Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-29, 21:22   #2009
nawojka8583
Zadomowienie

Dot.: Rusza nam sie cały brzuszek-to tak fika nasz maluszek-mamy styczeń-luty 2012r.

Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
dziewczynki dawno do was nie zaglądałam, nie mam możliwości dostępu do komputera. nie wiem czy któraś zauważyła moja nieobecnosć, nie jestem wstanie niestety nadrobić tych ponad 30stu stron! a stęskniłam sie za wami...
trzymajcie za mnie i maleństwo kciuki. w pon. dostałam bóli brzucha i krwawienie, okazało się, ze mam przpdujace łozysko i dostałam zwolnienie, leki podtrzymujace ciażę i przykaz leżenia plackiem, na razie w domu, ale jestem podłamana. myślcie o nas
nr kom wam napiszę w klubie jakby co
pa mamusie
Bybella ściskam Cię mocno i trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze. Uważaj na siebie i Maleństwo.

---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:13 ----------

Cytat:
Napisane przez snesha Pokaż wiadomość
Hejka - dzisiaj znowu dużo pracy i nie dam rady was nadrobić. Wklejam tylko fotkę Młodego z wczorajszego badania połówkowego (wszystko OK)
Trwało to długo bo wcale nie miał ochoty ustawić się przodem do zbadania serducha. Wiercił się jak opętany i pakował paluchy do buzi
Świetny jest

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Angelika_26 Pokaż wiadomość
Witam!!
Jestem w 18 tygodniu ciąży. Dzidzia już fika. Można się przyłączyć do forum?? Pozdrawiam

P.S. Termin porodu : 27 luty 2012.
Witaj Angelika
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora