Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa! IX/X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-28, 09:33   #3670
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Dot.: Rozpakowanym mamusiom należą się brawa, reszta pamięta że poród to super sprawa

Cytat:
Napisane przez lullaby_ml Pokaż wiadomość
Cotka mam pytanie-Twoj Filipek mial kiedys cos jakby wysypke, co mu podalas albo co zastosowalas na to? Bo Mikiemu wyszlo na klatce piersiowej, za uszkami i na buzce
to samo miałam i ja... z tego powodu pediatra odmówiła mi szczepienia, u mnie pod odstawieniu białka, niabiału ustąpiło do dwóch tygodni, nic nie pomagała kąpiel w krochmalu
Wogóle jak dbam o dietę , nie jem tego nabiału , kopa nie jest wodnista , nie robią się ranki w załamaniach ( a mój mały to taki misio jest więc tym bardziej mu się robiło) , nie jem też smażonego i mały nie jest aż tak marudny, jest ok, widać że go brzuszek nie boli, a płacze bo np ma mokro czy mu nie wygodnie
z brwi już mu zeszła skórka, z uszu się łuszczy tak w środku, aaa i zrobiła się mega giga ciemieniuszka fak musze kupić tej olejek i wyczesać to wszsytko

spadam do mojego purchatka bo się obudził spał dziś pięknie bo tylko 3 razy wstawałam oczywiście tylko cyc był rano o 7-30 obudził nas cudnym gaworzeniem i tak z godzine nawijał a teraz strzelił sobie 15 minutową drzemke

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora