2011-10-08, 19:26
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szalone Krakowianki pędzą dalej! - cz. XIV
Cytat:
Napisane przez Ineso
blair - miałam migdała 40%. Szczypało tylko odrobinę w kilku miejscach. Pani mi powiedziała, że niekoniecznie łuszczenie się pojawi. W ogóle nie mam żadnych efektów-ani in plus ani in minus na paszczy.
Ach i okazało się, że jestem farciarą - kupiłam kupony na twarz/szyja/dekolt - okazuje się, że był to błąd groupona i miało być albo albo. Zmienili, ale kilka osób zdążyło kupić.
Pani chyba nie była zadowolona, że dotarłam tam. Średnio rozmowna, wszystko do niej wyciągałam. Nawet nie mówiła co mi po kolei robi 
|
Z tego co dziewczyny na wątku migdałowym napisały, to wynika że jak jest słaba reakcja, to znaczy że było podwyższone pH - bo ja miałam tak samo, leciutkie szczypanie na początku a potem nic. I łuszczenia też brak było i efektów. Po moim domowym hardkorze natomiast ładnie mi się łuszczy koło ust po lewej i pół podbródka, i koło brody Rano jak się obudziłam to miałam w tych miejscach brązowe plamy (ale czytałam że one zawsze są tam gdzie się łuszczymy), i ślicznie schodzą - nawet jak potrę twarz lekko to leci mi naskórek Z plusów widocznych na twarzy - nos ładniejszy i policzki ładniejsze, kaszka na brodzie OUT! 
Następnym razem jak będę robić, to chyba ze zdjęciami na blogu umieszczę dla potomności Czyli gdzieś za 2-3 tygodnie od momentu jak mi zejdzie ten naskórek
W jakim salonie byłaś? Widać niezadowolona była bo byłaś z rozszerzonym kuponem W tym co ja byłam, to przy peelingu migdałowym coś tam brzdękała, ale też odniosłam wrażenie że ma dość grouponowych. Natomiast jak byłam tam na mikro, to inna dziewczyna robiła, i znowu ta bardzo wygadana, rozmowna, przyjemna - i powiem Ci że dla niej to bym tam mogła chodzić, bo i wytłumaczone wszystko i przyjemnie było 
---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------
Chciałabym żeby na grouponie się pojawiły karnety do tego klubu:
http://gympark.pl/
Ponoć mają świetną dziewczynę od Zumby (Ola), która ma zawsze full osób na zajęciach i trzeba się zapisywać do niej wcześniej. Ale karnet jak dla mnie drogi