Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.ż. - Strona 102 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-20, 13:59   #3031
Almariel
Zakorzenienie

Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość

P.s. Chwale się, przed chwilą koleżanka mi napisała, że maila w końcu dostała od babki, i zdałam niemiecki ale się cieszę
Super

Cytat:
Dzień dobry.
U mnie leje pogoda się popsuła. buuu...
Jadę do koleżanki później na ploty, to mi dzień jakoś zleci.
A Wy jakie plany?
Ja leżę w łóżku i się kuruję, straasznie mi się nudzi. Oglądam jakieś pierdoły w telewizji. Ale ma do mnie dzisiaj szwagierka wpaśc, więc może mi też jakoś ten dzień zleci.
Almariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 14:22   #3032
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.

Cytat:
ja bym odczekała jakiś czas, przykładowo te 3 miesiące, żeby organizm się "oczyścił". Badań ja osobiście nie robiłam żadnych, ale wiem, ze niektóre dziewczyny szczepią się przed ciążą np na żółtaczkę czy jakieś inne choroby. Ja nie byłam szczepiona na różyczkę, i miałam się szczepić przed ciążą, ale nie zdążyłam hehe.
Bo tak to najlepiej zapytać swojej lekarki czy musisz jakieś badania robić. Jeśli chodzisz na NFZ to lepiej poczekać co ona Ci powie, bo najwyżej wypisze Ci skierowanie na badania, bo tak to sama jakbyś chciała robić to trzeba płacić.

Dzień dobry.
A Wy jakie plany?
jakie plany? no my właśnie z TŻ się zastanawiamy co robić wieczorem. Mieliśmy iść na imprezę, ale żaden znajomy jak na złość dzisiaj nie jest zainteresowany, więc myślimy nad kinem albo bilardem
Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
Super

Ja leżę w łóżku i się kuruję, straasznie mi się nudzi. Oglądam jakieś pierdoły w telewizji. Ale ma do mnie dzisiaj szwagierka wpaśc, więc może mi też jakoś ten dzień zleci.
a jak się dzisiaj czujesz?

monnilp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 14:30   #3033
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
jakie plany? no my właśnie z TŻ się zastanawiamy co robić wieczorem. Mieliśmy iść na imprezę, ale żaden znajomy jak na złość dzisiaj nie jest zainteresowany, więc myślimy nad kinem albo bilardem

a jak się dzisiaj czujesz?
A dziękuję, trochę lepiej.

Ja bym poszła na bilard.
Stary 2011-10-20, 16:12   #3034
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny ... mi dzisiaj humor nie odpisuje za bardzo zaczal sie super mezul w domu bylismy na zakupach pozalatwiac sprawy ale dzwonilam przed chwilka o to moje ubezpieczneie i robia mnie w konia ...
ech kurde, Ty to masz z tym ubezpieczeniem...dlaej się nic nie da załatwić?

Cytat:
Aniqa zapomniałam napisać, zdrówka dla mężusia!

---------- Dopisano o 22:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

P.s. Chwale się, przed chwilą koleżanka mi napisała, że maila w końcu dostała od babki, i zdałam niemiecki ale się cieszę
dziękuję dziś już czuje się dużo lepiej

gratuluję

Cytat:
Napisane przez alonka00 Pokaż wiadomość
przepraszam że się nie odzywałam ale w piątek i sobotę miałam zjazd w sobotę niedzielę i poniedziałek byłam na weselu i wczoraj chciałam napisać a tu się net zwalił i dopiero dzisiaj piszę bo mąż naładował go
takie pytanko mam małe - ile trzeba odczekać po tabsach żeby się starać o dziecko i czy trzeba robić jakieś badania?? może wiecie bo moja Pani doktor nie miała ostatnio czasu mnie przyjąć a najbliższy wolny termin ma za miesiąc...
ja tak jak inne dziewczyny bym odczekała trochę

Cytat:
Dzień dobry.
A Wy jakie plany?
u mnie też pogoda do i w sumie planów nie mam żadnych...czekam na Tż-ta, za godzinę powinien być w domu

Cytat:
grzej się grzej a jak szwagierka przyjedzie to przynajmniej będzie Ci raźniej

Cytat:
Ja bym poszła na bilard.
ja też

właśnie sobie zerknęłam na suwaczek...już 2 miesiące po ślubie

Edytowane przez Ani_qa
Czas edycji: 2011-10-20 o 16:13
Ani_qa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 16:23   #3035
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ani_qa Pokaż wiadomość

Właśnie.... Szok ! Jak to przeleciało...
Stary 2011-10-20, 16:38   #3036
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
A dziękuję, trochę lepiej.

Ja bym poszła na bilard.
no i będzie bilard :P
Cytat:

dziękuję dziś już czuje się dużo lepiej

gratuluję

ja tak jak inne dziewczyny bym odczekała trochę

u mnie też pogoda do i w sumie planów nie mam żadnych...czekam na Tż-ta, za godzinę powinien być w domu

grzej się grzej a jak szwagierka przyjedzie to przynajmniej będzie Ci raźniej

ja też

masakra.. przecież to przed chwilą było..

Stary 2011-10-20, 17:14   #3037
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
dlaczego w konia?
bo mialam wiedziec wczoraj co z ubezpieczeniem to znowu jakiegos papierka brakowalo wyslalam wczoraj ... i automatycznie mnie znowu przesuneli na jutro albo poniedzialek z odp wizyta coraz blizej a ja bez ubezpieczenia

Cytat:
Dzień dobry.
A Wy jakie plany?
jade zalatwiac to ubezpieczenie dzisiaj ...

Cytat:
miejmy nadzieje ze da kurde bo nie wiem co zrobie ..

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 18:59   #3038
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Jaki kochany mąż Ale fakt, szkoda że to tylko raz w życiu można ukochaną osobę poślubić.
Teoretycznie można odnowić śluby po latach .

Cytat:
ja non stop wysyłam CV, dziś wysłałam bo szukają kogoś do sklepu z artykułami ślubnymi-fajnie by było...zobaczymy-mam nadzieję, że do końca miesiąca coś znajdę
Fajna by była taka praca .

Cytat:
Juz tlumacze na fb jest taka dziewczyna ma mnostwo znajomych oczywiscie samych facetow i wszyscy sie nad nia zachwycaja jaka piekna , bostow itp a jak ktos napisze cos zlego o niej to od razu jest strasznie wulgarna ... I wczoraj jej napisalam ze mi jej szkoda bo oczekuje tylko pozytywnych opini a jak ktos napisze cos innego to od razu jest nie mila i ze powinna sie nauczyc troche pokory .. i myslalam ze mi dzisiaj ostro pojedzie .. a odziwo usunela wszystko

to jej profil - http://www.facebook.com/subscriptions/suggestions/#!/maddalene
Ładna, ale te zdjęcia ma obleśne...

Cytat:
a tak w ogóle to w klubie podałam link do kilku zdjęć ze ślubu z kościoła, o które prosiła Dalenka
Oglądam . Ładne!

Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
Moje dziecko wstało niecałą godzinę temu....zasnęła wczoraj ok 20.00 Mój Misio mnie zadziwia teraz pije kawe i biorę się za robotę, musze tż przygotować zestawy do nauki niemieckiego, postanowił że chce sie uczyć to będziemy się uczyć i w koncu wziąć się za te rysunki do szkoły
Ale się masz fajnie z Lilcią! Trzymam kciuki za owocną naukę TŻta! I za zrobienie rysunków.

Cytat:
wiecie co dziewczyny, kobieta jednak zmienną jest.. i tak jak wcześniej byłam pewna, że już zostanę przy tej fryzurze, którą posiadam, to teraz zdecydowałam, że zapuszczam włosy wiem, że to trochę potrwa, ale długo się nad tym zastanawiałam i sprawdzę jak się będą układać jak odrosną

Jaka zmiana ! Zapuszczaj!

