Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :] - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-05, 10:12   #2011
201604250957
Konto usunięte

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
CZeść.
U mnie już lepiej. Fatycznie świadomość zobaczenia Was za 3 dni postawiła mnie na nogi. W weekend musimy umówić się na następne coby mnie do pionu trzymało. NIe znosze tej jesiennej chandry. Myślałam, że jak taka ładna pogoda jest to mi lepiej będzie a tu lipa i jeszcze @ mam więc ekstra.

Dzisiaj dyżurek

Kash ja jabym do Zakopanego pojechała

Miłego dzionka.Prosze się odzywać.

no to fajnie a co do kolejnego spotkania to obowiązkowo trzeba coś zaplanowac- może Sylwester w gronie SPD?

też się cieszę na to Zakopane jak dziecko na lizaczka bo nigdy jeszcze nie byłam

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Tż pracuje. Dostał wstępną umowę na miesiąc, a potem do przedłużenia. Jest zadowolony, choć praca na kuchni do najlżejszych nie należy. Ja też mam dodatkową pracę i mam nadzieję, że za dwa miesiące powiem Wam że nasze finansowe kłopoty się skończyły. Bo na chwilę dzisiejszą jest źle. Bardzo źle.

kash- te placuszki to podobne do tych na które kiedyś dawała przepis dodajka? też czekam na fotki zakupców :yes:
Kochana 3mam kciuki że Wasza sytuacja materialna się szybko poprawi w najbliższym czasie- w końcu muszą nadejść tłuste lata

co do placków to nie pamiętam jaki przepis podawała Dodaja, ale ja robiłam tak jak ziemniaczane tylko zamiast ziemniaków dawałam cukinię i do tego potarty żółty ser

Cytat:
Napisane przez ijaa Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja nigdzie nie jadę, do żadnego Sowy. Na diecie jestem.

Nie no, ja też się nie przejmuję. Wręcz przeciwnie! Bardzooooooooo mi na rękę, że informacje 'co u Was' są jakby w pigułce. Miło się to czyta.
A nie.. rozciągnięte i rozpaćkane jak flaki z olejem.

Jeśli o mnie chodzi to, na diecie jem:
- drób (piersi, udka bez skóry)
- chudy schab
- "wędliny" domowej roboty - piekę chudy karczek, chudy schab, robię kurczaka nadziewanego pieczarkami
- tuńczyka
- makrelę
- jajka
- wieśniaki, twaróg chudy
- jogurty naturalne, kefir (to ostatnie co dziennie - uwielbiam! )
- warzywa (unikam kukurydzy, buraków i ziemniaków)
- owoce (tu już bez przesady - 1-2szt dzienne, z wyłączeniem bananów)
- fety, mozarelli, trochę sera żółtego
- pieczywo oraz makarony - tylko pełnoziarniste (w ograniczonych ilościach)

Piję dużo wody, miętę, herbatę (tylko czarną)

Stosuję też zasadę, że jeśli jem coś "tłustego" (czyt. ser żółty, mozarella, jogurt) to nie łączę tego z węglowodanami.

Jadam połączenia:
- białko + tłuszcze (jajka + majonez + warzywa, sałatka z tuńczyka + majo/jogurt + tortille warzywne),
- białko + węgle (makaron pełnoziarnisty + mięsko + sos warzywny - własnej roboty, twaróg + owoce + dżem - bez cukru)

"Smażę" na teflonie, lub patelni grillowej. Ewentualnie używam odrobiny oliwy z oliwek (żadnych innych tłuszczów - ani roślinnych, ani zwierzęcych, nie używam).

Z przyjemności - idę dzisiaj do fryzjera. Nie planuję dużych zmian (może takie średnie, jak mnie fryzjer namówi), ale.. przydadzą się lekkie pasemka i odciążenie tych moich topielczych włosów.
W związku z powyższym życie biurowe trwa dzisiaj góra do 14.
oj tam oj tam na diecie jedna mała Sowa jeszcze nikomu nie zaszkodziła baardzo Ci Kochana dziękuję za tą listę dietkową- wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć w tej kwestii

znowu się zgrałyśmy bo też idę dziś do fryzjera mam nadzieję, że obie bedziemy zadowolone z efektu, choć ja żadnych rewolucji nie planuję- chce po prostu nie widziec już tego ciemnego odrostu bo on strasznie źle wpływa na moje samopoczucie
201604250957 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 10:13   #2012
Anastazja86
Zakorzenienie

Snow- dasz radę na studiach i super że Tż pracuje

Dodaja- kurde tydzień bez internetu i tv? o nie tak nie może być

Haniulka- super buty

Aaby- pluszak świetny, akurat na zimne dni dla maluszka

Kash- uwielbiam placki z cukinii z serem

Kraven- mam nadzieję że dołek minął

Nurku- powodzenia na rozmowie

witam

z dobrych wieści: mama oddycha sama zatkałam jej rurkę tracheotomijną i już pół godziny sama oddycha wciąga nosem i wypuszcza ustami mam nadzieję że wyjmiemy tą rurkę najpóźniej za miesiąc, tylko musi się mamcia nauczyć przełykać

ja od rana u rodziców bo tata poszedł do pracy

wczoraj u mamy była pani logopeda i ćwiczyły od dzisiaj ostro z mamą, masujemy jej twarz, podniebienie, język itd

z dietą ok, chociaż wczoraj poległam i zjadłam prince polo ale ćwiczę nadal codziennie twardo
na obiad dzisiaj piekę schab i do tego będzie chyba kasza i surówka z marchewki i chrzanu
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 10:40   #2013
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Poza tym chyba przeniosę się ze swoim kontem do Millenium - wszystko 0zł, co daje oszczędność koło 50zł rocznie w porównaniu do PKO BP, a jeszcze zwracają 3% (nie więcej niż 50zł) miesięcznie za zakupy w supermarketach, na stacjach benzynowych i sklepach spożywczych. Jak by złotówkę zwrócili, to i tak się opłaca.
No i wypłaty we wszystkich bankomatach w PL zero złotych. Kusi

Miłego dnia!

też myślę o tym koncie, bo jeśli wpływy są min 1000 zł to się opłaca ...boję się tylko czy będę miała takie wpływy co miesiąc ...

ale konto super ... ciekawa jestem tylko jakie sklepy należą do tego programu ...aż muszę zobaczyć u siebie w sklepie jaki te kod jest czy coś ..

