Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-25, 05:45   #2309
Zariah
Rozeznanie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Dzień dobry

będę nadrabiać w pracy
a teraz uprzzejmie donoszę że będzie

♥ CÓRECZKA

tak byłam nastawiona, że to chłopak, że wczoraj cały wieczór się przyzwyczajałam było mi autentycznie wszystko jedno, ale jadnak myślałam że siusiak a tu nam dziewuszka niespodziankę sprawiła. tatuś zawiedziony przez 30 sekund a potem dumny i szczęśliwy zadecydował, że koniecznie jeden różowy wyjściowy strój jego córa mieć będzie

a z gorszych wiadomości to mam nisko położone łożysko. Jeśli się nie podniesie będzie problem. :/ zostałam ostrzeżona, że jak zacznę krwawić (prawdopodobieństwo dużo wyższe niż w innych ciążach) to mam jechać szybko do szpitala bo tzn., że łożysko mi się okdleja.
ale jest naszczęście 90% prawdopodobieństwa, że się podniesie w ciągu następnych kilku tygodni także staram się nie martwić. Wyznaczyli mi dodatkowe USG 30.01. Jak się nie podniesie do tego czasu to cesarka mnie czeka (oj nie chce nie chce ) i może się okazać, że trzeba będzie zrobić ją wcześniej, więc wcześniak... ech... może się jednak podniesie.
mam nie ćwiczyć i dużo odpoczywać.

Zariah jest offline Zgłoś do moderatora