2011-10-12, 13:23
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Cytat:
Napisane przez Spoora
Ty mnie nie denerwuj Ty  Ja z didem muszę iść, a Ty na piwo, phi 
|
nie mam dida to chodzę na piwo 
Cytat:
Napisane przez Spoora
A i tłum żąda zdjęcia miny nr 7 |
|
|
to się tak nie na na zawołanie, musi mnie ktoś kokufić 
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Kufa, ja pier... znowu się z matką pokłóciłam tym razem o parzenie dzieckiej butelki. Chciałam pomóc i afera i pięć godzin tłumaczenia o co mi chodziło. Powiem tak - źle, srak - też źle. Już sie kurna nie wtrącam, niech se sama parzy tylko potem będzie truć, że ja nic nie robię.
Pier... nie robię, idę odkurzać, foch.
|
Cytat:
Napisane przez skarbiatko
W pierwszej szkole nie byłam w żadnej ekipie, raczej trzymałam się z boku. W kolejnej miałam przechlapane bo nauczyciel wychowawca mnie wielbił , dostałam fuchę jako modelka, więc dziewczyny mnie znielubiły , a w kolejnej już jako dorosły człek było ok, i potrafiłam pogadać się ze wszystkimi....
|
modelką byłaś? też nie lubiłam modelek żart 
(tzn przypomniało mi sie jak w liceum kiedyś, zupełnie nie pamiętam jak to sie stało, oraz kto na to pozwolił, no w każdym razie na lekcję przyszli jacyś ludzie i sie nam zaczęli przyglądać - chodziłam do żeńskiej klasy, trzech facetów tylko, reszta baby - no i później wybrali osoby które się nadają na casting. Mnie tam nie było na tej dość długiej liście oraz mojej koleżanki jednej więc później się nabijałyśmy z tych wybranych i udawałyśmy ze wcale nam nie zależało miałam później traumę przez jakiś czas, ale przeszła jak znalazłam sobie chłopaka szybciej niż większość tych "modelek" )
|
|
|