Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-24, 13:47   #712
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek
Dot.: Matki Polki i Diablice lecz czy wszystkie mają chcicę??? III-IV.2010r.

nawet nikt nie zauważył barku mojego porannego posta no ale nie dałam rady, oczy ledwo otwarte trzymam, moje dziecko o północy wlazło na nasze łóżko i całą noc się wiercił, stękał, kwękał, smoczkiem bawił, kopał nas, bił, ciągnął mnie za włosy, grzebał mi w uchu, nosie, zębach, wsadzał palca w pępek, całował....ani myślał położyć się i spokojnie spać wszystko to robił na półśpiąco - oczka miał zamknięte, a jednak nie spał za to jak ja już wstałam o 5ej to się rozwalił, tżta przegonił i zasnął za to ja mu się odegrałam i obudziłam go przed 7mą teraz śpi od obiadu - zasypiał ojcu w foteliku przy jedzeniupoczekam do 15ej i pobudka. Później idziemy po owoce, bo wczoraj ładnie zjadł prawie połowę jabłka i pół kiwi sam w łapce trzymał. Czy ja jestem jedyna co jeszcze daje dziecku owoce ze słoika prócz normalnych??? bo on zjada cały duży słoik owoców z jogurtem lub twarożkiem, a normalnych owoców tak dzióbnie, wczoraj co się tak trafiło, ze tyle zjadł owoca. Ile wy owoców dajecie???

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora