Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-28, 19:05   #4458
beata_1988
Zakorzenienie

GG do beata_1988
Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011

Cytat:
Napisane przez jacieeeee Pokaż wiadomość
Kurcze, to może moja Bestia też ma skazę Co prawda kupki robi raz dziennie, czasem jedną na dwa dni, ale ciągle zielone, no i wczoraj mu te placki czerwone na głowie i plecach wyszły, a dziś w tym miejscu są czerwone krostki, bez białych łebków. Na buźce też ma Ale uszy ok, a przy skazie to coś z uszami jeszcze było
ale u nas były zielone ale masa śluzu w nim i zaczeła robić bardzo często a wcześniej robiła raz -dwa razy dziennie. Po tym mleku Bebiko HA przestały byc zielone ale wciąż strasznie dużo ciągliwego śluzu w nich no i doszła wysypka na buzi i głowce do tego - więc alergia postępuje.

I miała suche placki na buzi, między oczkami, przy zewnętrznych kącikach oczu, policzki miała w takiej drobniutkiej kaszce, szorstkie w dotyku a na płatkach uszu i za uszkami miała takie zaczerwienione suche i łuszczące się ale to zaleczyłam bepanthenem smarując kilka razy dziennie i zeszło, ale profilaktycznie dalej smaruje po kąpieli uszka, i wokół nich, i na razie nie wyłazi, policzki dalej suche ale już mniej bo cały czas natłuszczam. Ale od wczoraj wychodziły jej dodatkowo te krostki na buzi i głowce i dziś już są bardzo widoczne a że ona mało ma włosków i w kolorze blond to wszystkie krostki są na widoku więc widziałam jak ją wysypało.

Resztę ciałka czyściutką ma, pod kolankami i w zagięciach łokci też łuszczenia nie ma i to zmyliło lekarkę ale sama mówiła dziś mojej mamie że skoro poprawy nie ma po HA więc trzeba spróbowac Pepti bo nie może się tak męczyć.

Aha i wszystkie objawy mam wrażenie nastepowały po sobie a nie naraz i to mnie również zmyliło - najpierw kolki, prężenie się podczas jedzenia, potem te niby "potówki" na buzi, dłoniach i główce, suche uszka potem, płacz po karmieniu, póżniej policzki w kaszce i suche okolice oczu i brwi no a na koniec śluz w zielonkawej koopce.

Dwa serca po raz drugi :heart:

Edytowane przez beata_1988
Czas edycji: 2011-09-28 o 19:26
beata_1988 jest offline Zgłoś do moderatora