2011-10-10, 18:59
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Cytat:
Napisane przez iustyna1
A ja to jestem niedobra mama  . Ubieram małą jak na dwór, wsadzam do wózka, wychodzę na taras ją ululać, w wiatrołapie otwieram okna (żeby było zimno) i jak zaśnie to wstawiam ją do wiatrołapu. Dzięki temu ma "spacer" nawet jak pada i wieje  (taras częściowo zadaszony  ). Ja mogę cokolwiek zrobić i słyszę jak się budzi albo marudzi, że smoczek wypadł.
To jedyna możliwość, żeby pospała w ciągu dnia dłużej niż 50 minut.
|
oj tam niedobra. Sama bym tak robila gdyby z moim synem sie tak dalo. Niestety aby zasnal musze chodzic :P
Cytat:
Napisane przez patik87
nie śmieje się. Jak ma Cię to uspokoić to idź.
Tylko nie wkręcaj sobie za każdym razem innych dolegliwości, nie chcę słyszeć za tydzień że coś Ci się ze wzrokiem nie podoba

|
nie bede obiecuje 
Moje dziecko sie dzisiaj rozgadalo, no i nie chce lezec. Zapiera sie nozkami jak probuje go polozyc. Chce na rekach swiat ogladac a ja zmeczona, rece mi odpadaja :/
Wczoraj zrobilam podejscie do samodzielnego spania malego w lozeczku. Zasnal pieknie i sal do 23 az przyszedl tatus do lozka. Zobaczyl malego w lozeczku i do mnie ale jak to?? on w lozeczku?? taki malutki?? Jeszcze za wczesnie. i zabral malego do naszego lozka.
Wcinam wlasnie pycha salatke dam wam przepis jakbyscie chicaly 
paczka tortellini z szynka (prosciutto)
rukola
suszone pomidory
sos wloski knorra
tortellini ugotowac, wrzucic rukole i pokrojone pomidory, polac sosem zrobionym wedlug przepisu na opakowaniu. Tak sobie mysle, ze swietnie by jeszcze pasowaly orzechy wloskie.
|
|