Cytat:

Dziękuję, za wszystkie informacje na temat produktów do włosów. Poczytam jeszcze, pomyślę i na pewno coś wypróbuję.
Wykombinowałam też, że chcę zmienić całą pielęgnację i popracować nad włosami ogólnie - kondycja, redukcja codziennego mycia, regularne podcinanie. Plan jest - zobaczymy jak z realizacją.
ja też od niedawna dbam o włosiki , kupiłam sobie wax jeden do włosów co to niby na wypadanie pomaga i zobaczymy jak efekty , oprócz tego płyn od dermatologa, merz special i skrzyp i pokrzywa do picia ... stosuję od 2 tyg i już mam duuużo malutkich włosików ..wypadanie póki co nie jest ograniczone ..

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
Snow- dasz radę na studiach i super że Tż pracuje

Dodaja- kurde tydzień bez internetu i tv? o nie tak nie może być

Haniulka- super buty

Aaby- pluszak świetny, akurat na zimne dni dla maluszka

Kash- uwielbiam placki z cukinii z serem

Kraven- mam nadzieję że dołek minął

Nurku- powodzenia na rozmowie

witam

z dobrych wieści: mama oddycha sama zatkałam jej rurkę tracheotomijną i już pół godziny sama oddycha wciąga nosem i wypuszcza ustami mam nadzieję że wyjmiemy tą rurkę najpóźniej za miesiąc, tylko musi się mamcia nauczyć przełykać

wczoraj u mamy była pani logopeda i ćwiczyły od dzisiaj ostro z mamą, masujemy jej twarz, podniebienie, język itd

z dietą ok, chociaż wczoraj poległam i zjadłam prince polo ale ćwiczę nadal codziennie twardo
na obiad dzisiaj piekę schab i do tego będzie chyba kasza i surówka z marchewki i chrzanu

cieszę się z efektów Twojej Mamci mam nadzieję, że z każdym dniem będzie już tylko lepiej

dzien dobry

Ostatnio absolutnie nie mam czasu na nic ... w weekend byłam u rodziców, mama zrobiła mi tort ( tata napisał 20 + ) a tż zaskoczył prezentami
Oprocz tego byłam na działce po warzywa i przywiozłam ze sobą giganta marchewkę - jedna ma chyba ponad kg ...jak tż wróci wstawię fotkę bo ten okaz jest wart obejrzenia
A dziś rano obudziłam się ze spuchniętymi ustami normalnie jakbym sobie botoks wstrzykła ...i nie wiem od czego mam nadzieję, że zejdzie bo na popołudnie do pracy

Dziś uporządkuje też rachunki, dopiero 5 a my już sporo wydaliśmy ( plus jest taki że wydaliśmy na jedzenie ok 200 zł - liczę od 28 września - a mamy e-bony na ok 70 zł więc jedne zakupy będą gratis dodatkowo mamy pełną lodówkę, zamrażalkę i duuużo zapasów innych, także na bierząco trzeba tylko dodatki ( wędlina czy warzywa czy nabiał ) kupić i pewnie w 200 zł się zmieścimy )

a z dietą się trzymam ćwiczę i czekam na spore efekty - przy ostatich zakupach kupiłam sporo rzeczy dietetyczych więc już nie mogę powiedzieć, że nie miałam wyboru ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 10:51   #2014
alazkrainy
Zakorzenienie

Bry

Nawet nikt nie zauważył, że mnie nie ma zamknę się w sobie i nie wyjdę
nie no żartuję oczywiście, ha że jeszcze mam siłę na żart
choroba mnie przygniata, wzięło mnie mocnej wczoraj, ból gardła, głowy, katar dziś lepiej ciut

ijaa chyba spróbuję Twojego sposobu na choróbsko, bo na lekarza nie mam nawet co liczyć, bo terminy odległe; moja siostra też chora, była u lekarza z gorączką a ten nic nie dał i sama musi się leczyć tzn mama o nią dba

a co do cieni sleeka to tylko 4 są perłowe, a reszta matowych także mi to jak najbardziej pasuje
jeden minus taki, że cienie się bardzo sypią (chyba że moje tak mają tylko), ale kolory są boskie więc jestem w stanie to przeżyć

Anastazja świetna wiadomość o mamie i znów oby tak dalej
i za ćwiczenia, a jedno prince polo Ci nie zaszkodzi, lepiej raz na jakiś czas zjeść sobie niż potem ślinić się na wszytsko co się rusza

dodaja przechodziłam odcięcie od netu w najgorętszym okresie i dałam radę także i Ty dasz

Haniula butki świetne

Danaee nasza polisa za mieszkanie wzrosła o jakieś 20 zł, ale też to nas wkurzyło i na przyszły rok zamierzamy szukać czegoś innego

Tż pytał czy już na bilard się umówiłyśmy

kraven fajnie, że już u Ciebie lepiej, ale powiem Ci, że ja też mam dziwne nastroje, rano już ciemno, po południu też szybko ciemno się robi i pogoda nie nastraja optymistycznie; a jeszcze jak pomyślę, że zimno się zrobi to już całkiem prawie załamka mnie łapie

sikoreczko może to uczulenie jakieś, jak masz wapno to wypij, może nawet podwójną dawkę, a nóż pomoże, a raczej nie zaszkodzi

alazkrainy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 11:19   #2015
201604250957
Konto usunięte

Cytat:
witam

to świetne wieści Kochana- strasznie, strasznie się cieszę oby tak dalej!
Stary 2011-10-05, 11:34   #2016
Haniula
Zakorzenienie

dzien dobry

Dzieki dziewuszki za opinie o butach

dodajka te niskie kosztowały 79,99 , a te wysokie 69,99. Mysle ze nie duzo
ssnow zdjęcia Lenki mam ale akurat nie podczas kiedy ziewa, ale dostaje zawsze płytke z całym nagraniem usg i tam dobrze widać
kraven i dobrze ze juz lepiej, bo tu sie nie smutac prosze

Anastazja bardzo sie cieszę, ze mama robi takiie postępy ! wszystko idzie ku dobremu, wspaniale

A ja korzystam, ze słomiano-wdowienstwa i jeszcze leze w łózku zjadłam sniadanie i w ogole nie chce mi sie wychodzic stad. W dodatku czuje sie na chorobe, boli mnie głowa- ale tak typowo grypowo i gardło Oby mnie teraz nic nie rozłozyło

Ale niestety musze sie zaraz zwlec, i odkurzyc i zmopowac podłogi, chociaz tyle na dziś, bo jakbym dostała jakiegoś niespodziewanego goscia to bym się ze wstydu spaliła normalnie Wszedzie sierść
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 11:40   #2017
nurek119
Zakorzenienie

Haniulka buty super mam nadzieje, ze równie wygodne

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość

Z plusów to zaatakowałam dzisiaj Yves Rocher i wyszłam bogatsza o balsam do ciała, płyn micelarny i krem do rąk. Za wszystko dałam 30zł
jakim cudem tak tanioo???

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość

Nurek wiadomo, że telemarketing to nie jest żadna wow praca, ale na przetrwanie, czy też tak jak ja na dorobienie do głównej pensji nie jest to złe zajęcie, szczególnie jeśli ma się w głowie, że to na jakiś czas, a nie na zawsze żadna praca nie hańbi, o!

a ja Wam chciałam zachwalić placuszki z cukinii z żółtym serem bo robiłam pierwszy raz wczoraj i wyszły obłędne do tego sos jogurtowo-czosnkowo- koperkowy i myśleliśmy z M. że trafiliśmy do raju

wiadomo wiadomo a w grudniu do Zakopanego chcemy jechać
jak nigdy nie byłaś to jedz koniecznie ja strasznie lubie klimat zakopanego a jak jest śnieg to

ja mam nadzieje ze uda nam sie wyskoczyc na narty na weekend chociaz bo dwa lata już nie jezdziłam
a co do pracy to ja wiem wiem ze zadna praca nie hanbi i jak najbardziej jestem za tym!
moge prosić o przepis na placuszki? (doczytałam, ze już napisałas)

Cytat:

Tż pracuje. Dostał wstępną umowę na miesiąc, a potem do przedłużenia. Jest zadowolony, choć praca na kuchni do najlżejszych nie należy. Ja też mam dodatkową pracę i mam nadzieję, że za dwa miesiące powiem Wam że nasze finansowe kłopoty się skończyły. Bo na chwilę dzisiejszą jest źle. Bardzo źle.

Co dziwne tż pracuje już 3 dni i w ciągu tych 3 dni dostał 2 telefony z zaproszeniem na rozmowę kwalifikacyjną. Super. Czemu nie dzwonili przez ten rok kiedy nie miał pracy?
nurek-a gdzie jakiś rozbudowany opis wakacji?
ciesze sie, że Tżowi dobrze sie pracuje
a opis OBIECUJE w weekend bo teraz jestem tak zabiegana ze nie wiem w co rece włożyc

Anastazja ciesze się strasznie z powodu mamy

dzień dobry
ja już po wykładzie i konwersatorium a teraz czekam na kolejne cwiczenia i na 13.30 mam szkolenie na CC i mam nadzieje ze bedzie trwało krócej niż napisali(4h) jutro tez szkolenie kolejne 4h
co do kasy to strasznie zle bo trzeba było kupić bilet 3miesieczny (110zł) + internet aktywacja + opłata za dwa miesiace (75zł) reszty mówić nie bede
nurek119 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 12:14   #2018
Anastazja86
Zakorzenienie

Ala- kuruj się

Haniula- mam nadzieję że jednak nie będziesz miała grypy

Nurek-i kiedy masz tą rozmowę?

dziękuję dziewczyny normalnie dostałam takiej energii z wrażenia że szok mama dalej sama oddycha już 4 godziny trochę ją dusi i trzeba ją odsysać z rurki co jakieć pół godziny ale ta wydzielina po prostu się przenosi do góry dzięki temu właśnie że mama sama oddycha
Anastazja86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 13:36   #2019
ssnowdrop
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze, aaaa całe dnie pracuje. Może by mu się udało na jakąś rozmowę iść przed, po pracy.
Tobie gratuluję dodatkowego zajęcia.
I trzymam ogrooooooooomne kciuki, za poprawę sytuacji!!

Zapodałam mój "ratunkowy" sposób.
Cały dzień jechałam na gorących herbatkach z miodem, lub sokiem malinowym.
Wieczorem (przed snem) - dwa gripexy, sok z całej cytryny, wypity na raz - mniam , tabletka do ssania na gardło (ja używam OROFAR MAX - na mnie działa) i do łóżka pod ciepłą kołdrę.
Następnego dnia obudziłam się jak nowa!

Spróbuj, sposób sprawdzony nie raz - jeśli zarządzę go w odpowiednim momencie (zanim choroba się rozwinie), działa!
nom, pracuje na popołudnia teraz. składał cv też do firmy do której od nas z mieszkania jest 5 min więc jeśli oni zadzwonią to na pewno się wybierze. teraz dzwonią raczej z obrzeży miasta więc na dojazdy wydałby 1/4 pensji a to nie o to chodzi
sposóc zapodam na pewno bo xhrypa męczy mnie straszna

Cytat:
bardzo się cieszę kochana! wszystkie to kibicujemy całej twojej rodzince!

