Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-28, 16:51   #728
magda1804
Rozeznanie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
eee ja w zabobony nie wierze- typu ze to pecha ma przyniesć a chce mieć wszystko szybciej uszykowane, wiec jak juz kupiliśmy to co to za róznica czy stoi złozone czy w kartonie
Pozatym dośc intensywnie czuć drewnem wiec się ładnie wszystko wywietrzy
Haniula faktycznie troszkę szybko z tymi meblami Ja mam termin na koniec grudnia a jeszcze nic w domu nie mam. Wszystkie ubranka i inne rzeczy trzymam w domu u mamy i do siebie bede zwozila dopiero w drugiej połowie listopada.

Cytat:
Napisane przez MartuNiunia87 Pokaż wiadomość
aaaaaaaa weszłam na wagę!! jakoś 11 kg na plusie a to dopiero 25 tydzień!! z synusiem jak byłam w ciąży to kurcze 13 kg w całej ciąży przytyłam.... tyle, że teraz to ja to wszystko mam teraz w brzuchu.. ciekawe ile z tego ta dzidzia waży , bo z 4 kg to chyba same moje cycuchy ważą :P

Spoko, jeszcze kilka miesięcy i założymy wątek "Dzidziusie na świecie witamy, nasze wielkie (nad)kilogramy zrzucamy!!" do dopiero będzie bajka
MartuNiuniakg sie nie przejmuj a tytuł: rewelka

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
W 28 tyg waży 1050 gram

już już... coś nie mam dziś nastroju i jestem dziwna wkur. mnie szwagier i mam doła... serio wolę wracać do szpitala

Myślę, że to pierwsze i ostatnie dziecko u mnie, bo ja sama wszystko muszę przechodzić, robić, A. za granicą, sprzątać muszę, bo denerwuje mnie ciągłe proszenie się kogoś aby coś zrobił... niby ciąża, stan błogosławiony, powinno mnie wszystko cieszyć w życiu, a tak nie jest. Bo nic się nie zmieniło. Smutno mi chyba znów se dziś poryczę
Agatku dzidzia pięknie rośnie a Ty nie smutkaj jesli Ci zle to poplacz sobie, bedzie Ci lzej, pamietaj, ze to tez wina chormonów

Cytat:
Napisane przez czubasek20 Pokaż wiadomość
Mi tam było bardzo przyjemnie ale dzisiaj czuje sie wyssana ze wszystkich sił, teraz chyba znów z tydzień przerwy na regeneracje, chociaż moje libido w ciązy straszliwie wzrosło, juz nawet tz czasem nie daje rady

łóżka nie rozwaliliśmy wczoraj
dziewczyny mam pytanie.... ile przybraliście w obwodzie brzuszka?
Czubasku Ty łobuzie ales sie rozbestwila
u mnie brzuszek w najszerszym miejscu 89cm-31tydzień

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
Hej mamusie!
Pisze z telefonu bo niestety wyladowalam w Krakowie w szpitalu ;( szyjka skraca sie coraz bardziej, pessar nie pomaga i zatrzymali mnie.
Siedzę pod kroplowka na skurcze i dostałam leki na rozwój płuc. No po prostu masakra a jestem dopiero w 31 tyg. Mala waży 1496g rozwija sie dobrze tylko ze do tp raczej nie dotrwam:/
Dam wam znać co i jak. Póki co idę was nadrabiac i z góry przepraszam ze nie bede cytowac ale cieżko jest mi pisać z telefonu.
Buziaki
Nikotynka bidulko... trzymaj się kochana doczekaj chociaz 35 tyg to jeszcze troszke. Oszczedzaj sie i dbaj o Was

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora