Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-05, 10:40   #2013
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Poza tym chyba przeniosę się ze swoim kontem do Millenium - wszystko 0zł, co daje oszczędność koło 50zł rocznie w porównaniu do PKO BP, a jeszcze zwracają 3% (nie więcej niż 50zł) miesięcznie za zakupy w supermarketach, na stacjach benzynowych i sklepach spożywczych. Jak by złotówkę zwrócili, to i tak się opłaca.
No i wypłaty we wszystkich bankomatach w PL zero złotych. Kusi

Miłego dnia!

też myślę o tym koncie, bo jeśli wpływy są min 1000 zł to się opłaca ...boję się tylko czy będę miała takie wpływy co miesiąc ...

ale konto super ... ciekawa jestem tylko jakie sklepy należą do tego programu ...aż muszę zobaczyć u siebie w sklepie jaki te kod jest czy coś ..

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość

Dziękuję, za wszystkie informacje na temat produktów do włosów. Poczytam jeszcze, pomyślę i na pewno coś wypróbuję.
Wykombinowałam też, że chcę zmienić całą pielęgnację i popracować nad włosami ogólnie - kondycja, redukcja codziennego mycia, regularne podcinanie. Plan jest - zobaczymy jak z realizacją.
ja też od niedawna dbam o włosiki , kupiłam sobie wax jeden do włosów co to niby na wypadanie pomaga i zobaczymy jak efekty , oprócz tego płyn od dermatologa, merz special i skrzyp i pokrzywa do picia ... stosuję od 2 tyg i już mam duuużo malutkich włosików ..wypadanie póki co nie jest ograniczone ..

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Snow- dasz radę na studiach i super że Tż pracuje

Dodaja- kurde tydzień bez internetu i tv? o nie tak nie może być

Haniulka- super buty

Aaby- pluszak świetny, akurat na zimne dni dla maluszka

Kash- uwielbiam placki z cukinii z serem

Kraven- mam nadzieję że dołek minął

Nurku- powodzenia na rozmowie

witam

z dobrych wieści: mama oddycha sama zatkałam jej rurkę tracheotomijną i już pół godziny sama oddycha wciąga nosem i wypuszcza ustami mam nadzieję że wyjmiemy tą rurkę najpóźniej za miesiąc, tylko musi się mamcia nauczyć przełykać

ja od rana u rodziców bo tata poszedł do pracy

wczoraj u mamy była pani logopeda i ćwiczyły od dzisiaj ostro z mamą, masujemy jej twarz, podniebienie, język itd

z dietą ok, chociaż wczoraj poległam i zjadłam prince polo ale ćwiczę nadal codziennie twardo
na obiad dzisiaj piekę schab i do tego będzie chyba kasza i surówka z marchewki i chrzanu

cieszę się z efektów Twojej Mamci mam nadzieję, że z każdym dniem będzie już tylko lepiej

dzien dobry

Ostatnio absolutnie nie mam czasu na nic ... w weekend byłam u rodziców, mama zrobiła mi tort ( tata napisał 20 + ) a tż zaskoczył prezentami
Oprocz tego byłam na działce po warzywa i przywiozłam ze sobą giganta marchewkę - jedna ma chyba ponad kg ...jak tż wróci wstawię fotkę bo ten okaz jest wart obejrzenia
A dziś rano obudziłam się ze spuchniętymi ustami normalnie jakbym sobie botoks wstrzykła ...i nie wiem od czego mam nadzieję, że zejdzie bo na popołudnie do pracy

Dziś uporządkuje też rachunki, dopiero 5 a my już sporo wydaliśmy ( plus jest taki że wydaliśmy na jedzenie ok 200 zł - liczę od 28 września - a mamy e-bony na ok 70 zł więc jedne zakupy będą gratis dodatkowo mamy pełną lodówkę, zamrażalkę i duuużo zapasów innych, także na bierząco trzeba tylko dodatki ( wędlina czy warzywa czy nabiał ) kupić i pewnie w 200 zł się zmieścimy )

a z dietą się trzymam ćwiczę i czekam na spore efekty - przy ostatich zakupach kupiłam sporo rzeczy dietetyczych więc już nie mogę powiedzieć, że nie miałam wyboru ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora