2011-10-05, 18:06
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone i pierrrwsza żona - cz. 14!
Cytat:
Napisane przez rudy_moniq
ej a nie macie jakieś blokady przed tym 2013 rokiem?
|
Ja specjalnie przesadna nie jestem ale ta 13tka jakos mnie odstrasza 
Cytat:
Napisane przez rudy_moniq
ejo, jeszcze pytanie z innej beczki - myślicie że dobrym prezentem dla Taty na 50-te urodziny jest lot balonem? 
|
Jesli twoj tata nie ma leku wysokosci to mysle, ze fajny pomysl 
Moj jeszcze nie mial 50tki ale juz wiem co mu kupie - piersiówkę o ile do tej pory sobie sam nie kupi kiedys mowil, ze by chcial taki prezent.
Cytat:
Napisane przez anannke
Jakby to było realne to bym chciała ślub w 2013 ale niestety w naszych warunkach nie ma mowy o takiej dacie więc najwcześniej to 2014 w ogóle wchodzi w grę...
|
Piona 2014 fajny rok 
Cytat:
Napisane przez Galadriela87
Hej dziewczyny.
Wpadam tylko na chwilkę, by się z Wami na pewien czas pożegnać. Bardzo miło mi się z Wami rozmawia, ale niestety ostatnio nieciekawie się u mnie w domu układa i nie chcę wprowadzać w nasz wątek grobowej atmosfery, a tak właśnie się czuję i raczej prędko nie ulegnie to zmianie. Chodzi głównie o sprawy rodzinne i finansowe, bo na szczęście z D. bardzo dobrze mi się układa.
Myślę, że będę Was podczytywać co jakiś czas.
Pozdrawiam i życzę dużo, dużo szczęścia, zdrówka no i oczywiście pierścionków. 
|
Jeju, strasznie to zabrzmialo trzymamy kciuki za powodzenie!
Cytat:
Napisane przez santom
dziewczyny, co myslicie o takim bolerku azurowym do slubu??
|
Poka jakies przykladowe 
Cytat:
Napisane przez Calipso88
Cześć dziewczyny.
Tata umarł w sobotę rano  Całą noc przy nim czuwaliśmy bo strasznie cierpiał.
Pogrzeb odbył się wczoraj..
...stąd moja nieobecność.
Wpadłam dziś na chwilę, ale powiem Wam szczerze nie mam zbytnio głowy do siedzenia przed komputerem. poza tym, biorąc pod uwagę powyższe okoliczności, jeszcze sobie dłuugo pofiguruję na liście "oczekujących", ale to jest chyba jak najbardziej zrozumiałe...
|
Przykro mi trzymajcie cie!
Cytat:
Napisane przez netali
i PIONA dla tych, co sie nie boja 13...   a jak juz jestem przy temacie, to Wam powiem ze co raz bardziej sie nakrecam, a to nie jest dobre  wczoraj bylismy na zakupach i zahaczylismy o jubilera, bo mam do wykorzystania kupon na bizuterie (brat TZ kupil cos tam zonie, ale jej sie nie podobalo, nie miala czasu wymienic i zapytala, czy nie chce sobie czegos wybrac.. co za pytanie  ) i szukalam bransoletki, ale TZ jakis nieobecny i caly czas stal przy pierscieniach  eh, chyba sobie wkrecam... jeszcze jak wracalismy to leciala w radiu nasza piosenka z poczatku znajomosci, i ja mowie: o.. pamietasz? nasza pierwsza piosenka I: faktycznie.. fajna tez na slubna piosenke.. na nasz pierwszy taniec  ja oczywiscie swieczki w oczach ale nic sie nie odezwalam .. kurde.. pewnie jeszcze z rok poczekam, ale trudno o tym nie myslec  potem sie rozczaruje
|
Ja jestem pewna, ze cos kombinuje!!!! Poza tym takie drobne sugestie z ich storny są przeurocze 
Cytat:
Napisane przez netali
a studi bedzie policajem ...  
|
I bedzie miala pałkę? 
Cytat:
Napisane przez natasia20
Chciałam to napisać ale nie jestem z Wami od początku 
|
Natasia, pisz wszystko!
Cytat:
Napisane przez pari s