Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz. XI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-29, 10:22   #464
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Dot.: Jedenasta część nadchodzi- wódkę za niedługo trzeba będzie chłodzić!- PM2012 cz

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Ale mam klina teraz, bo te 2 pierwsze suknie baaaaaaardzo mi się podobają.
Tylko co zrobić z moją miłością, którą kolejny raz prezentuję poniżej. Do Warszawy mi nie po drodze. Do Krakowa też nie. A przekonana jestem, że będzie mi pasować i co teraz?????
do Krakowa nie masz tak daleko więc jeśli tam gdzieś ja mają to możesz się rpzejechać do Warszawy bym nie jechała na Twoim miejscu bo co będzie jak kupisz? będziesz jeszcze 3 razy na przymiarki jeździć?
Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość

Mam dzisiaj smutny humor. Pokłóciłam się z mamą i na razie wyprowadzam się do TŻ. Będę dojeżdżała do pracy prawie 40 km z jego domu, ale nie chcę póki co mieszkać z moją mamą, bo ma tak paskudny charakter momentami, że nie sposób jej znieść. nie chcę się wdawać w szczególy, ale bardzo mnie wczoraj zraniła, całą noc przeryczałam Teraz to ja już nie wiem, jak zorganizuję ślub, bo ona miala mi pomóc finansowo. Ja mialam zaplacic część, ona część, a rodzice TŻ i mój TŻ kolejną część. Ale chyba od niej ani grosza nie wezmę. Może wezmę kredyt, albo zrezygnuję z wesela na rzecz skromnego przyjęcia. Tylko ciekawe, co na to TŻ ech smutno mi, pocieszcie
współczuję, oby się ułożyło
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
a ja od dzisiaj przeprowadzam się do TŻ bo teściówka wyjechała na 2 tygodnie
oj będzie się działo
ooooo
Cytat:
Napisane przez maruda80 Pokaż wiadomość
Mam dylemat co z makijażem ślubnym - szukam wizażystki. Ja nie mam ręki do makijażu, sporadycznie się maluję , mam dużą wadę oczu więc zrobiłabym sobie tylko krzywdę...
Dziewczyna którą chciałam (cudne robi makijaże) prawdopodobnie będzie mieć własny ślub w tym samym terminie.

Cenowo co się zorientowałam u mnie koszt makijażu 200PLN plus opłaty za dojazd (próbny, ślubny, plener)

A jakie ceny u was?
Planujecie same się malować czy jednak wizażystka?
Ja na pewno będę brała wizażystkę. Prawdopodobnie fryzjerkę i kosmetyczkę w jendym (o ile mi sie spodoba, jest polecana na wizażu) i na pewno z dojazdem do domu, bo moi rodzice mieszkają na takim trochę zadupiu wie nie obyło sie i tak bez jazdy samochodem do salonu a już wystarczająco innych stresów będzie
Właśnie może w końcu zadzwonię do tej dziewczyny... bo tak se gadam a może ma zajęty juz termin
Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
A to dluga historia Tak w skrocie to na poczatku nie moglismy sie zdecydowac czy chcemy duze wesle z cala rodzinka i znajomymi, czy lepiej uciec gdzies we dwoje zaszyc sie gdzies na malej wysepce, tam wziasc slub i bawic sie nie tylko jeden dzien, ale caly tydzien za te sama kase...miec super fotki, piekne wspomnienia do konca zycia...spelnic po prostu nasze marzenia...ale jak zaczelismy rozwazac wszystkie za i przeciw to stwierdzilismy ze wesele jest raz w zyciu i chcielibysmy zeby wszyscy nasi znajomi i rodzina w tym dniu uczestniczyli. Ale marzenie o slubie na plazy zostalo dalej a ze ja dostalam prace wiec jestesmy w stanie finansowo podolac jednemu i drugiemu. Tak wiec najpierw bedzie slub cywilny pod palmami, tylko my dwoje... na razie wahamy sie pomiedzy Mauritiusem a Seszelami, a pozniej wesele dla rodziny i znajomych Dlatego dwa
ale super

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora