciało i inaczej chudnie czy tyje. Znam wiele osób które mają górną część ciała jak anorektyczki a nogi i tyłek jak Jennifer Lopez albo Rihanna i co? Mimo że mają NIEDOWAGĘ to noszą spodnie w rozmiarach M czy L.
#4208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewuszki, zrobiłam ciastka owsiane od Nissiax o te: http://nissiax83.blogspot.com/2011/0...a-owsiane.html tylko na pół porcji. Jedno ciastko ma 50 kcal, ale to same otręby i płatki, miodu nawet nie dodawałam, tylko rodzynki. Naprawdę polecam na przegryzkę do szklanki mleka ![]() Mariolka, nie uwierzysz, ale wczoraj marudziłam TŻ, że moje ciuchy się nie mieszczą w tej szafie którą zajęłam. Tyle, że wszystkie bluzki mam porozwieszane i staram się mieć jedną na wieszaku, a nie np. bluzka na bluzce. No i on powiedział że mam embargo na kupowaniu ciuchów ![]() ![]() Co do żakietów, niedawno dołączyłaś i może nie wiesz, że ja staram się naśladować Kardashianki, szczególnie Kim, jeśli chodzi o styl ubierania się. Dlatego ostatnio nagminnie rozglądam się za żakietami. Zauważyłam, że to świetny element garderoby i żaden sweterek nie nada stylizacji takiej klasy jak żakiet ![]()
![]() Edytowane przez macerata Czas edycji: 2011-10-02 o 21:04 Powód: wulgarny sposób wyrażania się użytkowniczki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4209 |
Rozeznanie
|
Oj tam, oj tam przyczepiłyście się do Dzagi, miała taką swoją standardową wagę no i wiadomo jaki to ból jak masz 4 z przodu a pojawia się 5, gdy ktoś się stara dietkę trzyma.
![]() ![]() Spacerowałam po mieście z koleżanką, od 11.40 do 14.15 ![]() ![]() ![]() ![]() Jadłam marchewkę gotowaną, pieczarki, kawałek mięska, teraz chyba też sobie zjem bo już mi brzuszek domaga się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Tż jakiś nie w sosie, byłam z koleżanką u niego w sklepie ale jakiś nie był miły ![]() ![]() ![]() A no i plan już mam niedziele mam wolne tylko w soboty jeżdżę i takim sposobem praktycznie co tydzień, ale jakoś to będzie.
#4210 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4211 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4212 |
amor vincit omnia
|
tu nie chodzi, zeby wyliczać każde graniczne 0,7kg, bo w takim przypadku to nie ma różnicy czy jest 56/57 czy mniej.. .to nie jest tak, ze mam 56,4 jest ok, ale o,1kg mniej już niedowaga... nie am co się trzymać schematów tak kurczowo. w końcu my same mamy się z sobą dobrze czuć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4213 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No chyba żebym przybrała te kilka kg masy mięśniowej, ale ja tak nie potrafię, nie mam zacięcia do tylu treningów żeby zbudować masę... I, hmmm, tak naprawdę wcale tego nie chcę, dobrze mi z moją szczupłotą ![]() ![]()
![]() |
#4214 |
amor vincit omnia
|
dlatego napisałam na początku, ze to cyferki... waga nie ejst rzeczywistym wyznacznikiem tego jak wyglądamy. poza tym każdy ma rożne predyspozycje wagowe.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4215 |
Zakorzenienie
|
Ja się teraz czuję super ze swoją wagą ale wiem, że gdy schudnę jeszcze te 2 kilo to będę się czuła idealnie - dlatego staram się schudnąć choć nie za wszelką cenę.
a ja zjadłam właśnie 2 takie małe kotleciki rybne + kawałek smażonej rybki (takiej z jeziora od rybaków) Pyszna była!!!! teraz piję cappucino z magnezem ![]() ![]() Niedawno wróciłam z Kwidzyna. Zajechałam też do biura Oriflame ![]() Mąż już wraca. Wyjechał szybciej dzięki czemu ma pociąg bezpośrednio do Prabut bez przesiadek więc tylko na stację podjadę po niego o 18 ![]() Jutro jedziemy do Gdańska. Ciekawe czy dojedziemy tym naszym samochodem... on coś ostatnio dziwnie chodzi... Ciekawe jak to będzie jak mąż wyjedzie do tych Niemiec....
#4216 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Dżaga mi się wydaje że enviee niepotrzebnie komentuje Twoją wagę, ja też bardzo się denerwuję jak waga mi skacze pomimo diety i ćwiczeń dlatego Cię rozumiem. Ale wydaje mi się Kochana że to wszystko z powodu okresu. Zobaczysz jak Ci się skończy to waga na pewno się ureguluje, nie masz się czym przejmować ![]() ![]() MoniaTrzymam kciuki żeby wam się wszystko ułożyło żeby praca mu się spodobała. Na długo będzie wyjeżdżał do tych niemiec? Może jak będziecie się częściej widzieli to trochę się uspokoi. Eldo_rado czemu w podpisie znów 1/30 dni bez czekolady? uległaś? ![]() Dobra przyznaje się bez bicia ja też dziś antydietkowo w 100 % . a to wszystko przez nadchodzący @. Wczoraj zjadłam kolację o 18 a o 20 już byłam głodna. I musiałam coś zjeść bo dziś rano byłam na pobraniu krwi to do rana umarła bym chyba z głodu ![]() ![]() ![]() Edytowane przez alexis77 Czas edycji: 2011-09-28 o 15:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4217 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4218 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() Ostatni raz jadłam coś takiego jakieś ponad 2 lata temu, bo jakoś zapomniałam, ale to chyba nawet i dobrze bo to mega bomba kaloryczna ![]()
#4219 |
Rozeznanie
|
No dziewczyny ja już spakowana zaraz jadę w piątek wracam
![]() A więc do piątku kochane ![]()
#4220 |
Zakorzenienie
|
Ufff.. Padam... Z pracy niedawno wrocilam i juz po obiadku..
Moje menu: I 2 lyzki platkow owsianych +lyzka otrab pszennych + garsc just fitow+ garsc crunchy + szkl melka 0,5% II batonik musli III kawałek kielbasy wiejskiej (tak z 5 cm) IV - 4 zimneiaki + pol udka ( ziemniaki i udko podsmazone na pol lyzeczki oliwy) +pomidor+ cebulka + jogut nat activia--- cały!!!! V na kolacje planuję serek wiejski z lyzeczka miodu Jak myslicie dobrze???!!! ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- A mam do Was pytanie.. Kiedy zauważacie wzrost wagi przed okresem, ile dni?? I muszę się pochwalić.. Dziś na wadze ujrzałam rano 56,9 kg!!! Chyba kilka podskowow zaliczyłam , heheh.. Edytowane przez czbasia Czas edycji: 2011-09-28 o 16:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#4221 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
On dostał już umowę, dziś mu przysłali. Musi podpisać i odesłać do Wrocławia wraz ze skanem dowodu osobistego. Umowa na warunkach niemieckich i na czas NIEOKREŚLONY. Czyli chyba czeka mnie w niedalekiej przyszłości przeprowadzka. Stawka bardzo dobra, mase różnych dodatków pieniężnych... naprawdę się opłaca. No i nie tak daleko bo tylko 800 kilometrów od Prabut ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- A ja na podwieczorek zjadłam miseczkę malin !!!! Pyszne były!!!! Uciekam już bo mąż niedługo będzie - jadę na stację po niego. Postaram się wieczorem zajrzeć do Was ![]() ![]()
![]() |
#4222 |
Zakorzenienie
|
Gosia, dziękuję za wsparcie
![]() Też dziś TM chcę obejrzeć. Mam nadzieję, że mnie TŻ do TV dopuści. Ale powinien, bo nawet wczoraj czy przedwczoraj widziałam jak sam powtórkę oglądał ![]() Eldo, dokładnie, najważniejsze jak ktoś ma się dobrze ze sobą. Kto mnie zna na forum ten wie ile jem, ile ważę, że nie mam problemów ze zdrowiem i że nie mam zamiaru chudnąć poniżej 49kg. Ale tak już jest jak ktoś "obcy" wejdzie i przeczyta jeden post wyrwany z kontekstu ![]() Patiuszka, dokładnie tak. Ważę te 49kg, a i tak mam ciągle galaretowate uda i małą fałdkę na brzuchu. Myślałam, że ta fałdka to jest do wymodelowania, ale to jednak ciągle tłuszcz. Więc nawet gdy BMI wskazuje na niedowagę to nie znaczy, że dana osoba jest chodzącym szkieletem, a ja jestem właśnie przykładem takiego przypadku ![]() Alexis, mam nadzieję, że to przez okres. Dziś już w ogóle chodzę jak pijana, potykam się, nooo po porostu czuję się jak słoń! Co do koleżanki Enviee, to już nie pierwsza osoba która wchodzi i "niesie kaganek oświaty tym anorektyczkom ze zbyt niskim BMI" ![]() Nooo to fajny TŻ. Mój z kosmetyków to najwyżej mi żel pod prysznic w Lidlu kupuje ![]() ![]() Czbasia, wiesz, ja nawet już o tych puchnięciu przed okresem na innych forach czytałam i to podobno nie ma na to żadnej zasady. Ja w tamtym miesiącu przed okresem ważyłam 48,4kg, dopiero drugiego dnia @ waga mi skoczyła. No a teraz popatrz. Jeszcze nie mam @ a już ważę ponad 50kg (waga mi już od 3dni rośnie) ![]() Dżastinka, jak tam zakupki? Upolowałaś coś smacznego w Biedronce? Ja poprasowałam, zjadłam obiad, obejrzałam sędzię AMW a teraz oglądamy Pingwiny, ale jakoś mi się nie chce. Mam ochotę obejrzeć sobie K-Pax, ale muszę go najpierw ściągnąć. No a wieczorkiem mam nadzieję że Tap Madl obejrzymy. Jeszcze muszę zmusić się do twistera i 8min. ![]() ![]()
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-09-28 o 17:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#4223 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluje kochana! przecież własnie o to Ci chodziło, zeby mąż znalazł prace za granicą a Ty wyrwała sie stąd raz na zawsze. Więc jak widac wszystko powoli idzie po Twojej mysli. Super gratuluje ![]() Dżaga nie martw sie kochana tą wagą ja wiem ze to straszne widziec ten przyrost ale na pewno to tylko przez @ dlatego niedługo wszystko wroci do normy ![]() ![]()
Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę Dbam o włoski Dążę do idealnej cery Edytowane przez tinekk Czas edycji: 2011-09-28 o 17:18 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4224 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Ciasta?? ![]() Ja dzisiaj nie pojechałam do pracy. Zadzwoniłam do szefa, że do prezentacji chcę przygotować się w domu. A tak naprawdę wysprzątałam całe mieszkanko, zrobiłam ta zapiekankę i dopiero teraz siadam do prezetacji. Chcę jeszze wskoczyć na 30 minut na stepperka. A potem solidnie przysiąśc i dopiąć wszystko na ostatni guzik. Moje jadło. ś. kawałek chleba razowego (62g)- 115kcal 16 g serka KIRI 49kcal 20 g paprykarza szczecińskiego 36kcal jogurt Jogobelka light 90kcal = 290 kcal 2ś. Jogobella do picia 110kcal o. 97g ryby 149kcal zapiekanki z dwie/trzy łyżki 300kcal = 449kcal ![]() p. i k. łyżka zapiekanki 100kcal Jogobella light do picia 110kcal = 210kcal ![]() ![]() ![]() Uciekam na stepper ![]() Póki co papa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4225 |
Raczkowanie
|
obronilam sie dzisiaj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4226 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4227 | |
Zakorzenienie
|
Dzaga może z tą sola coś jest.. Teraz bede ograniczac... Zobaczymy, do okresu jescze 5 dni a ja zaczynam puchnac.. Mam wrazenie ze jak palcem brzusio nacisne to na chwilę zostaje
![]() ![]() ![]() A ja czułam się dziś jak u sedzi Anny Marii.. Byłam w sadzie (w charakterze swiadka, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- ehhh//.. a jeśli o lotto pisałyscie to chyba tez ost raz grałam... Ja już nie wymagam tych " szóstek" ale na tyle zakladow zeby nawet "trojeczki" nie mieć nigdy.. A obstawwiałam już chyba setki razy.."/ Ale nieszczescie w grach szczescie w milości ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
![]() No .. na Party Time zasłużyłaś juz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4228 |
Zakorzenienie
|
Ola, chyba niedokładnie czytasz. Gdzie Ty masz słodkie w płatkach owsianych, jajku, otrębach i mące? Pisałam że nie dałam nic słodkiego tylko rodzynki. Suszone owoce to nie są słodycze
![]() Kosaciec, łohoooo ![]() ![]() ![]() Czbasia, ja naprawdę się czuję jak balonik ![]() ![]() Idę na Kardashianów albo Dwóch i pół i na twister.
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-09-28 o 17:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#4229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Idę na stepperka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4230 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje!!!! ![]() ![]() ![]() Właśnie zjadłam makrelę z razowym chlebkiem. Co do lotka to tato nic nie trafił ale moja koleżanka 2 trójki ![]() ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
![]() ![]()
ćwiczę z Ewą skalpel 5 ![]() ![]() Edytowane przez Gosia2011 Czas edycji: 2011-09-28 o 18:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.