|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3032 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() a jak się dzisiaj czujesz? |
|
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym poszła na bilard.
|
|
|
|
|
#3034 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dziś już czuje się dużo lepiej gratuluję ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja też ![]() właśnie sobie zerknęłam na suwaczek...już 2 miesiące po ślubie ![]()
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2011-10-20 o 16:13 |
|||||
|
|
|
#3035 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3036 | |
|
Zadomowienie
|
no i będzie bilard :P
Cytat:
masakra.. przecież to przed chwilą było..
|
|
|
|
|
#3037 | ||
|
Zakorzenienie
|
bo mialam wiedziec wczoraj co z ubezpieczeniem to znowu jakiegos papierka brakowalo wyslalam wczoraj ... i automatycznie mnie znowu przesuneli na jutro albo poniedzialek z odp
wizyta coraz blizej a ja bez ubezpieczenia ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3038 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Cytat:
Fajna by była taka praca .Cytat:
Cytat:
. Ładne!Cytat:
Cytat:
Jaka zmiana ! Zapuszczaj!Cytat:
Cytat:
Cytat:
?---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ---------- Wróciłam z Lbn. Załatwiłam część podpisów, zostały mi dwa, które już koleżanka mi załatwi, bo nie będę jeździć w te i z powrotem... Masakra z tą uczelnią- wykładowcy mają być, to ich nie ma. A jak nie ma być- to są |
|||||||||
|
|
|
#3039 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zakorzenienie
|
poczytałam trochę o tym i dziewczyny pisały że ich lekarze mówią że nie ma powodów aby odczekiwać ileś tam miesięcy, ba, nawet jest większa szansa na zajście bo wtedy organizm próbuje nadrobić stracone miesiące a to zwiększenie prawdopodobieństwa mnogiej ciąży to trochę przesada bo właściwie jest ono większe jedynie o 1%, ważniejszym czynnikiem są tutaj geny
![]() co do badań to nie wiem dokładnie ale na pewno będę chciała zrobić mocz, krew, cytologię, usg, hormony płciowe i tarczycy dzisiaj to ja miałam umyć auto wysłać list na poczcie i założyć lokatę ale przed południem padało później pojechałam do gminy załatwić te sprawy i wcześniej wstąpiłam do teściów a oni siadaj kawa czy herbata i tak siedziałam aż ledwo co list wysłałam a do banku już nie zdążyłam bo mi zamknęli i spowrotem poszłam do domu ze szwagierką na obiad i tak siedziałam u nich do 20.30 i gadałam z teściem, teściową, babką, szwagrem i szwagierką szczerze powiedziawszy wolałabym tam mieszkać bo z moimi rodzicami w ogóle nie mogę się dogadać mama jest cały czas obrażona bo nie chodzę w pole i im nie pomagam ale wkurzyli mnie bo jak ja chcę pojechać do gminy i złożyć wniosek o zmianę dowodu to nie ma mnie kto podwieźć tylko na piechotę muszę 3km zapierniczać a jak w ich pole to mam iść i koniec, pierniczę ten system, o!---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() dokładnie wiem jak to jest z tymi wykładowcami, teraz mam mieć przepisane wszystkie oceny z dziennych oprócz 2 przedmiotów i załatwiłam to sobie odgórnie przez dziekanat bo stwierdziłam że za debilami nie będę latać i pytać sięczy łaskawie przepiszą mi oceny, a wiem że zawsze głupi sięznajdzie który tej oceny nie przepisze i po co na darmo mam zaliczać jeszcze raz przedmiot ooo to agaabar jest na studiach?? gratuluję ![]() a co studiujesz??
|
|
#3041 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuję dziewczynki za kciuki niedługo dowiem się kiedy zdaję
![]() ale angielski zaliczyłam ![]() dzis się olatałam po całym Lubinie załatwić swoje sprawy na uczelni u TŻta na uczelni zmokłam zmarzłam brrr Aniqa już 2 msc o kurcze tak szybko teraz ten czas leci.. u nas na wątku jedna dziewcyzna ma 3 msc do ślubu kurcze już tak nie wiele czasu do tego 2012 roku w ogóle wkurzyłam się troszeczkę. Bo jak wybieraliśmy sale na wesele to zrezygnowaliśmy z jednej bo facet życzył sobie za porpawiny 50% dnia pierwszego (około 70zł) na tej sali co ostatecznie robimy mialo to być 50 zł za porpawiny a ok 150 zł za dzień pierwszy.... a teraz też jest 50% dnia pierwszego masakra bo strasznie nam to koszta podnosi. A tak jakbyśmy wzieli tą pierwszą salę to byśmy noclegi dla wszystkich na miejscu mieli Jeszcze świadek TŻ próbuje wkręcić na wesele swoją laskę są ze sobą TYDZIEŃ a on już kurcze planuje że ją przyprowadzi a skąd on wie że za te 8 msc będzie z nią tylko że jeśli on przyjdzie z kims to i moja świadkowa powinna przyjść z kims a to dodatkowe 2 osoby niby to tylko dwie osoby ale to się tylko tak wydaje przy kosztach 230 zł od osoby za dwa dni jak moi rodizce płacą . Zresztą moja świadkowa nie ma z kim pyrzyjść i kicha bo pewnie świadek będzie wywijał ze swoją laską a ona co sama? do kitu
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
co tu taka cisza?? śpicie wszystkie czy jak??
|
#3043 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
o proszę, ja też zanim zaczęłam jechać na hormonach to miałam okres średnio co 42 dni ;p Cytat:
![]() a z tymi kosztami to sobie w kulki lecą ;/ masakra, że sobie mogą tak bezkarnie zmieniać te ceny :/ ja nie śpię od 8 ale latałam po mieście od rana :P musiałam lecieć na uczelnię podbić legitymację, żeby ją w banku przedstawić do kredytu studenckiego. Więc potem pojechałam do banku, potem jeszcze na zakupy i do domku. A wczoraj byliśmy z koleżanką na bilardzie, potem jeszcze jej kolega doszedł i w sumie było bardzo fajnie ![]() miłego dnia
|
|||
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
moni no niestety mogą bo nie mam ceny wpisanej na umowie
ehh
|
#3046 |
|
Zakorzenienie
|
no to nie dobrze
![]() ja sobie od razu zażyczyłam wpisania wszystkich cen na umowę. |
|
|
|
#3047 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale decyzja oczywiscie należy do Was.U nas minal już rok.... ![]() Cytat:
jeszcze 4...![]() Cytat:
a no i jak planujecie starania to już możesz sobie zacząć łykać kwas foliowy.I znowu sie powtórzę: ale to tylko moje zdanie, decyzja jest Wasza ![]() A nie ma możliwości, żebyście się przenieśli do Twoich teściów? Studiuje to za dużo powiedziane... to tylko szkoła policealne, póki co nie mogę sobie na nic wiecej pozwolić bo musialabym jechać najbliżej do Krakowa.... a kierunek to Architektura Wnętrz Poza tym jestem tegoroczną maturzystką mój mąż w sumie teżZimno, szaro buuu nie lubię jesieni. Muszę ogarnąć dom, żeby jutro mieć spokój, poprasować Lili rzeczy i jak będzie spała to wziąć się za rysowanie... |
|||||||
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
u nas na żadnej sali nie chcieli wpisać bo to jeszce 1,5 roku a wiadomo że ceny rosną i im to się nie opłacało jakby nam wpisał cenę jaką miał wtedy to by stracił jakieś 30 zł-40zł od osoby
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas dopiero po nowym roku wpisze ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Ani_qa czy ten welon zamówiłaś u któregoś z tych allegrowiczów?? http://allegro.pl/welon-magiczny-kor...874639818.html http://allegro.pl/welon-cyrkonie-hit...869077006.html
|
|
#3051 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie nie ma szans na mieszkanie z teściami bo nie ma tam miejsca. TŻ wcześniej dzielił pokój z bratem więc same rozumiecie... a szkoda bo to są naprawde spoko ludzie
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz znów ja się zgubiłam w tematach
ciężko nadążyć po paru dniach... Podczytywałam czasem, ale w ogóle nie rozumiałam o co kaman ![]() W każdym bądź razie... Chorowitkom życzę zdrowia i szybkiego powrotu do formy u nas niestety Filip dogorywa, już ja bym wolała chorować za niego ![]() Kici życzę szybkiego znalezienia u dobrego allegrowicza wymarzonego welonu ![]() Alonce oczywiście pomyślnych starań!! Gratuluję decyzji, jestem pewna, że niedługo i Ty pochwalisz się dwoma kreskami Studentkom jak najmniej stresu związanego z nauką, widzę, że załatwiania ze studiami macie więcej niż przy ślubie ![]() Jeszcze z 3-4 lata i wszystkie będziemy mamuśkami albo oczekującymi, a już napewno wszystkie będziemy zaobrączkowane !! Widzę, że nowych ludzi nie przybywa, a kto zastąpi young pm?? Do nas to już za bardzo nie będzie pasowało
|
#3053 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
poprawiacie coś czy zdajecie coś nowego?Cytat:
Cytat:
to na ile lat Ty się kochana czujesz, co? ![]() dużo zdrówka dla Filipka! |
||||
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
Moni tż poprawia angielski, a ja zdaje nowe przedmioty: angielski i matme
|
|
|
|
#3055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Eee, ja... hmm... na jakieś 25 napewno
|
|
#3056 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak patrzę w lustro to widzę hm..... 16-17 lat
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
Lepiej w tą stronę
![]() Chciałam małych zmian a namieszałam i musiałam zmienić avatar, chlip, chlip
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3059 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no Ty wyglądasz młodo no ale nie na 16 Cytat:
![]() Filipek ma już 3 ząbki?
|
||
|
|
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
alonka szybko te staranka, nie spodziewalam sie, powodzenia życze ![]() mialam cos jeszcze pisac ale mi umkneło ![]() aha mialam kici pisac ze my placilismy 250 za dwa dni z jednej strony glupio go zaprosic bez dziewczyny, skoro o ile dotrwaja to beda ze soba 8 miesiecy, wedlug mnie to juz sporo a z drugiej szkoda kasy, ale ja jestem zdania ze czasem trzeba przxebolec... najgorsze tyylko jak ci trzy dni przed weselem ktos zadzwoni ze nie przyjeżdza
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.

pogoda się popsuła. buuu...

zaczal sie super mezul w domu bylismy na zakupach pozalatwiac sprawy ale dzwonilam przed chwilka o to moje ubezpieczneie i robia mnie w konia ... 

masakra.. przecież to przed chwilą było.. 

Fajna by była taka praca
wiem, że to trochę potrwa, ale długo się nad tym zastanawiałam i sprawdzę jak się będą układać jak odrosną

Zakończone: 2