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Ale dziś mam dzień, nie dość, że muszę za książkę z angielskiego zapłacić prawie 80 zł i pójść po nią kawał drogi, to jeszcze jej nie było, mimo, że rano zadzwoniłam sobie zarezerwować W dodatku poszłam pieszo z centrum do Biblioteki Śląskiej założyć sobie kartę, bo zależy mi jednej książce, wczoraj sprawdzałam i była dostępna, dziś przszłam i już jej nie było szłam tam w butach na koturnie i nogi mi do włażą. No i na koniec pojechałam autobusem do Centrum spod tej biblioteki i wysiadłam na jakimś dziwnym przystanku i się zgubiłam
Biedna :glaszcze:

Cytat:

Super!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
przepraszam że się nie odzywałam ale w piątek i sobotę miałam zjazd w sobotę niedzielę i poniedziałek byłam na weselu i wczoraj chciałam napisać a tu się net zwalił i dopiero dzisiaj piszę bo mąż naładował go
takie pytanko mam małe - ile trzeba odczekać po tabsach żeby się starać o dziecko i czy trzeba robić jakieś badania?? może wiecie bo moja Pani doktor nie miała ostatnio czasu mnie przyjąć a najbliższy wolny termin ma za miesiąc...
Teoretycznie się czeka 3 miesiące, ale nie wiem, czy to jest konieczne. To chodzi o to, żeby cykl się unormował. A badania zawsze warto zrobić- np na grupę TORCH- m. in. toksoplazmoza, różyczka, grypa, cytomegalia... I w razie czego się zaszczepić. No i cytologia, koniecznie i ogólne badanie ginekologiczne. Kiedy chcecie zacząć staranka ?

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Wróciłam z Lbn. Załatwiłam część podpisów, zostały mi dwa, które już koleżanka mi załatwi, bo nie będę jeździć w te i z powrotem... Masakra z tą uczelnią- wykładowcy mają być, to ich nie ma. A jak nie ma być- to są . Cieszę się z tego IOSu. Z tym, że niektórzy wykładowcy robili mi wielką łachę, że dają jeden głupi podpis... Pewnie będę u nich miała problemy z zaliczeniem ....
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 19:32   #3039
Almariel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość

No faktycznie Ale z drugiej strony to że ślub jest raz na całe życie,to ma taką wartość.
Stary 2011-10-20, 21:54   #3040
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

poczytałam trochę o tym i dziewczyny pisały że ich lekarze mówią że nie ma powodów aby odczekiwać ileś tam miesięcy, ba, nawet jest większa szansa na zajście bo wtedy organizm próbuje nadrobić stracone miesiące a to zwiększenie prawdopodobieństwa mnogiej ciąży to trochę przesada bo właściwie jest ono większe jedynie o 1%, ważniejszym czynnikiem są tutaj geny
co do badań to nie wiem dokładnie ale na pewno będę chciała zrobić mocz, krew, cytologię, usg, hormony płciowe i tarczycy

dzisiaj to ja miałam umyć auto wysłać list na poczcie i założyć lokatę ale przed południem padało później pojechałam do gminy załatwić te sprawy i wcześniej wstąpiłam do teściów a oni siadaj kawa czy herbata i tak siedziałam aż ledwo co list wysłałam a do banku już nie zdążyłam bo mi zamknęli i spowrotem poszłam do domu ze szwagierką na obiad i tak siedziałam u nich do 20.30 i gadałam z teściem, teściową, babką, szwagrem i szwagierką szczerze powiedziawszy wolałabym tam mieszkać bo z moimi rodzicami w ogóle nie mogę się dogadać mama jest cały czas obrażona bo nie chodzę w pole i im nie pomagam ale wkurzyli mnie bo jak ja chcę pojechać do gminy i złożyć wniosek o zmianę dowodu to nie ma mnie kto podwieźć tylko na piechotę muszę 3km zapierniczać a jak w ich pole to mam iść i koniec, pierniczę ten system, o!

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:

Fajna by była taka praca .

Ładna, ale te zdjęcia ma obleśne...

Oglądam . Ładne!

Ale się masz fajnie z Lilcią! Trzymam kciuki za owocną naukę TŻta! I za zrobienie rysunków.

Jaka zmiana ! Zapuszczaj!

Biedna :glaszcze:

Super!!!!!!!!!!!!!!

Teoretycznie się czeka 3 miesiące, ale nie wiem, czy to jest konieczne. To chodzi o to, żeby cykl się unormował. A badania zawsze warto zrobić- np na grupę TORCH- m. in. toksoplazmoza, różyczka, grypa, cytomegalia... I w razie czego się zaszczepić. No i cytologia, koniecznie i ogólne badanie ginekologiczne. Kiedy chcecie zacząć staranka ?

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Wróciłam z Lbn. Załatwiłam część podpisów, zostały mi dwa, które już koleżanka mi załatwi, bo nie będę jeździć w te i z powrotem... Masakra z tą uczelnią- wykładowcy mają być, to ich nie ma. A jak nie ma być- to są . Cieszę się z tego IOSu. Z tym, że niektórzy wykładowcy robili mi wielką łachę, że dają jeden głupi podpis... Pewnie będę u nich miała problemy z zaliczeniem ....
staranka to nawet i w przyszłym cyklu tylko Bozia wie kiedy to będzie bo średnio przed tabletkami miałam miesiączkę co 42 dni, ale to ŚREDNIO, a jak do stycznia się nie uda to poczekamy do kwietnia bo może to i głupie ale sama jestem zimowa i nienawidzę tej pory i nie chcę wtedy rodzić
dokładnie wiem jak to jest z tymi wykładowcami, teraz mam mieć przepisane wszystkie oceny z dziennych oprócz 2 przedmiotów i załatwiłam to sobie odgórnie przez dziekanat bo stwierdziłam że za debilami nie będę latać i pytać sięczy łaskawie przepiszą mi oceny, a wiem że zawsze głupi sięznajdzie który tej oceny nie przepisze i po co na darmo mam zaliczać jeszcze raz przedmiot
ooo to agaabar jest na studiach?? gratuluję a co studiujesz??

1.07.2013
alonka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-20, 22:08   #3041
(kicia)
Zakorzenienie

dziekuję dziewczynki za kciuki niedługo dowiem się kiedy zdaję

ale angielski zaliczyłam tzn część pisemna jeszce ustna ale to juz raczej formalność

dzis się olatałam po całym Lubinie załatwić swoje sprawy na uczelni u TŻta na uczelni zmokłam zmarzłam brrr

Aniqa już 2 msc o kurcze tak szybko teraz ten czas leci..

u nas na wątku jedna dziewcyzna ma 3 msc do ślubu kurcze już tak nie wiele czasu do tego 2012 roku

w ogóle wkurzyłam się troszeczkę. Bo jak wybieraliśmy sale na wesele to zrezygnowaliśmy z jednej bo facet życzył sobie za porpawiny 50% dnia pierwszego (około 70zł) na tej sali co ostatecznie robimy mialo to być 50 zł za porpawiny a ok 150 zł za dzień pierwszy.... a teraz też jest 50% dnia pierwszego masakra bo strasznie nam to koszta podnosi. A tak jakbyśmy wzieli tą pierwszą salę to byśmy noclegi dla wszystkich na miejscu mieli a tak musimy szukać

Jeszcze świadek TŻ próbuje wkręcić na wesele swoją laskę są ze sobą TYDZIEŃ a on już kurcze planuje że ją przyprowadzi a skąd on wie że za te 8 msc będzie z nią tylko że jeśli on przyjdzie z kims to i moja świadkowa powinna przyjść z kims a to dodatkowe 2 osoby niby to tylko dwie osoby ale to się tylko tak wydaje przy kosztach 230 zł od osoby za dwa dni jak moi rodizce płacą . Zresztą moja świadkowa nie ma z kim pyrzyjść i kicha bo pewnie świadek będzie wywijał ze swoją laską a ona co sama? do kitu
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 10:37   #3042
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

co tu taka cisza?? śpicie wszystkie czy jak??

1.07.2013
Stary 2011-10-21, 11:26   #3043
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
bo mialam wiedziec wczoraj co z ubezpieczeniem to znowu jakiegos papierka brakowalo wyslalam wczoraj ... i automatycznie mnie znowu przesuneli na jutro albo poniedzialek z odp wizyta coraz blizej a ja bez ubezpieczenia

jade zalatwiac to ubezpieczenie dzisiaj ...

miejmy nadzieje ze da kurde bo nie wiem co zrobie ..
masakra z tym ubezpieczeniem

Cytat:
poczytałam trochę o tym i dziewczyny pisały że ich lekarze mówią że nie ma powodów aby odczekiwać ileś tam miesięcy, ba, nawet jest większa szansa na zajście bo wtedy organizm próbuje nadrobić stracone miesiące a to zwiększenie prawdopodobieństwa mnogiej ciąży to trochę przesada bo właściwie jest ono większe jedynie o 1%, ważniejszym czynnikiem są tutaj geny
co do badań to nie wiem dokładnie ale na pewno będę chciała zrobić mocz, krew, cytologię, usg, hormony płciowe i tarczycy

dzisiaj to ja miałam umyć auto wysłać list na poczcie i założyć lokatę ale przed południem padało później pojechałam do gminy załatwić te sprawy i wcześniej wstąpiłam do teściów a oni siadaj kawa czy herbata i tak siedziałam aż ledwo co list wysłałam a do banku już nie zdążyłam bo mi zamknęli i spowrotem poszłam do domu ze szwagierką na obiad i tak siedziałam u nich do 20.30 i gadałam z teściem, teściową, babką, szwagrem i szwagierką szczerze powiedziawszy wolałabym tam mieszkać bo z moimi rodzicami w ogóle nie mogę się dogadać mama jest cały czas obrażona bo nie chodzę w pole i im nie pomagam ale wkurzyli mnie bo jak ja chcę pojechać do gminy i złożyć wniosek o zmianę dowodu to nie ma mnie kto podwieźć tylko na piechotę muszę 3km zapierniczać a jak w ich pole to mam iść i koniec, pierniczę ten system, o!

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

staranka to nawet i w przyszłym cyklu tylko Bozia wie kiedy to będzie bo średnio przed tabletkami miałam miesiączkę co 42 dni, ale to ŚREDNIO, a jak do stycznia się nie uda to poczekamy do kwietnia bo może to i głupie ale sama jestem zimowa i nienawidzę tej pory i nie chcę wtedy rodzić
dokładnie wiem jak to jest z tymi wykładowcami, teraz mam mieć przepisane wszystkie oceny z dziennych oprócz 2 przedmiotów i załatwiłam to sobie odgórnie przez dziekanat bo stwierdziłam że za debilami nie będę latać i pytać sięczy łaskawie przepiszą mi oceny, a wiem że zawsze głupi sięznajdzie który tej oceny nie przepisze i po co na darmo mam zaliczać jeszcze raz przedmiot
a nie ma szans żebyście mieszkali z teściami na razie?
o proszę, ja też zanim zaczęłam jechać na hormonach to miałam okres średnio co 42 dni ;p
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dziekuję dziewczynki za kciuki niedługo dowiem się kiedy zdaję

ale angielski zaliczyłam tzn część pisemna jeszce ustna ale to juz raczej formalność

dzis się olatałam po całym Lubinie załatwić swoje sprawy na uczelni u TŻta na uczelni zmokłam zmarzłam brrr

Aniqa już 2 msc o kurcze tak szybko teraz ten czas leci..

u nas na wątku jedna dziewcyzna ma 3 msc do ślubu kurcze już tak nie wiele czasu do tego 2012 roku

w ogóle wkurzyłam się troszeczkę. Bo jak wybieraliśmy sale na wesele to zrezygnowaliśmy z jednej bo facet życzył sobie za porpawiny 50% dnia pierwszego (około 70zł) na tej sali co ostatecznie robimy mialo to być 50 zł za porpawiny a ok 150 zł za dzień pierwszy.... a teraz też jest 50% dnia pierwszego masakra bo strasznie nam to koszta podnosi. A tak jakbyśmy wzieli tą pierwszą salę to byśmy noclegi dla wszystkich na miejscu mieli a tak musimy szukać

Jeszcze świadek TŻ próbuje wkręcić na wesele swoją laskę są ze sobą TYDZIEŃ a on już kurcze planuje że ją przyprowadzi a skąd on wie że za te 8 msc będzie z nią tylko że jeśli on przyjdzie z kims to i moja świadkowa powinna przyjść z kims a to dodatkowe 2 osoby niby to tylko dwie osoby ale to się tylko tak wydaje przy kosztach 230 zł od osoby za dwa dni jak moi rodizce płacą . Zresztą moja świadkowa nie ma z kim pyrzyjść i kicha bo pewnie świadek będzie wywijał ze swoją laską a ona co sama? do kitu
gratuluję zaliczenia
a z tymi kosztami to sobie w kulki lecą ;/ masakra, że sobie mogą tak bezkarnie zmieniać te ceny :/
Cytat:
ja nie śpię od 8 ale latałam po mieście od rana :P musiałam lecieć na uczelnię podbić legitymację, żeby ją w banku przedstawić do kredytu studenckiego. Więc potem pojechałam do banku, potem jeszcze na zakupy i do domku. A wczoraj byliśmy z koleżanką na bilardzie, potem jeszcze jej kolega doszedł i w sumie było bardzo fajnie
miłego dnia

Stary 2011-10-21, 11:29   #3044
agusiajnw
Zakorzenienie

Cytat:
ja podglądam, ale jak zwykle nie wiem co napisać
agusiajnw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 11:42   #3045
(kicia)
Zakorzenienie

moni no niestety mogą bo nie mam ceny wpisanej na umowie ehh

Stary 2011-10-21, 11:52   #3046
agusiajnw
Zakorzenienie

no to nie dobrze
ja sobie od razu zażyczyłam wpisania wszystkich cen na umowę.
Stary 2011-10-21, 12:01   #3047
agulaaabar
Zakorzenienie

Cytat:

Ale dziś mam dzień, nie dość, że muszę za książkę z angielskiego zapłacić prawie 80 zł i pójść po nią kawał drogi, to jeszcze jej nie było, mimo, że rano zadzwoniłam sobie zarezerwować W dodatku poszłam pieszo z centrum do Biblioteki Śląskiej założyć sobie kartę, bo zależy mi jednej książce, wczoraj sprawdzałam i była dostępna, dziś przszłam i już jej nie było szłam tam w butach na koturnie i nogi mi do włażą. No i na koniec pojechałam autobusem do Centrum spod tej biblioteki i wysiadłam na jakimś dziwnym przystanku i się zgubiłam
To się nadreptałas
Cytat:

mam takiego mega doła że mam ochotę sobie cos zrobić

Cytat:
Mam taaką ochotę na tę książkę, po którą leciałam do biblioteki, że kusi mnie, żeby ją kliknąć na allegro
a w necie nie ma? w pdf?
Cytat:
oj znowu nie zaliczyłam analizy wkurza mnie to bo na prawdę tym razem umiałam a koleżanka koło której siedziałam i dyktowałam jej to co napisałam zdała... idę się kłócić o ocenę ale oczywiście nie powiem że jej dyktowałam. Ale wątpię że coś wskóram bo facet jest pokręcony ma swój klucz odpowiedzi i wystarczy że nie użyje się jednego słowa i już jest całe zadanie źle albo tak formułuje pytanie że z pytania wynika jedno a on oczekuje odpowiedzi na cos innego i jeszcze z TŻ się pokłóciłam ale już jest ok ehh
Oj tak.... można sie takimi rzeczami niezle wkurzyc...
Cytat:

Noooo to gratulacje!!!
Cytat:
w prawdzie nie brałam tabletek przed ciaza, ale mimo powszechnych opini bym odczekała... a juz na pewno poczekałabym do wizyty i pogadała ze swoim lekarzem, zrobiła wszystkie niezbedne badania i dopiero zaczęła starania... miesiąc w ta czy w tą to nic w porównaniu ze zdrowiem maluszka ale decyzja oczywiscie należy do Was.
Cytat:
U nas minal już rok....
Cytat:
Pierwszy już zrobiony jeszcze 4...
Cytat:

Tak jak pisałam wyżej, opinie innych warto poczytać, ale naprawdę najlepiej pogadać z własnym lekarzem, zwłaszcza jeżeli będzie Ci później prowadził ciąże... zrób komplet badań, poziomy hormonów, cytologie i wszelakie inne badania i ze spokojnym sumieniem się starajcie a no i jak planujecie starania to już możesz sobie zacząć łykać kwas foliowy.
I znowu sie powtórzę: ale to tylko moje zdanie, decyzja jest Wasza

A nie ma możliwości, żebyście się przenieśli do Twoich teściów?

Studiuje to za dużo powiedziane... to tylko szkoła policealne, póki co nie mogę sobie na nic wiecej pozwolić bo musialabym jechać najbliżej do Krakowa.... a kierunek to Architektura Wnętrz
Poza tym jestem tegoroczną maturzystką mój mąż w sumie też

Zimno, szaro buuu nie lubię jesieni. Muszę ogarnąć dom, żeby jutro mieć spokój, poprasować Lili rzeczy i jak będzie spała to wziąć się za rysowanie...

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 12:02   #3048
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusiajnw Pokaż wiadomość
no to nie dobrze
u nas na żadnej sali nie chcieli wpisać bo to jeszce 1,5 roku a wiadomo że ceny rosną i im to się nie opłacało jakby nam wpisał cenę jaką miał wtedy to by stracił jakieś 30 zł-40zł od osoby

Stary 2011-10-21, 12:34   #3049
agusiajnw
Zakorzenienie

Cytat:
u nas na żadnej sali nie chcieli wpisać bo to jeszce 1,5 roku a wiadomo że ceny rosną i im to się nie opłacało jakby nam wpisał cenę jaką miał wtedy to by stracił jakieś 30 zł-40zł od osoby
u nas nie było żadnego problemu z wpisaniem a rok wcześniej podpisywaliśmy umowę
Stary 2011-10-21, 12:44   #3050
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
u nas nie było żadnego problemu z wpisaniem a rok wcześniej podpisywaliśmy umowę

u nas dopiero po nowym roku wpisze

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Ani_qa czy ten welon zamówiłaś u któregoś z tych allegrowiczów?? http://allegro.pl/welon-magiczny-kor...874639818.html

http://allegro.pl/welon-cyrkonie-hit...869077006.html

Stary 2011-10-21, 12:57   #3051
alonka00
Zakorzenienie

GG do alonka00

Właśnie nie ma szans na mieszkanie z teściami bo nie ma tam miejsca. TŻ wcześniej dzielił pokój z bratem więc same rozumiecie... a szkoda bo to są naprawde spoko ludzie

1.07.2013
Stary 2011-10-21, 13:15   #3052
agaaga89
Zakorzenienie

Teraz znów ja się zgubiłam w tematach ciężko nadążyć po paru dniach... Podczytywałam czasem, ale w ogóle nie rozumiałam o co kaman

W każdym bądź razie...
Chorowitkom życzę zdrowia i szybkiego powrotu do formy ta pogoda jest straszna, nic dziwnego, że tyle przeziębionych tutaj u nas niestety Filip dogorywa, już ja bym wolała chorować za niego
Kici życzę szybkiego znalezienia u dobrego allegrowicza wymarzonego welonu
Alonce oczywiście pomyślnych starań!! Gratuluję decyzji, jestem pewna, że niedługo i Ty pochwalisz się dwoma kreskami
Studentkom jak najmniej stresu związanego z nauką, widzę, że załatwiania ze studiami macie więcej niż przy ślubie

Jeszcze z 3-4 lata i wszystkie będziemy mamuśkami albo oczekującymi, a już napewno wszystkie będziemy zaobrączkowane !! Widzę, że nowych ludzi nie przybywa, a kto zastąpi young pm?? Do nas to już za bardzo nie będzie pasowało

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 13:38   #3053
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
no to nie dobrze
ja też będę szukać sali takiej gdzie nie będzie problemu z wpisaniem ceny w umowę bo z tego co tu piszecie o tych cenach to widzę, że to jest masakra jak ciągle zmieniają..
Cytat:
Napisane przez agulaaabar Pokaż wiadomość
To się nadreptałas

a w necie nie ma? w pdf?

Oj tak.... można sie takimi rzeczami niezle wkurzyc...

Noooo to gratulacje!!!

w prawdzie nie brałam tabletek przed ciaza, ale mimo powszechnych opini bym odczekała... a juz na pewno poczekałabym do wizyty i pogadała ze swoim lekarzem, zrobiła wszystkie niezbedne badania i dopiero zaczęła starania... miesiąc w ta czy w tą to nic w porównaniu ze zdrowiem maluszka ale decyzja oczywiscie należy do Was.

U nas minal już rok....

Pierwszy już zrobiony jeszcze 4...

Tak jak pisałam wyżej, opinie innych warto poczytać, ale naprawdę najlepiej pogadać z własnym lekarzem, zwłaszcza jeżeli będzie Ci później prowadził ciąże... zrób komplet badań, poziomy hormonów, cytologie i wszelakie inne badania i ze spokojnym sumieniem się starajcie a no i jak planujecie starania to już możesz sobie zacząć łykać kwas foliowy.
I znowu sie powtórzę: ale to tylko moje zdanie, decyzja jest Wasza

A nie ma możliwości, żebyście się przenieśli do Twoich teściów?

Studiuje to za dużo powiedziane... to tylko szkoła policealne, póki co nie mogę sobie na nic wiecej pozwolić bo musialabym jechać najbliżej do Krakowa.... a kierunek to Architektura Wnętrz
Poza tym jestem tegoroczną maturzystką mój mąż w sumie też:cojest:

Zimno, szaro buuu nie lubię jesieni. Muszę ogarnąć dom, żeby jutro mieć spokój, poprasować Lili rzeczy i jak będzie spała to wziąć się za rysowanie...
o proszę poprawiacie coś czy zdajecie coś nowego?
Cytat:
Właśnie nie ma szans na mieszkanie z teściami bo nie ma tam miejsca. TŻ wcześniej dzielił pokój z bratem więc same rozumiecie... a szkoda bo to są naprawde spoko ludzie
no to faktycznie szkoda
Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość
Teraz znów ja się zgubiłam w tematach ciężko nadążyć po paru dniach... Podczytywałam czasem, ale w ogóle nie rozumiałam o co kaman

W każdym bądź razie...
Chorowitkom życzę zdrowia i szybkiego powrotu do formy ta pogoda jest straszna, nic dziwnego, że tyle przeziębionych tutaj u nas niestety Filip dogorywa, już ja bym wolała chorować za niego
Kici życzę szybkiego znalezienia u dobrego allegrowicza wymarzonego welonu
Alonce oczywiście pomyślnych starań!! Gratuluję decyzji, jestem pewna, że niedługo i Ty pochwalisz się dwoma kreskami
Studentkom jak najmniej stresu związanego z nauką, widzę, że załatwiania ze studiami macie więcej niż przy ślubie

Jeszcze z 3-4 lata i wszystkie będziemy mamuśkami albo oczekującymi, a już napewno wszystkie będziemy zaobrączkowane !! Widzę, że nowych ludzi nie przybywa, a kto zastąpi young pm?? Do nas to już za bardzo nie będzie pasowało
no nie przesaaadzaj to na ile lat Ty się kochana czujesz, co?
dużo zdrówka dla Filipka!

Stary 2011-10-21, 14:46   #3054
agulaaabar
Zakorzenienie

Moni tż poprawia angielski, a ja zdaje nowe przedmioty: angielski i matme

Czas na zmiany !
25:0
30:12
Zakończone: 2
agulaaabar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-21, 15:30   #3055
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
j

no nie przesaaadzaj to na ile lat Ty się kochana czujesz, co?
dużo zdrówka dla Filipka!
Nie dziękuję
Eee, ja... hmm... na jakieś 25 napewno a jak patrzę w lustro to na 30

Stary 2011-10-21, 15:35   #3056
(kicia)
Zakorzenienie

ja jak patrzę w lustro to widzę hm..... 16-17 lat

Stary 2011-10-21, 16:24   #3057
agaaga89
Zakorzenienie

Lepiej w tą stronę

Chciałam małych zmian a namieszałam i musiałam zmienić avatar, chlip, chlip

Stary 2011-10-21, 16:46   #3058
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Lepiej w tą stronę

Pewnie kiedyś to docenie narazie mnie to wkurza

Stary 2011-10-21, 16:55   #3059
monnilp
Zadomowienie

GG do monnilp

Cytat:
Nie dziękuję
Eee, ja... hmm... na jakieś 25 napewno a jak patrzę w lustro to na 30
łahaha, na 50 może od razu ?:P nie przesadzaj
Cytat:
ja jak patrzę w lustro to widzę hm..... 16-17 lat
no Ty wyglądasz młodo no ale nie na 16
Cytat:
Lepiej w tą stronę

no zmiany, zmiany
Filipek ma już 3 ząbki?

Stary 2011-10-21, 16:58   #3060
hania207
Zakorzenienie

alonka
szybko te staranka, nie spodziewalam sie, powodzenia życze

mialam cos jeszcze pisac ale mi umkneło

aha mialam kici pisac ze my placilismy 250 za dwa dni
z jednej strony glupio go zaprosic bez dziewczyny, skoro o ile dotrwaja to beda ze soba 8 miesiecy, wedlug mnie to juz sporo
a z drugiej szkoda kasy, ale ja jestem zdania ze czasem trzeba przxebolec...

najgorsze tyylko jak ci trzy dni przed weselem ktos zadzwoni ze nie przyjeżdza tak jak nam :/ i 500zł sie pojdzie ....

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości