Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Powiększanie piersi cz.7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-28, 18:05   #46
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

No wlasnie Agatau ja tez bylam, tylko mialam malo czasu Piekne sa Twoje piersiatka i tak w sumie to nie moge sie doczekac, az bedziemy porownywac:ju pi: Zamieniasz implant na okragly , ale nie pamietam ile masz teraz.................... ...chcesz wiekszy implant??? Masz super naturalne te piersi i wiesz co, nie badz zla na mnie Ja bym wziela troszke wieksze Nie jestes zla???

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Zabulek okropne tamto forum, już dostałam opier za cytowani koleżanek
a jak chciałaś szerzej piersiątka to mniejsze było brać, te wypełniły całą klatke ale jak dla mnie to tak właśnie ma być

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Mirabellko dokładnie tak jest
a nie mogłabyś mi oddać tych swoich?? tak straszecznie mi się podobają i jeszcze mają ta super funkcję dobrze zapłace
Chcialam mniejsze, ale dziekuje lekarzowi, ze mi dal wieksze I dziekuje dziewczynkom z tego forum, ze tak napedzaly - "wez wieksze, nie boj sie rozmiaru" Teraz mam sredniaczki Jak bym wziela mniejszy implant to bym moze miala przerwe wieksza, ale tez porzadny niedosyt