Powiększanie piersi cz.7 - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-28, 12:43   #31
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
czasem niewiedza jest błogosławieństwem tamto forum mnie zabije a jak już je znalazłam to nie moge oprzeć się czytaniu
No to nie czytaj, nie wchodz tam
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 12:45   #32
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mirabellla Pokaż wiadomość
co do okresu i bólu w piersiach, to tez to mam..tak normalnie mnie nie bolą ale cos tam czuje jak tylko okresu dostanę

aaa i co najlepsze przy orgazmie czuje mega przyjemność w piersiach czego wcześniej nie odczuwałam

CZY KTOŚ TAK MA

po porodach wogóle mam libido 2 razy większe i tylko zamęczam...

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ----------

Agatuuu powodzenia
Miarabellko teaz to nie dość ze chce takie piersi jak Ty to jeszcze poproszę z tym mega dodatkowym efektem
Stary 2011-09-28, 14:27   #33
agunia_202
Raczkowanie

Dzień dobry tak sobie oglądam i czytam i chyba też powinnam już wstawić jakieś nowe fotki , ach jak my lubimy te komplementy
Stary 2011-09-28, 14:33   #34
kika_84
Przyczajenie

Cześć dziewczyny mało mnie tu bo czas nie pozwala ,
fajnie, że wszystkie się tu wspieracie i dopingujecie

Joasii nie wchodź na to forum, ja też tam byłam ale szybko się zorientowałam, że jest mało przyjemnie i zamiast porad jest jakaś dziwna walka
Ja mam kontakt z dziewczyną która robiła piersi u JJ w tym roku w maju i wierz mi że są naprawdę piękne. Jak przeczytałam wpisy na tamty forum też się przeraziłam Wiem jednak, że jest bardzo dużo zadowolonych kobiet, poza tym JJ ma doktorat z rekonstrukcji piersi i duże doswiadczenie a błędy każdem się zdarzają.
Ja wybrałam już implanty CPG 332 350cc projekcja m+, operację mam 10.10 więc jeśli będziesz chciała zamieszczę fotki i się upewnisz.

Pozdrowienia dla wszystkich cycolinek
kika_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 14:44   #35
sherry.b
Raczkowanie

Klaudeczka, zaraz "tyrknę"
sherry.b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 15:03   #36
gwendolinka
Zadomowienie

A co to za forum jooasi?

Ja słyszałam osobiście o JJ bardzo dobre opinie, sama bym się zastanawiała, ale mi nie było po drodzę, tak samo o Krajewskim . Nic Ci nie pomoże czytanie tamtego forum teraz, nie ma co bić piany....Będą piękne

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 15:05   #37
Miliqqq
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Ja też się zastanawiałam nad nowymi fotkami W każdym razie witam się z Wami wszystkimi w tym wątku, jeszcze mnie tu nie było
Miliqqq jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-28, 15:15   #38
korinka
BAN stały

No witam Was dziewczynki w nowym wątku

Dobrze, że Horo to jakoś ogarnęła i zaczęła cz.7 bo pewnie jeszcze długo pisałybyśmy w cz.6
Aja właśnie o jj słyszałam dobre opinie, a nawet znam jedną dziewczynę która u niego robiła biust i jest przeszczęśliwa!
Wydaje mi się, że co lekarz to inne opinie....więc nie ma reguły, a szczególnie nie ma chyba lekarza który nie ma ani jednej nieciekawej opinii ...
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 15:35   #39
jooasi
Wtajemniczenie

Dziewczyny dzięki Wam za wsparcie, same wiecie jakie to ważne ja mam miesiąc do operacji a zaczynam mieć problem z normalbym funkcjonowaniem, myślę o jednym, gadam o jednym i dniami i nocami internet przetrząsam, masakra, na niczym innym nie mogę się skupić, chyba przez to, że nie pracuje mam za dużo czasu
Korinka to nie horo a Mya ogarnęła wątek, ona tu porządku pilnuje dzielnie

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Agunia i Miliqqq dawajcie focie wszystkie lubimy pooglądać sobie Miliqqq a Twoich to jeszcze wcale nie widziałam Aguni były słodkie i cudne to teraz może być jeszcze lepiej
Stary 2011-09-28, 15:55   #40
Mirabellla
Raczkowanie

GG do Mirabellla

Joasi jesli nie pracujesz to nie dziw że czytasz co czytasz...czas wolny przed operacja gani tylko do kompa..chce sie wiedziec jak najwiecej
ja czytalam równiez i te złe opinie itp. masakra bo czasem to wręcz płakałam bo wybór coraz trudniejszy był eh strach jest okropny i wiadomo ze chce sie wybrac jak najlepiej ale jak juz masz tego swojego lekarza na 100% którego sprawdziłaś wzdłuż i wszerz to to czytanie tylko dobija..

bo jak dziewczynki piszą..każdemu sie zdarzył jakiś 'błąd' eh

co do orgazmu ,oczywiście że życzę Ci również tego samego
Stary 2011-09-28, 16:23   #41
gwendolinka
Zadomowienie

A ja tak bardzo chcialam rowek a mam tylko w staniku... W staniku jak sobie ścisnę :P

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-28, 17:33   #42
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny dzięki Wam za wsparcie, same wiecie jakie to ważne ja mam miesiąc do operacji a zaczynam mieć problem z normalbym funkcjonowaniem, myślę o jednym, gadam o jednym i dniami i nocami internet przetrząsam, masakra, na niczym innym nie mogę się skupić, chyba przez to, że nie pracuje mam za dużo czasu
Korinka to nie horo a Mya ogarnęła wątek, ona tu porządku pilnuje dzielnie

---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Agunia i Miliqqq dawajcie focie wszystkie lubimy pooglądać sobie Miliqqq a Twoich to jeszcze wcale nie widziałam Aguni były słodkie i cudne to teraz może być jeszcze lepiej
Jooasi tamto forum, jezeli piszesz o tym , o ktorym mysle zryje Ci glowe przed operacja Mi zrylo , ale dostalam bana i zostalam z niego wyleczona Dziewczyny sa pod wplywem starszych stazem dziewczyn i nie mozna pisac tego co sie chce, tylko to co chca inne Napedzaja sie razem przy tym, kloca i banuja, wiec nie radze przed operacja macic sobie w glowie

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
A ja tak bardzo chcialam rowek a mam tylko w staniku... W staniku jak sobie ścisnę :P
A ja mam rowek i nie jestem z tego zadowolona. Piersi sa blisko siebie, a ja bym chciala miec wieksza przerwe. Widzialam kiedys taki stanik z takim pasem przez srodek i teraz nie moge go znalezc, nawet nie wiem jak to sie nazywa.
Stary 2011-09-28, 17:54   #43
Olivkaa200
Zakorzenienie

Wiecie co dziewczyny wybrałam się dziś do sklepu z bielizna i patrzylam na rozmiary staników od rozmiaru d do f i tak sie zastanawialam co z moich mi wyjdzie jaka miseczka

Agatau byłam w albumie i musze powiedzieć że Twoje piersi są naprawde naturalne Ale okrągłe też będa super
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 17:57   #44
Agatau88
Zakorzenienie

Dziewczyny dziekuje za komentarze.
Odniose sie jeszcze do rowka-wg mnie moj jest akurat dobry jak na moja budowe, ale kilka mm w tę czy inną stronę niz zrobi mi roznicy.

Ale jednak sie waham, bo chcialabym powiedziec doktorowi jaki chce ten implant.
I tu jest kwestia 5 mm w szerokosci. Najbardziej sklaniam sie ku 495 a on ma 12,75 cm-czyli 2,5mm mniej niz moj obecny-niby nic ale jak to wyjdzie to nie wiem.

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-09-28 o 18:00
Stary 2011-09-28, 18:01   #45
jooasi
Wtajemniczenie

Zabulek okropne tamto forum, już dostałam opier za cytowani koleżanek
a jak chciałaś szerzej piersiątka to mniejsze było brać, te wypełniły całą klatke ale jak dla mnie to tak właśnie ma być

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Mirabellko dokładnie tak jest
a nie mogłabyś mi oddać tych swoich?? tak straszecznie mi się podobają i jeszcze mają ta super funkcję dobrze zapłace
Stary 2011-09-28, 18:05   #46
zabulek1
Wtajemniczenie

No wlasnie Agatau ja tez bylam, tylko mialam malo czasu Piekne sa Twoje piersiatka i tak w sumie to nie moge sie doczekac, az bedziemy porownywac:ju pi: Zamieniasz implant na okragly , ale nie pamietam ile masz teraz.................... ...chcesz wiekszy implant??? Masz super naturalne te piersi i wiesz co, nie badz zla na mnie Ja bym wziela troszke wieksze Nie jestes zla???

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ----------

Cytat:
Zabulek okropne tamto forum, już dostałam opier za cytowani koleżanek
a jak chciałaś szerzej piersiątka to mniejsze było brać, te wypełniły całą klatke ale jak dla mnie to tak właśnie ma być

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Mirabellko dokładnie tak jest
a nie mogłabyś mi oddać tych swoich?? tak straszecznie mi się podobają i jeszcze mają ta super funkcję dobrze zapłace
Chcialam mniejsze, ale dziekuje lekarzowi, ze mi dal wieksze I dziekuje dziewczynkom z tego forum, ze tak napedzaly - "wez wieksze, nie boj sie rozmiaru" Teraz mam sredniaczki Jak bym wziela mniejszy implant to bym moze miala przerwe wieksza, ale tez porzadny niedosyt
Stary 2011-09-28, 18:18   #47
amelia222
Raczkowanie

Kochane moje dodalam zdjecie do albumu nie jest idealne bo mam duzy aparat i jest trudny w utrzymaniu ale w najblizszym czasie wrzuce wiecej lepszych fotek
Stary 2011-09-28, 19:06   #48
MyaDiva
Zakorzenienie

Tak sobie dziś gawędzicie o wiedzy i niewiedzy
Ja myślę że lepiej wiedzieć - wszytko.
Więc ja nie odradzę nikomu czytania- nawet zachęcę.
Chyba każdy sam powinien przesiać informacje- bicie piany, awantury, podstawione osoby i te na prawdę pokrzywdzone pacjentki- będzie wszystkiego po trochu. No ale chyba każdy ma własny rozum.
Jooasi w mig się zorientowała że coś jest nie tak Zabulek też zauważył to czego na pierszy rzut oka nie widać. I inne dziewczynki też.
Dlatego warto się zagłębiać- żeby lepiej zobaczyć

---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ----------

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
MAYU MAYU a ja oglądam fotki dalej i teraz jestem na etapie mojego rozmiaru,pierwszy raz widzę tyle cycorów 390tek,niektóre okrąłe,niektóre anatomy ale ogólnie żadne u dziewczyn z podobną wyjściówką nie są gigantyczne!!!
Będzie z tego fajny rozmiarek Sama to przyznasz po operacji, i wierzę nawet że nastanie taka chwila i napiszesz że mogłaś wziąść te większe - a wtedy my będziemy Ci codziennie wklejały Twoje wcześniejsze posty

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość

A wiecie co-ale ja jestem głupia
Tydzien temu cos zaczelo mi sie robic na ustach, ale nie pecherze a ja durna smarowalam sie Zoviraxem i tak mi wysuszylo usta ze sa takie jasne i jeszcze mam 2 małe strupki
I jakas krostka mi sie zrobila ale nie pecherz a taka zwykla z czerwieni wargowej.
Mam nadzieje ze dr mnie nie pogoni.

joasi
na TAMTYM forum czasem dziewczyny sie troche same napedzaja, zauwazysz z czasem.
Kazdy lekarz to tylko czlowiek, jesli jest zyczliwy i poprawi w razie co to naparwde daj sobie spokoj zczytanie ktory lekarz co komu spieprzyl.
Spokojnie- nie pogoni Cię Będzie dobrze.
I o rowek się nie martw- liczyłyśmy przecież kiedyś że u Ciebie 12,5 cm już by dało rowek spoko

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-09-28 o 19:31
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 19:11   #49
zabulek1
Wtajemniczenie

A ja juz 3 razy bylam u Amelki w albumie Ja pierdziele nie moge sie napatrzec na jej swierzynki- arcydzielo

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-09-28, 19:28   #50
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Mya no przez cycki spać nie mogę to czytam i przeglądamna tamtym forum jest beatrycze to chyba ta o której mi pisałaś, jest już po poprawce, po wielu utarczkach w końcu darmowej ale jej piersi nadal są niesymetryczne a przerazające jest to, że sama musiała sobie dobrać implant do poprawki bo doktor powiedział, że nie wie. na obrone JJ była jeszcze u dwoch innych i zaden nie chciał sie podjąc tematu, tam chyba musiała być bardzo trudna wyjściówka. No ale są też dziewczyny mega zadowolone i jak zwykle jestem w dupie zajrzałam też na forum Skwierczowej i też po niej jadą, wogóle mało sympatyczne tamto forum i dziewczyny toczą między sobą walkę. echhhh normalnie łeb mi pęka od natłoku informacji
Beatryczka to nasza dziewczyna. Świetnie wiem co przeszła. I wiem też że robi następną poprawkę u innego lekarza. Pisała o tym sama więc to żadna tajemnica. Nie zaglądała dawno do nas- no ale może jak zajrzy to coś skrobnie sama A wyjściówkę miła LUX- do pozazdroszczenia.

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
Stary 2011-09-28, 19:29   #51
dagaa81
Raczkowanie

Witajcie Moje Kochane!!! A ja tam po operacji jestem to moge sobie poczytać-co to za wątek Joassi??? Mnie raczej juz nic nie jest w stanie zniechęcić
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 19:36   #52
Agatau88
Zakorzenienie

MyaDiva
juz mi to paskudztwo schodzi z ust
Ale to nie opryszczka, uff.
A powiedz mi opryszczka to pwskazanie do op?

zabulek
no a czemu mam byc zła? Nie jestem

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
Napisane przez amelia222 Pokaż wiadomość
Kochane moje dodalam zdjecie do albumu nie jest idealne bo mam duzy aparat i jest trudny w utrzymaniu ale w najblizszym czasie wrzuce wiecej lepszych fotek
Juz teraz widze ze jest super

joasi
wlasnie przeczytalam na tamtym forum ze dr J powiedzial ze powyzej 300 ml to do tanca na rurze....naprawde tak powiedzial? Masakra...

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-09-28 o 19:39
Stary 2011-09-28, 20:00   #53
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
MyaDiva
Tak- aktywna opryszczka jest przeciwskazaniem. Jeśli się przydaży- najczęściej lekarz przepisze prochy albo zaleci np. zowirax i o dwa tyg. przesunie zabieg. Całe szczęście u Ciebie to co innego- więc nie ma problemu.
A ukrywać nie wolno pod żadnym pozorem!!- ten wirus jak jest aktywny może spowodować bardzo poważne powikłania!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-28, 20:03   #54
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Tak- aktywna opryszczka jest przeciwskazaniem. Jeśli się przydaży- najczęściej lekarz przepisze prochy albo zaleci np. zowirax i o dwa tyg. przesunie zabieg. Całe szczęście u Ciebie to co innego- więc nie ma problemu.
A ukrywać nie wolno pod żadnym pozorem!!- ten wirus jak jest aktywny może spowodować bardzo poważne powikłania!
Ale jak ukryc? Nie da sie nawet.
Zrobilam nawet zdjecia, wariatka ze mnie, widac w kolku strupek, suche usta i nad ustami mam takie wysuszone czerwone ze az skora schodzi po tym Zoviraxie.
Ale na opryszczke to nie wyglada.
U kogos bym zdiagnozowala raz dwa, u siebie takie pierdoły gadam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1330.jpg (12,7 KB, 105 załadowań)
Stary 2011-09-28, 20:03   #55
dagaa81
Raczkowanie

[QUOTE=Agatau88;29685377]MyaDiva

zabulek
no a czemu mam byc zła? Nie jestem

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Aguś co to za forum??? Poczytam sobie i się pośmieję
Stary 2011-09-28, 20:07   #56
bimbamm
Raczkowanie

witam w nowej czesci

widze ze pogaduszki o fuszerkach ciekawa jestem bardzo co to za forum????

Agatau twoje panienki sa sliczne ale zycze ci zeby nastepne byly jeszcze piekniejsze

Antek masz taki sam implancik co ja (nawet pojemnosc taka sama) a efekty bardzo rozne

bimbamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-28, 20:10   #57
Agatau88
Zakorzenienie

Mysle ze o beauty chodzi

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-09-28 o 20:12

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-09-28, 20:55   #58
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Mysle ze o beauty chodzi
Takkkkznalazłam Dużo naszych dziewcząt tam jest
W opiniach o dr, JJ nie ma ani jednej opini negatywnejhmmm....

Edytowane przez dagaa81
Czas edycji: 2011-09-28 o 21:05
Stary 2011-09-28, 21:21   #59
zabulek1
Wtajemniczenie

Dobra, zmienie troche temat Bo na szczescie jestesmy na wizazu Chyba mi drgnely panienki dzisiaj
Tzn. troszke, wiadomo, ze to jeszcze nie to na co czekam, ale drgnely
Podjaralam sie, jak pierwszym kopniakiem dziecka
Stary 2011-09-28, 21:24   #60
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Dobra, zmienie troche temat Bo na szczescie jestesmy na wizazu Chyba mi drgnely panienki dzisiaj
Tzn. troszke, wiadomo, ze to jeszcze nie to na co czekam, ale drgnely
Podjaralam sie, jak pierwszym kopniakiem dziecka
Szalona jak zawsze Moje 7-miomiesięczne wydaja mi się takie MOJE od zawsze
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości