Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - wymienię nowy podkład Loreal i fluid na końce Schwarzkopf
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-10-30, 10:54   #1
jucha
Wtajemniczenie

Przekupka: 69 pkt / 100% pozyt.

wymienię nowy podkład Loreal i fluid na końce Schwarzkopf

Witam,

Pilnie wymienię następujące kosmetyki:

- podkład L'Oreal, Infallible Make-Up odcień amber 300 (link do KWC: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=13215)

Kupiłam go w Sephorze specjalnie na wesele w zeszłym tygodniu (cena 50 zł), ale niestety nie poradził sobie z moją świecącą buzią.
Użyłam tylko 1 raz, chętnie wymienię na inny podkład np. True Match Loreal’a w tym samym odcieniu.

- fluid na zniszczone końce z profesjonalnej serii kosmetyków do włosów SCHWARZKOPF BONACURE POJ. 75 ML. Zużycie ok.1/5, kupiłam go w wakacje u fryzjera (cena 42 zł)

Przeznaczenie:

Świetny dla włosów bardzo zniszczonych , rozjaśnionych i porowatych. Odbudowuje połamane włosy i zapobiega rozdwajaniu się końcówek. Zawiera aminokwasy i proteiny CuraTec , które odpowiadają za proces regeneracji i wzmacniania struktury włosa. Rezultatem są zdrowe , gładkie końcówki dające efekt pięknych, zadbanych włosów. Bez spłukiwania!

Zależy mi żeby oba kosmetyki wymienić naraz, nie chcę ich rozdzielać.
Interesuje mnie dobry podkład matujący, może jakiś nowy błyszczyk z wyższej półki w odcieniu jasnego różu…czekam na propozycje

Justyna
Ikonki załączonych zdjęć
Kliknij zdjęcie aby powiększyć
Nazwa:  Schwarzkopf.jpg
Wyświetleń: 8
Rozmiar:  1,9 KB  
Nie widzisz zdjęć? Kliknij tutaj!
Załączone zdjęcia

Edytowane przez jucha
Czas edycji: 2006-10-31 o 08:34
jucha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując