Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-24, 14:23   #2307
ijaa
Zakorzenienie

Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]

Bry

Cytat:
Napisane przez ssnowdrop Pokaż wiadomość
też jutro zrobie rewolucję, bo przelew miał być w piątek a do dziś go nie ma. w związku z brakiem $$$ na koncie weekend był domowy i nawet na 10 minut nosa z domu nie wynurzyłam;/
Uuuu bij ich!
Dla mnie spóźnianie się z wypłąta dla pracowników to zwyczajny brak szacunki. Niestety nie zrozumieją tego osoby które nie żyją od pierwszego do pierwszego.

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ijaa chciałabyś jeszcze spróbować jakiegoś bb? Mam 2 próbki na zbyciu Chętnie się podzielę, bo kolejna paczka się chyba dla mnie szykuje
Kochana, bardzooooooo chętnie.
Ten pierwszy (co Kash mi dała od Ciebie) jest fajny. Kolor idealny dla mnie. Co prawda użyłam dopiero dwa razy, bo akutalnie testuję nowy krem, a gdyby coś mojej skórze "zaszkodziło" to chcę wiedzieć co, ale.. na pewno będę dalej go próbować.
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Jak wspomniałam wyżej wczorajsza wizyta w salonach baaardzo przyjemna Odwiedzę jeszcze jeden albo 2 salony dla pewności, ale chyba trafiłam na TĄ Nie wrzucę Wam foty, bo nie zrobiłam, a na stronie nie ma nowej kolekcji, ale... zakochałam się!
Super, że łowy udane. Strasznie jestem ciekawa, jak suknia wygląda.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
ijaa: co mi z mojego niby młodego rocznika jak mam podejście do życia w kwestii optymizmu np na poziomie 80 latki Albo gorzej, bo moja babcia ma 80 i chyba więcej widzi światełka w tunelu

Jak długi trzeba mieć staż na wątku, żeby ubiegać się o przyjęcie do klubu?
Oj, to faktycznie nie fajnie.
Słuchaj.. ja Ci dam trochę optymizmu, a Ty mi z 2-3 lata młodości co?

Nie zostało to ustalone i właściwie się nad tym nie zastanawiałyśmy.
Nie mniej jednak została podjęta decyzja, że na chwilę obecną skład klubu (ogólnie) pozostaje niezmienny.

Cytat:
Napisane przez kashmirka Pokaż wiadomość
a nie mogę już na siebie patrzeć

wiadomo, że nie zarabiam bardzo mało i na ileś tam rzeczy mogę sobie pozwolić ale zawsze coś kosztem czegoś

nie chce mi się nic, jestem zmęczona i zła
Ty popatrz, mam to samo.

No wiesz Kochana, chyba żadna z nas tak nie ma, że może pozwolić sobie na co dusza zapragnie. Szczerze mówiąc to ja w ogóle nie znam nawet jednej takiej osoby.
Takie niestety jest życie.
Trzeba cieszyć się z tego co się ma, że na sporo rzeczy pozwolić sobie można, że jest dobrze (mogłoby być lepiej, ale..) i.. chociaż paskudne to trochę - sporo ludzi na prawdę ma o wiele gorzej.

W związku z powyższym i tak ogólnie z miłości przesyłam uśmiech i paczkę z optymizmem.

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość

Słabe pocieszenie Musimy po prostu zacząć coś z tym robić, a nie tylko narzekać na swoje lenistwo i obżarstwo
Właśnie! Zróbmy coś!! Najlepiej razem, bo inaczej średnio siebie widzę.

No! Nie ma to jak się ogarnąć, po piętnastej.
Jak pięć po ósmej wpadłam w wir, tak.. jeszcze się trochę kręcę. Siłą rozpędu.

W pracy lepiej, chociaż na poważną rozmowę czasu nie było. Trudno, będzie miałam trochę zaczekać.

Jakiś czas temu pobolewał mnie jajnik. Monitorowałam go u ginki, wszystko niby było w porządku, dostałam leki w razie czego gdyby był mocno wredny. Uspokoił się wtedy sam, a teraz znów! I znów w połowie cyklu.
Zaatakował wieczorem i trzyma mnie dzisiaj. I to na prawdę porządnie.
Zwyczajnie mnie to martwi i coś czuję w kościach, że będę musiała znów wizytę mojej lekarce złożyć.

Wczoraj nie popełniłam jednak sałatki - za dużo krojenia, bo jak odbierałam A. z meczu to zagadaliśmy się ze znajomymi, ale.. wstawiłam grzybową. Na dzisiaj więc aromatyczny obiad gotowy jest.

Coś mi się tak delikatnie wydaje, że wieczór do najaktywniejszych nie będzie należał. Jesienne wylegiwanie się pod kocem idzie mi wyjątkowo dobrze.

...i przyrzekam Ci, uśmiech każdego dnia, kawę o poranku i rowerowe wycieczki!

Edytowane przez ijaa
Czas edycji: 2011-10-24 o 14:33
ijaa jest offline Zgłoś do moderatora