Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-17, 08:41   #640
gucia6
Zakorzenienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
ja wczoraj walczylam juz nie tylko ze wzdeciami ale tez zaparciami...to jest jazda...nie zycze nikomu od dzisiaj bede gotowac lekkostrawne zupki,bo inaczej sie wykoncze.
oj tak podczas ciazy ja tez mam slaby sen. kurcze jak to jest, w weekend zaden problem obudzic sie o 6 - 7 rano, a jak przychodzi poniedzialek to by sie spalo i spalo i nie chce sie wstawac do pracy.
wspolczuje
ja w pierwszej ciazy mialam potworne problemy z tym i ciesze sie, ze teraz nie mam... no chyba, ze sie najem za duzo czekolady

---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez iw32 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć jeśli mogę

Mam na imię Iwona, mam 36 lat i mieszkam w Poznaniu. Obecnie jestem w 16 tc i jak na razie termin mam na 5 kwietnia.

Już raz byłam w ciąży ( w tym roku zresztą) , niestety przestała się rozwijać w 9 tygodniu

Teraz jestem na L-4 i podczytuję Was od początku. Stwierdziłam więc, że nie będę anonimowa i do Was dołączę.

życzę Wam miłego słonecznego dnia
witaj
fajnie, ze sie ujawnilas