Cytat:
Kochana 3mam kciuki że Wasza sytuacja materialna się szybko poprawi w najbliższym czasie- w końcu muszą nadejść tłuste lata

co do placków to nie pamiętam jaki przepis podawała Dodaja, ale ja robiłam tak jak ziemniaczane tylko zamiast ziemniaków dawałam cukinię i do tego potarty żółty ser
dziękuję za kciuki lubię cukinie w takim połączeniu, szkoda że już jesień i powoli wszystkich warzyw i owoców będzie coraz mniej albo w powalających cenach;(

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
ciesze sie, że Tżowi dobrze sie pracuje
a opis OBIECUJE w weekend bo teraz jestem tak zabiegana ze nie wiem w co rece włożyc
co do kasy to strasznie zle bo trzeba było kupić bilet 3miesieczny (110zł) + internet aktywacja + opłata za dwa miesiace (75zł) reszty mówić nie bede
no to czekam na ten opis cierpliwie i na zdjęcia! mnóstwo zdjeć!
wydatki są- u nas bilet dla tż 100 zł, rachunek za gaz 240zł, niedługo mieskzanie
my feet run out of ground
i gotta find my place
i wanna hear my sound
don't care about other pain infront of me
cause im just tryin be happy
ssnowdrop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 14:43   #2020
marta1986222
Zakorzenienie

Dzień Doberek

Usprawiedliwam swoją nieobecność pracą 12 h,wybaczacie
Dzisiaj mam wolne ale czuję się kiepsko,gardło zawalone i ogólnie czuję się rozbita.

Kraven cieszę się ze stosunki z nową szefową są ok i że jesteś zadowolona.

Anastazja bardzo ale to bardzo cieszę się z postępów mamy

Kash i Ijaa oczywiście czekam na zdjęcia fryzurek

Dodaja szkoda że tak długo będziesz odcięta od świata,co za niesprawiedliwość

Haniula bardzo fajne butki,podobają mi się obie pary a w szczególności buciki Lenki

Nurek trzymam kciuki za rozmowę.

Ja na dzisiaj na obiad mam makaron z filetem i sosem,poza tym zaraz przyjdzie szwagier z dziewczyną na pogaduchy.

Miłego dnia kochane

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 14:47   #2021
DobraDusza88
Zakorzenienie

Witam serdecznie

Widzę, że część SPD choruje Niestety teraz taki okres, że trzeba się baaardzo pilnować

Anastazja- cieszę się, że mama robi postępy, to świetna wiadomość! Oby tak dalej

Haniula- buty bardzo w moim guście oby tylko ciepłe były i nie daj się chorobie kochana Lenka raczej by nie była zadowolona z choroby mamusi

Kash- ja za to wczoraj robiłam kotlety z cukinii pokroiłam w plastry, doprawiłam i zapanierowałam- część w bułkę tartą, a część w słonecznik pyyychaaaa następnym razem robię placki, koniecznie!

ijaa-czekam na foty z nową fryzurą sama bym chętnie coś zmieniła, ale uparcie zapuszczam oby do ślubu

Dodaja- niestety wiem jak to jest mieć niezbyt fajną grupę na studiach Ważne, żeby mieć kilka osób z którymi się dogadujemy Wszak nie wszyscy muszą się lubić

Ja już dzisiaj poskładałam wszystkie dokumenty o stypendium i kochane błagam o kciuki, żebym dostała, bo jak nie to będzie cienko z nami Decyzje będą dopiero pod koniec miesiąca...

Poza tym mam już zajęcia, czyli rozpoczął się czas kiedy mieszkanie będzie wiecznie w nieładzie Niby zajęć mam mało, ale spędzając dziennie 2-3 h na dojazdach już serio nie mam siły, żeby cokolwiek robić Nie wspomnę o tym, że żeby w poniedziałek dojechać na 12:15 na zajęcia muszę wyjść z domu przed 10, bo inaczej nie mam połączenia... Podobnie będzie w czwartki... i tym oto sposobem nie ma mnie w domu 6 h, a mam tylko jedne zajęcia w ciągu dnia...

Zmykam kończyć obiadek, bo TŻ powinien za niedługo z pracy wrócić )
Stary 2011-10-05, 15:54   #2022
kraven
Zakorzenienie

Anastazja bardzo się ciesze, że z mamą lepiej.

Ijaa chyba jutro Twój ratunkowy zestaw zapodam, bo czuje, że jakieś choróbsko mnie bierze.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 16:52   #2023
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez alazkrainy Pokaż wiadomość
Danaee nasza polisa za mieszkanie wzrosła o jakieś 20 zł, ale też to nas wkurzyło i na przyszły rok zamierzamy szukać czegoś innego

Tż pytał czy już na bilard się umówiłyśmy
No w końcu trzeba A minęło zaledwie półtora tygodnia od ostatniego spotkania
A gdzie macie polisę?

Cytat:
Napisane przez nurek119 Pokaż wiadomość
jakim cudem tak tanioo???
Bo mam kartę stałego klienta i co miesiąc dostaję ulotkę promocyjną. W tym miesiącu był płyn miceralny gratis za dowolny zakup + 40% zniżki na dowolną rzecz + krem do rąk sam w sobie miał zniżkę. I takie grosze mi wyszły. I pieczątki pozbierałam i będę nadal zbierać. Ostatnio dzięki nim (i zbieraniu przy okazji koło roku) kupiłam podkład za całe 6zł i jest dla mnie genialny! Już wiem jakiego będę w przyszłości używać

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Widzę, że część SPD choruje Niestety teraz taki okres, że trzeba się baaardzo pilnować

Ja już dzisiaj poskładałam wszystkie dokumenty o stypendium i kochane błagam o kciuki, żebym dostała, bo jak nie to będzie cienko z nami Decyzje będą dopiero pod koniec miesiąca...
za stypendium!

Co do choroby - ja w tym roku będę ciągle zdrowa, bo bardzo chciałabym się pochorować, żeby na zwolnieniu odpocząć chociaż tydzień od pracy, bo nie mogę na nią patrzeć. Nie lubię jej z całego serca A że bardzo chcę być chora, to będę idealnie zdrowa. Ten typ tak ma...

Źle mi coś dzisiaj. Jestem zniechęcona i mam dość wszystkiego
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 19:51   #2024
kobietasukcesu
zawsze mam racje

snow: u mnie moc naprawczą największą mają:
-herbata z sokiem malinowym
- chlorchinaldin
- płukanie septosanem

Nawet mój facet przekonany do dużo droższych i bardziej zaawansowanych rozwiązań się na te przestawił

ijaa: z tego co wiem, nie powinno się smażyć na oliwie z oliwek.

dodaja: mam nadzieję, że vectra się poprawiła, bo swego czasu lubili regularnie robić przerwy w necie między porankiem a popołudniem, niby z powodu prac jakiśtam. Jak teraz to nie wiem, bo zmieniłam lokalizację

Ja na szczęście mam i zwykły internet i do tego z orange ( miałam play, ale orange ma zasięg lepszy). Potrzebny mi do pracy jak czasem muszę laptop zabrać, bo tak to bym nie miała takiego.

A najlepszy był ostatnio cyfrowy polsat- chyba 7 czy 8 dni pod rząd codziennie się psuł i tż musiał dzwonić, żeby działała tv Ale potem zadzwonili z przeprosinami (po ochrzanie oczywiście) i dali ten awaryjny miesiąc za darmo.

Ja ostatnio w tv tylko top model oglądam zresztą Swego czasu potrafiłam coś na tvn style obejrzeć, ale teraz nie ma nic za bardzo, po 2 nienawidzę lektora nałożonego na oryginalny język. A po 3 reklam NIENAWIDZĘ

---------- Dopisano o 19:51 ---------- Poprzedni post napisano o 19:50 ----------

Cytat:

bardzo dobra wiadomość

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 19:53   #2025
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
dodajka- trzymam kciuki za douglasa jaki masz plan zajęć? ja w większości na popołudniu i trochę mnie to irytuje;/ odcięcia internetu współczuję
Do douglsa to Nuerk idzie
Plan mam w porządku. W jednym tygodniu jadę 2 razy, a w drugim tygodniu 3 razy Siedzę do 17, ale nie mam co marudzić. Tyle dni wolnego

Cytat:

Jejku nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę z postępów Twojej mamci !!

Hej
Przeżyłam koszmarne ćwiczenia. Siedziałam jak na tureckim kazaniu, ale nie byłam sama. Może jakoś to będzie. Podkradam internet, ale jestem padnięta, więc długo tu nie zabawię.

Ala ja ostatnio wspominałam, że mają się udzielać te, które się obiają, w tym Ty

Aaa dziewczyny po fryzjerze proszę się pochwalić

Haniula
ceny fajne, szkoda, że u mnie takich botków nie widziałam
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-05, 20:00   #2026
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja w tym miesiącu bawię się w wydatki.com, ale już tak naprawdę, wpisuje wszystko i osobno liczę jedzenia, słodycze i napoje.

Normalnie wczoraj patrzę na podsumowanie a tam 340 zł Szczęka mi opadła, bo początek miesiąca i były same potrzebne rzeczy, zarówno z jedzenia jak i kosmetyków, no ale w tym kraju nawet jednodniowa wycieczka w góry jest droga- 2 x po herbacie i 20 zł itd itd

Boję się podsumowania dwóch działów- słodycze i gazety.

Ja się nie umiem normalnie odchudzać(wolę jeść chude białko i resztę kcal uzupełnić czekoladą), zresztą bez cukru mi jest mocno źle, kiedyś zasłabłam i padłam na chodnik, a może z wrażenia padłam, bo wtedy tżta poznałam i mnie odwiózł, wysiadłam z auta i bach Mam nadzieję, że nie jestem chora na jakąś cukrzycę czy coś

Co do chorób reprezentuje typowo polskie podejście- lepiej nie wiedzieć

Po drugie wolałabym, żeby dało się chudnąć na prawie głodówkach, bo mam problem, żeby zjeść te np 1500 kcal dziennie, łatwiej mi już zjeść 500, bo jedzenie to tylko dalej apetyt rozbudza

<3 <3 <3
Stary 2011-10-05, 20:06   #2027
alazkrainy
Zakorzenienie

dodajka ja to w pracy za bardzo czasu nie mam, a w domu odpoczywam od komputere i zaczelam na nowo ksiazki czytac

Danaee a mi sie wydaje ze spotkanie tak dawno juz bylo
a polise mamy w Generali Group i obecnie zaplacilismy 270 zl za rok
a mamy tu bo babeczka ktora sie u nas zajmuje ubezpieczeniami polecila nam wlasnie ta firme, bo niby nie robia wiekszych problemow przy wyplacaniu pieniazkow jakby cos sie stalo

Kupilam miod, cytryne, herbata zrobiona ide sie kurowac

Stary 2011-10-05, 20:09   #2028
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Cytat:

ile km dojezdzasz?

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Cytat:

a co do cieni sleeka to tylko 4 są perłowe, a reszta matowych także mi to jak najbardziej pasuje
jeden minus taki, że cienie się bardzo sypią (chyba że moje tak mają tylko), ale kolory są boskie więc jestem w stanie to przeżyć

Uzywasz bazy pod cienie?

Bo np mam cienie essence sun club, którymi bez bazy się nie da pomalować, a z bazą wychodzi ładny i trwały makijaż

<3 <3 <3
Stary 2011-10-05, 21:01   #2029
alazkrainy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość

Uzywasz bazy pod cienie?

Bo np mam cienie essence sun club, którymi bez bazy się nie da pomalować, a z bazą wychodzi ładny i trwały makijaż
Od jakiegoś czasu używam cały czas bazę pod cienie.
Niestety bez bazy po dwóch godzinach cienie na moich powiekach rolują się i zbierają w załamaniu.
Przy bazie cienie utrzymują mi się cały dzień na powiekach.
Używam takiej bazy: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...se.html&next=1

Stary 2011-10-05, 21:06   #2030
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Ja mam z art deco, chciałam joko albo hean spróbować, ale nie wiedziałam gdzie dostać, a nie chciało mi się za tym biegać po całym mieście

Wcześniej miałam z kobo, ale nie polecam.

Koleżanka- wizażystka polecała mi urban decay, podobno bije inne na głowę, ale że nie lubię za bardzo z neta zamawiać to wybrałam tą co mam.

Jestem zadowolona, szkoda, że bazę zaczęłam stosować dopiero w tamtym roku.

A jeśli chodzi o super trwałość bez bazy to mam cień za jakieś 9/10 zł z essence w kremie i trzyma się cały dzień, szkoda, że tylko były 3 kolory, z czego jeden mi się podobał.

<3 <3 <3
Stary 2011-10-05, 21:27   #2031
201604250957
Konto usunięte

Ale jestem padnięta u fryzjera zeszły mi ponad 2h a zanim wróciłam to zrobiło się po 19 z efektu jestem zadowolona, ale zdjęcia Wam nie wrzucę bo przy tym świetle moja komórka nie daje rady ale na pewno będą jakieś zdjecia z weekendu w Łodzi to wtedy będzie można zobaczyć

musze Wam powiedzieć, że mam strasznie dobry humor bo dostałam meila od M. w sprawie 29 października bo wtedy mamy 5 miesięcznicę że zabiera mnie na elegancki obiad a później do teatru bo udało mu się zdobyć bilety na Mistrza i Małgorzatę oboje uwielbiamy tą książkę, a jej adaptacja teatralna ma rewelacyjne recenzjer wiec ciesze sie jak dziecko sztuka trwa w sumie 4h (+ 2 przerwy) wiec szykuje sie prawdziwa uczta dla ducha Kochany M. poszedł specjalnie w 1 pierwszym dniu sprzedaży by zdobyć dla nas miejsca na balkonie, uwielbiam go! no i wreszcie będę miała okazje by ubrać moją małą czarną, strasznie mało mam okazji by ubrać się tak b. elegancko więc tym bardziej się cieszę M. napisał jeszcze ze na obiad i do teatru obowiązują stroje wieczorowe a później nie będą już potrzebne- nie wiem o co mu chodziło już się zaczynam bać co wymyśli jak nam minie pół roku czy rok razem

noo, to się pochwaliłam!
Stary 2011-10-06, 08:31   #2032
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:

ile km dojezdzasz?

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

Jakieś 40 km... od Będzina do Gliwic Może kojarzysz okolice

Jeśli chodzi o bazy pod cienie to też kiedyś używałam ArtDeco i byłam zadowolona Teraz przerzuciłam się na płynną KOBO i nie widzę różnicy- prócz konsystencji Przy tym ArtDeco wystarczyła mi na rok, a KOBO mam od kwietnia i zużycie jest gdzieś na poziomie 1/5

Cytat:
Ale jestem padnięta u fryzjera zeszły mi ponad 2h a zanim wróciłam to zrobiło się po 19 z efektu jestem zadowolona, ale zdjęcia Wam nie wrzucę bo przy tym świetle moja komórka nie daje rady ale na pewno będą jakieś zdjecia z weekendu w Łodzi to wtedy będzie można zobaczyć

musze Wam powiedzieć, że mam strasznie dobry humor bo dostałam meila od M. w sprawie 29 października bo wtedy mamy 5 miesięcznicę że zabiera mnie na elegancki obiad a później do teatru bo udało mu się zdobyć bilety na Mistrza i Małgorzatę oboje uwielbiamy tą książkę, a jej adaptacja teatralna ma rewelacyjne recenzjer wiec ciesze sie jak dziecko sztuka trwa w sumie 4h (+ 2 przerwy) wiec szykuje sie prawdziwa uczta dla ducha Kochany M. poszedł specjalnie w 1 pierwszym dniu sprzedaży by zdobyć dla nas miejsca na balkonie, uwielbiam go! no i wreszcie będę miała okazje by ubrać moją małą czarną, strasznie mało mam okazji by ubrać się tak b. elegancko więc tym bardziej się cieszę M. napisał jeszcze ze na obiad i do teatru obowiązują stroje wieczorowe a później nie będą już potrzebne- nie wiem o co mu chodziło już się zaczynam bać co wymyśli jak nam minie pół roku czy rok razem

noo, to się pochwaliłam!
No to pięknie! Idealna randka Planujesz jakiś prezencik dla M.?

Dziewczyny u mnie totalna rozpacz... Z 5 semestru mam warunek z jednego przedmiotu i w tym sem mam go zdawać. Był to przedmiot obieralny (były 2 do wyboru i całym rocznikiem mieliśmy wybrać 1 z nich). No i niestety rocznik teraźniejszy wybrał ten drugi przedmiot Szanowna pani prof kazała nam zdawać ten nowy... Bo dla nas specjalnie pytań układać nie będzie... W dodatku facet od laborek przepisuje oceny od 3,5 wzwyż, a ja oczywiście miałam 3

A co jest najgorsze? Że baba od wykładu najwcześniej zrobi termin 11 stycznia, a wtedy to ja się powinnam bronić! Oczywiście ją to nic nie obchodzi Ciekawa jestem jak się to wszystko potoczy... Ale serio mam dość już polibudy
Stary 2011-10-06, 09:10   #2033
ijaa
Zakorzenienie

Bry

Cytat:
obowiązkowo trzeba coś zaplanowac- może Sylwester w gronie SPD?

oj tam oj tam na diecie jedna mała Sowa jeszcze nikomu nie zaszkodziła

baardzo Ci Kochana dziękuję za tą listę dietkową- wiedziałam, że na Ciebie mogę liczyć w tej kwestii
TAAAAAAAAAAAAAK!!

No dobra, przekonałaś mnie! Jeden ptaszek jakoś przejdzie.
Swoją drogą, ciekawe jak smakuje sowa.

Do usług.

Cytat:

Oooo rany, Kochana To cudowna wiadomość! Bardzooooooo się cieszę.
Brawa dla Mamy.

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
ja też od niedawna dbam o włosiki , kupiłam sobie wax jeden do włosów co to niby na wypadanie pomaga i zobaczymy jak efekty , oprócz tego płyn od dermatologa, merz special i skrzyp i pokrzywa do picia ... stosuję od 2 tyg i już mam duuużo malutkich włosików ..wypadanie póki co nie jest ograniczone ..
Zaczęłam też pić pokrzywę, merz kupuję na dniach, jak tylko dojdę do apteki.

Cytat:
B
ijaa chyba spróbuję Twojego sposobu na choróbsko, bo na lekarza nie mam nawet co liczyć, bo terminy odległe; moja siostra też chora, była u lekarza z gorączką a ten nic nie dał i sama musi się leczyć tzn mama o nią dba

Oooo to ta będę następna na pewno. Uwielbiam matowe cenie.
Aaaaa i moje też się sypią (zwłaszcza perłowe), ale podobnie jak Ty jestem w stanie to przeżyć, bo bardzooooooooo mi się podobają.

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość

dodajka te niskie kosztowały 79,99 , a te wysokie 69,99. Mysle ze nie duzo
Bardzo przyjemne ceny. Oby się dobrze nosiły.

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Co do choroby - ja w tym roku będę ciągle zdrowa, bo bardzo chciałabym się pochorować, żeby na zwolnieniu odpocząć chociaż tydzień od pracy, bo nie mogę na nią patrzeć. Nie lubię jej z całego serca A że bardzo chcę być chora, to będę idealnie zdrowa. Ten typ tak ma...
Też tak mam.
W tamtym roku miałam ta dość pracy w pewnym momencie, że uparcie chciałam się rozchorować. A tu na złość wszyscy w biurze zasmarkani, grypa szaleje, a ja zdrowa jak ryba.

Cytat:
ijaa: z tego co wiem, nie powinno się smażyć na oliwie z oliwek.
Dlatego praktycznie tego nie robię. Oliwy używam do sałatek/surówek.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 09:10   #2034
ijaa
Zakorzenienie

Dzisiaj doszłam do wniosku, że.. lubię czwartki. Kto zgadnie dlaczego?

Wczoraj wróciłam do domu i padłam! Dosłownie. A. też. Spaliśmy prawie 2h.
Później szybkie zakupy, spacer, trochę kanapowania i... koniec dnia.

Z wizyty u fryzjera jestem zadowolona. Ciachnęłam.. 12cm. Więc teraz mam długość do ramion (odrobinę mi lezą).
Grzywę też podcięłam, ale.. ogólny wyraz fryzurowy za dużo się nie zmienił.
Wyglądam podobnie. Tylko mam ich o połowe mniej.
Nie mniej jednak jak piszę, jestem zadowolona. Lepiej się układają, jakieś takie żywsze i milsze są. O to mi chodziło.

Z kolorowania zrezygnowałam. Porozmawiałam trochę z fryzjerem i to on mi je odradził póki co. Mam swój "mysi" odrost, ale nie jest to jakieś strasznie gryzące w oczy więc po co włosy męczyć. Za jakiś czas mogę spróbować z kilkoma pasemkami np. w dwóch różnych odcieniach blondu (zbliżonych do mojego) i będzie ładnie.
A do tego czasu niech sobie włosy odpoczywają po dekoloryzacji i rosną zdrowe (w tym mam zamiar im pomóc).

Mam trochę pracy, ale.. zakładam, że dzień szybko zleci.
Słonko wychodzi i na dworze jest całkiem przyjemnie.

Miłego dnia niewiasty.

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-10-06 o 09:14
Stary 2011-10-06, 09:24   #2035
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
dodajka ja to w pracy za bardzo czasu nie mam, a w domu odpoczywam od komputere i zaczelam na nowo ksiazki czytac

c
Ja zdaje sobie z tego sprawę i też mam kilka książek do przeczytania

Cytat:

noo, to się pochwaliłam! [/SIZE][/FONT]
O mamuniu ideał, a nie facet. Pozytywnie zazdraszczam takiego pomysłowego faceta

Cytat:
Zaczęłam też pić pokrzywę, merz kupuję na dniach, jak tylko dojdę do apteki.
Mam nadzieje,że wiesz, że po pokrzywie możesz mieć spory wysyp na twarzy. Nie lubiłam tego strasznie, bo sama pokrzywa bardzo mi smakuje.

Dzień dobry
Pospałam dziś trochę, bo zajęcia mam na 13 do 17. Ale co tam dam radę, bo jutro wolne. Jutro z rana będę pisała teksty próbne. Jak pomyślę za jakie pieniądze to rzygać mi się chce, ale jak mus to mus, zawsze to jakiś grosz mój i nie będę musiała na wszystko wołać. Ostatnią wypłatę też bardzo szanuję żeby nie doszło do sytuacji, że jestem zależna od chłopaka. Strasznie tego nie lubię!

Zaraz ugotuję barszczyk. Jak tż nie zapomni kupić krokietów to będzie sukces i zjemy obiad Wczoraj miał podjechać po pieczywo, żółtą doniczkę i krokiety Co kupił? Pieczywo, mleko (bo coś kiedyś o nim mówiłam), 2 ciacha do kawy i batony ! Takiego to tylko ubić. Aaa i oczywiście to moja wina, bo telefon mi się rozładował i nie był w stanie się ze mną skontaktować

Życzę dziewuszki miłego dnia
Stary 2011-10-06, 09:36   #2036
ijaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Mam nadzieje,że wiesz, że po pokrzywie możesz mieć spory wysyp na twarzy. Nie lubiłam tego strasznie, bo sama pokrzywa bardzo mi smakuje.
Serio? Myślałam, że to po bratku wysypy się tworzą.
Jasne, że coś tam może wyskoczyć skoro sie oczyszcza, ale.. wysyp.
Boję się.
Zwłaszcza, że nie zapeszając moja cera ostatnio coraz pozytywniej mnie zaskakuje.

Stary 2011-10-06, 09:39   #2037
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Serio? Myślałam, że to po bratku wysypy się tworzą.
Jasne, że coś tam może wyskoczyć skoro sie oczyszcza, ale.. wysyp.
Boję się.
Zwłaszcza, że nie zapeszając moja cera ostatnio coraz pozytywniej mnie zaskakuje.
Ja sama miałam spory wysyp i to w miejscach których bym się nie spodziewała. Innym dziewczynom wyskakuje tylko kilka pryszczy, także wszystko zależy od organizmu. Ale wolałam Cię uprzedzić, żebyśą pewnego ranka szoku nie przeżyła Około 2 tygodnie po wypiuciu pierwszego kubka już coś może się pojawiać.
Stary 2011-10-06, 10:39   #2038
201604250957
Konto usunięte

Cytat:

No to pięknie! Idealna randka Planujesz jakiś prezencik dla M.?

Dziewczyny u mnie totalna rozpacz... Z 5 semestru mam warunek z jednego przedmiotu i w tym sem mam go zdawać. Był to przedmiot obieralny (były 2 do wyboru i całym rocznikiem mieliśmy wybrać 1 z nich). No i niestety rocznik teraźniejszy wybrał ten drugi przedmiot Szanowna pani prof kazała nam zdawać ten nowy... Bo dla nas specjalnie pytań układać nie będzie... W dodatku facet od laborek przepisuje oceny od 3,5 wzwyż, a ja oczywiście miałam 3

A co jest najgorsze? Że baba od wykładu najwcześniej zrobi termin 11 stycznia, a wtedy to ja się powinnam bronić! Oczywiście ją to nic nie obchodzi Ciekawa jestem jak się to wszystko potoczy... Ale serio mam dość już polibudy
no własnie nie planowałam żadnego prezentu bo generalnie nie robimy sobie takowych z okazji naszych miesięcznic, raczej spedzamy te dni w jakiś wyjątkowy sposób, ale w tej sytuacji skoro on zaplanował tyle atrakcji to będę musiała pomyślec o jakimś drobiazgu zeby też miał jakąś niespodziankę tego dnia chociaż jesli wszystko dobrze pójdzie będę miała dla niego jeszcze lepszą niespodziankę- ale o tym na razie ciiii

co do studiów- to karygodne ja bym na Twoim miejscu poszła do dziekana bo co to w ogóle jest za tekst, ze jej się pytań nie chce układać?! w główce się komuś poprzewracało jak można mieć warunek z przedmiotu A i zaliczać go zdając egzamin z przedmiotu B? no ludzie, bądźmy poważni!!! ja bym tego tak nie zostawiła
Cytat:
No dobra, przekonałaś mnie! Jeden ptaszek jakoś przejdzie.
Swoją drogą, ciekawe jak smakuje sowa. .

a wiesz, że jest taki grzyb co się nazywa sowa? i smakuje przepysznie w wersji smażonej jak kotlety o tak wygląda

a propo grzybów to robię dzisiaj zupę grzybową bo rodzice byli w lesie i mi przywieźli całą miskę podgrzybków mam zamiar zrobić tak jak pieczarkową z serkiem topionym i makaronem- podobno od świderek lepiej sprawdzają sie w niej łazanki

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja zdaje sobie z tego sprawę i też mam kilka książek do przeczytania

O mamuniu ideał, a nie facet. Pozytywnie zazdraszczam takiego pomysłowego faceta

Zaraz ugotuję barszczyk. Jak tż nie zapomni kupić krokietów to będzie sukces i zjemy obiad Wczoraj miał podjechać po pieczywo, żółtą doniczkę i krokiety Co kupił? Pieczywo, mleko (bo coś kiedyś o nim mówiłam), 2 ciacha do kawy i batony ! Takiego to tylko ubić. Aaa i oczywiście to moja wina, bo telefon mi się rozładował i nie był w stanie się ze mną skontaktować

Życzę dziewuszki miłego dnia
ja też właśnie wróciłam do czytania książek, skończyłam "przemyślenia Mafa i jego przyjaciółki Marilyn Monroe" a ostatnio kupiłam sobie za grosze "Moje są najlepsze" i zamierzam czytać w drodze do Łodzi poza tym M. zaproponował, ze zapisze mnie do ich biblioteki osiedlowej więc to będzie dość oczytana jesień i zima (bo to moim zdaniem idealna pora na czytanie!)

co do M. to faktycznie mówiłam to już nie raz, ale się powtórzę: ten facet jest moim IDEAŁEM i mam nadzieję, że to się nigdy nie zmieni

a Twój Tż to też niezły aparat chyba musisz mu kartki pisać a z tym telefonem to akurat miał rację

Hania jaki miałam dzisiaj sen z Tobą no już mnie tak zdenerwowałaś że jak się obudziłam to jeszcze byłam wkurzona też byś była wkuta jakbyś wiedziała co robiłaś w tym śnie na szczęscie sny się tłumaczy odwrotnie wiec luuuz
Stary 2011-10-06, 10:43   #2039
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Hania jaki miałam dzisiaj sen z Tobą no już mnie tak zdenerwowałaś że jak się obudziłam to jeszcze byłam wkurzona też byś była wkuta jakbyś wiedziała co robiłaś w tym śnie na szczęscie sny się tłumaczy odwrotnie wiec luuuz

Kochana, wiesz co złego to nie ja a co zbroiłam
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-06, 10:59   #2040
kraven
Zakorzenienie

Cześć dziołchy.
Ja jeszcze w pracy siedze po dyżurze.

Kash Twój M jest fantastycznym facetem. Oby zawsze taki był

Dobra duszo. Ja też bym poszła do dziekana. Ja nigdy tego nie zrozumie dlaczego ludzie nie mogą się nawzajem normalnie traktować.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości