Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-21, 19:03   #3068
siacha_ck
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Hej

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
No mimo wszystko kawał drogi przeszłaś, współczuję

Wiesz, jeśli robi się farbę w domu to się opłaca, bo farba na moje długie włosy gdzieś szła na dwa razy, osobno tylko się "wodę" dokupuje. A tak to ja np na swoje włosy musiałam kupować dwie farby typu garniera czy tam loreala na jedno farbowanie.
Ciężko tak ocenić jakość farby jednej od drugiej, na pewno cenowo lepiej wychodzi, no jeśli chodzi o kolor to jestem zadowolona

ech... powiem Ci, że ja często tak miałam na uczelni, nie tylko ja w sumie. To jest mega wkurzające, umiesz-nie zdajesz, ktoś nie umie-zdaje:/

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

zawsze są plusy kupowania książek. Np będziesz mogła do niej wrócić kiedy tylko będziesz miała ochotę

ech... zamiast się cieszyć, to się denerwujesz więcej:/ oby się to w końcu wyjaśniło.

Aniqa zapomniałam napisać, zdrówka dla mężusia!

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

P.s. Chwale się, przed chwilą koleżanka mi napisała, że maila w końcu dostała od babki, i zdałam niemiecki ale się cieszę

idę oglądać top model i spać
Gratuluje

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
poczytałam trochę o tym i dziewczyny pisały że ich lekarze mówią że nie ma powodów aby odczekiwać ileś tam miesięcy, ba, nawet jest większa szansa na zajście bo wtedy organizm próbuje nadrobić stracone miesiące a to zwiększenie prawdopodobieństwa mnogiej ciąży to trochę przesada bo właściwie jest ono większe jedynie o 1%, ważniejszym czynnikiem są tutaj geny
co do badań to nie wiem dokładnie ale na pewno będę chciała zrobić mocz, krew, cytologię, usg, hormony płciowe i tarczycy

dzisiaj to ja miałam umyć auto wysłać list na poczcie i założyć lokatę ale przed południem padało później pojechałam do gminy załatwić te sprawy i wcześniej wstąpiłam do teściów a oni siadaj kawa czy herbata i tak siedziałam aż ledwo co list wysłałam a do banku już nie zdążyłam bo mi zamknęli i spowrotem poszłam do domu ze szwagierką na obiad i tak siedziałam u nich do 20.30 i gadałam z teściem, teściową, babką, szwagrem i szwagierką szczerze powiedziawszy wolałabym tam mieszkać bo z moimi rodzicami w ogóle nie mogę się dogadać mama jest cały czas obrażona bo nie chodzę w pole i im nie pomagam ale wkurzyli mnie bo jak ja chcę pojechać do gminy i złożyć wniosek o zmianę dowodu to nie ma mnie kto podwieźć tylko na piechotę muszę 3km zapierniczać a jak w ich pole to mam iść i koniec, pierniczę ten system, o!

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

staranka to nawet i w przyszłym cyklu tylko Bozia wie kiedy to będzie bo średnio przed tabletkami miałam miesiączkę co 42 dni, ale to ŚREDNIO, a jak do stycznia się nie uda to poczekamy do kwietnia bo może to i głupie ale sama jestem zimowa i nienawidzę tej pory i nie chcę wtedy rodzić
dokładnie wiem jak to jest z tymi wykładowcami, teraz mam mieć przepisane wszystkie oceny z dziennych oprócz 2 przedmiotów i załatwiłam to sobie odgórnie przez dziekanat bo stwierdziłam że za debilami nie będę latać i pytać sięczy łaskawie przepiszą mi oceny, a wiem że zawsze głupi sięznajdzie który tej oceny nie przepisze i po co na darmo mam zaliczać jeszcze raz przedmiot
ooo to agaabar jest na studiach?? gratuluję a co studiujesz??
Też nienawidzę, ale tak wyszło, że będę rodzić w zimie. Co do długości cyklu to ja miałam nawet co 60 dni i się udało beż większych starań

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
No dobra 29, zawsze ta dwójka z przodu ...
Taa, ostatnio nie wiadomo skąd wyszedł mu kolejny kompletnie łamiąc regułę o kolejności wychodzenia ząbków .. Powinny mu jeszcze wyjść jedynki i dwójki górne, a tu z grubej rury od razu dwójka na dole

Czeeeeść

Haha, w końcu tu są nasze korzenie, więc ten tytuł young PMek myślę, że długo z nami zostanie
Tamten avatar miałam od kiedy tylko mam konto na wizażu, a dziś naszło mnie na zmianę, miałam bardzo podobny, ale jak go ustawiłam to okazało się, że niewymiarowy i wygląda fatalnie, a jak chciałam wrócić do starego avatara, to zorientowałam się... że nigdzie go nie miałam zapisanego może gdzieś na starym komputerze u rodziców będzie? W każdym bądź razie znalazłam taki i narazie zostanie taka blondi a co tam
No proszę jaka osłoda życia

No trochę niepoważna faktycznie ta pani doktor... Dobrze, że zmieniłaś gina kwas foliowy i oliwka w żelu - zestaw dla początkujących ciężarówek
Nie poznałaś? Ojej, będę bogata
Filet "czytał" ze mną bajki i nawet nie zauważyłam kiedy przeciął sobie paluszka kartką, teraz się siłuje żeby odkleić plaster sam ciężka sprawa, jako, że plaster obkręcił paluszka chyba z 5 razy
To naprawdę ciężka sprawa

Dzisiaj wreszcie zamówiłam sobie kurtke zimową ciążową i po ciąży. Stwierdziłam, że następne dziecko zaplanujemy tak, żeby najpóźniej urodziło się we wrześniu

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora