Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-07, 14:13   #3246
izunia233
Zadomowienie

Dot.: Dzieci nasze już siadają i zupeczki zajadają, III-IV.2011

Dziękuję ślicznie za komplementy w imieniu Mai

Cytat:
Napisane przez mordka_1985 Pokaż wiadomość
Oby masaże i ćwiczenia pomogły Majce.

Ładna waga. Oliwia wazy podobnie, jest co dźwigać.

ja mam -6 kg, nadal ważę 49 kg 165cm

krzesełko fajne- mam takie same będziecie zadowolone.
Oliwia lubi zrzucac zabawki na dół. Ojciec lata po pokoju i zbiera

---------- Dopisano o 14:45 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

z lamaze polecam słonia i zółwia z lusterkiem na brzuszku

śliczna Majeczka, fajna ma czapkę
A Oliwia lubi siedzieć w tym krzesełku? No mam nadzieję, że będę zadowolone hehe

Cytat:
Napisane przez patrycja_22 Pokaż wiadomość
Alanek dostał od dziadka tego pełzaka i jest zachwycony bawi się nim fajnie. Szkoda tylko, że on raczkować nie chce
Te "dość " to chyba każda z nas czasami przechodzi. Eh.... coś za coś niestety
Patrycja a może masz jakiegoś linka co przedstawia tego pełzaka?

Cytat:
Napisane przez iweczka Pokaż wiadomość
izunia, a ćwiczycie to jakoś?
ja wczoraj zauważyłam, ze mała będąc w wozku przechyla głowe w prawo.jak była mniejsza ćwiczyłam z Nią, bp miała napięcie mięśniowe i tak sie zastanawiam czy znowu nie przedzwonic do rehabilitantki.
No właśnie dopiero w przyszłym tygodniu mamy iść i rehabilitantka pokaże nam jak mamy ćwiczyć w domu. U nas też tak było na początku, że tylko w wózku przechylała na bok. Może lepiej zadzwoń do rehabilitantki Lepiej zapobiegać niż leczyć?

Dziewczyny mam pytanie: Karmię Maję tylko piersią i powoli wprowadzam nowe jedzonko. Jadła już słoiczki z jabłkiem i marchewką. Chciałabym podać jej gruszkę startą na tarce lub banana ale nie wiem czy to nie za wcześnie? 3.10 skończyła 5 miesięcy?

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora