|
Raczkowanie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
PAŹDZIERNIK NIE ZNAM REGULAMINU Kremy Apteczne -cera mieszana, kolorówka
WITAM
Mam na wymianę trochę pielęgnacji i kosmetyków kolorowych , moje kosmetyki są zadbane czyste i starannie zabezpieczane do wysyłki .
Pielęgnacja :
Avene "Rebalancing soothing emulsion" -krem kojący do skóry normalnej lub mieszanej . pojemność to 50 ml, użyłam go raz, data ważności : maj 2013r.-wymieniony
Eucerin "AQUA porin ACTIVE" - odświeżajacy krem nawilżajacy do skóry normalnej i mieszanej pojemność to 40 ml, użyłam go 3 razy, data ważności : nie mogę nigdzie zlokalizować , kremik jest świeży ma około 2 miesięcy .
Bioderma, Sebium, Gel Moussant nowiutki ,ważny do 12.2013r.
Kolorówka :
AVENE, podkład COUVRANCE w kolorze 03 Sable Beige , użyłam go 2 razy, pojemność 30 ml, data ważności : maj 2013r.
Este Lauder "Double Wear Light" SPF 10 w kolorze 2.0, pojemność 30 ml, zostało go trochę ponad połowę , daty ważności niestety nie ma na tubie a pudełko wyrzuciłam , kupiłam go w kwietniu (na święta )
Dr Irena Eris podkład Make Up Art "Matt Precio" w kolorze 202 czyli sand, podkład kupiłam tydzień temu w Marionaud , data ważności to 16.09.2011r, pojemność 30 ml
Sephora , pojedyńczy cień do powiek w kolorze crazy in love N 82, pojemnośc to 6m , cokolwiek to oznacza użyłam go tylko raz , na ślub 11.06.2011r, a kupiłam go tydzień przed ślubem
Nouba , kredka do oczu w kolorze fioletu z srebnymi drobinkami, także użyta tylko na ślub i kupiona w tym samym czasie co cień , pojemność 1.61 g, no i tu też nie mogę znaleźć daty ważności
Lancome , cień podwójny w kolorze D04 czyli love for sale , pojemność -nie ma, data ważności- nie ma (chyba normalnie zacznę chomikować wszystkie pudełka)
miniatura zapachu Lancome Hypnose Senses 5ml
LUMENE , "eyeshadow primer" - baza przedłużająca trwałość cienie do powiek , kupiona również tylko na ślub . użyta 2 razy w bardzo małej ilości
Rozważę każdą propozycję , ale nie proponujcie mi ciuszków i kosmetyków z Avonu 
MOJE WISH najbardziej aktualnie potrzebuje dobrego różu w tonacji brzoskwiniowo różowej oraz Odlewki Hypnotic Poison Diora
Edytowane przez mazidełko
Czas edycji: 2011-12-28 o 21:34
Powód: dokładka
|