2011-10-04, 15:35
|
|
Rozeznanie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
ciuszki głównie rozmiar xs
Tak na początek , podaję rzeczywisty stan rzeczy i oczekuje tego samego, interesują mnie tylko ciuchy rozmiaru xs lub małe s, buty 36. W razie potrzeby mogę zrobić dodatkowe zdjęcia i podać wymiary. Ty piszesz u mnie ja odpisuje u Ciebie i odwrotnie. Piorytet lub ekonomiczny do uzgodnienia. Nie odmieniam się
Rzeczy na czerwono, nie podlegają już wymianie
Moja wish lista:
biała bluzka typu bokserka, albo jasna typu beż
okrycia wierzchnie - żakiety, sweterki rozpinane
legginsy
krem najlepiej z kwasem migdałowym, preparaty do oczyszczania twrzy : maseczki, peelingi
tuniczki
spódniczki mini bądź przed kolano najlepiej bombka
ogólnie mam obsesje na punkcie fioletu i panterki :P
ksiązek przygotowujących do cpe (certificate of profiency) listening, reading itp.
Na razie wrzucam kilka rzeczy, będę dodawać na bieżąco inne:
1. Czarna sukienka rozmiar z metki s , dobra też na xs ,góra jest bardzo elastyczna i świetnie się dopasowuje do figury, kosztowała 160 zł, ubrana tylko raz na wesele
2.Sweterek ażurowy atmosphere zapinamy na guziczki, rozmiar z metki 34/36 -dobry na xs/s ,ubrany raz, jest jak nowy-mariannaaa
3.Piżamka secret possesion , nowa z metką ,rozmiar s, dobra na xs,s -HotterThanFire
4. 3 biustonosze: pierwszy tylko mierzony 75 a, drugi ubrany raz czy 2 75 a, czarny 70 b tez ubrany raz czy dwa
5.Mini spódniczka Bershka ,rozmiar z metki 34, mi sie wydaję ,że to raczej 36, ubrana pare razy -stan bardzo dobry
6. Żakiet ,narzutka w prązki, rozmiar z metki l, ale to raczej s, stan dobry ,żadnych widocznych oznak zniszczenia
7.Sukienka atmosphere -rozmiar z metki 10-36/38 ,ale to raczej xs/s, wykonana z cienkiego przewiewnego materiału raczej na lato ,ubrana raz miss kitsch
Dokładka w 10 i 13
Edytowane przez aga12174
Czas edycji: 2011-11-08 o 07:48
|
|
|