Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 409
|
Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamu¶ki 2
Posprzatalam cale mieszkanko uwielbiam ten moment...
Jutro juz od 6 rano montuja nam meble w kuchni (jak sie dowiedzialam ze tak wczesnie to padlam) Mowia, ze tak musza bo to trwa ponad 4 godziny i potem pewnie tez jada gdzie indziej.
No nic, najwazniejsze ze bede miala kuchnie w pelni
Cytat:
Napisane przez ewelajna25
A w ogóle zapomniałam się pochwalić. Wczoraj miałam usg połówkowe, wszystko z dzidzi± w porz±dku, ro¶nie i rozwija się prawidłowo. Jednak nie chciała się ujawnić, podkurczyła nóżki i chowała się...pod w±trobę!!! Także dzięki temu wiem, sk± wzięły się moje dolegliwo¶ci trawienne hahah i uczucie ciężaru w prawym boku..
|
to super ze z dzidzia wszystko dobrze
A plec na razie chce dochowac w tajemnicy
Cytat:
Napisane przez emigra
omg 
Ja wczesniej problem z nawilzeniem mialam owszem, ale tylko biorac tabletki anty... w naturalnych cyklach nie bylo z tym problemu w okresie plodnym, momentami maz mogl sie slizgac we mnie  a teraz nie tyle problemem jest nawilzenie co poloczenie jego braku z ta ciasnota - zrobilam sie jak dziewica  zobaczymy czy ten zel pomoze 
|
ja tabletek po porodzie nie bralam zadnychi zadnych srodkow anty nie stosowalam.
Czasem sa dni (przewaznie te plodne) kiedy jest lepiej, ale ogolnie jest dosc sucho 
Cytat:
Napisane przez karolca
My wizytę mamy już w ¶rodę 
|
Ja tez w srode.
O ktorej Ty? Ja o 15:30
Cytat:
Napisane przez koniakonia
Na innym forum , gdzie pisuję, wczoraj Dziewczyna dowiedziała się ,że deklarowany od pocz±tku chłopczyk jest dziewczynk± 
|
to super wiadomosci dla mnie, jeszcze mam nadzieje 
Cytat:
Napisane przez Zariah
wiem, ze to glupio zabrzmi ale u mnie jest zazwyczaj odwrotnie
to ja chce a malz nie  juz mu sie od roku tak zrobilo. najpierw probowalam rozmawiac, a raz wybuchlam i sie prawie rozstalismy. Potem bylo super przez 3 tygodnie, a potem zaszlam w ciaze i znowu to samo  mam przez to depreche i ciagle placze 
on mowi ze jest wszystko ok. dba, caluje i jest bardzo troskliwy i w ogole. ale przytulanek nie ma prawie wcale. on twierdzi, ze jak wrocimy do PL to bedzie lepiej bo on tu w UK ma depresje i nieznosi tego miejsca. Ech... naiwnie mam nadzieje ze tak bedzie.
kurcze... to sie wygadalam z bardo osobistych problemow wiec mam nadzieje ze nikt mnie nie rozpozna na tym forum  .
najlepsze jest to ze prawie zadna dziewczyna nie ma tego problemu co ja tylko zazwyczaj odwrotny.
|
Nie martw sie. Nie jestes sama. U mnie tak sie tez dzieje.
Teraz nie wiem jak jest bo jest rzadko, bo od pcozatku zagrozona ciaza, potem infekcja.
Ale po pierwszym porodzie wszystko sie zmienilo. Moj maz wogole o mnie nie zabiegal. Nie mowie tylko o bliskiej intymnosci ale przestal przytulac, calowac, ciagle musialam o to zabiegac. Wszystko bylo z mojej inicjatywy. Bylo duzo klotni o to, rozmow, w jednej z rozmow mowil, ze przelal cala milosc na Filipa. Mogloby sie to zgodzic, bo oszalal na jego punkcie, do tej pory poswieca mu duzo czasu.
Jednak o mnie zapomnial i plakalam nie raz z tego powodu. Nawet bylismy na terapii malzenskiej bo sie zgodzil. Bo ja nie moglam tego zrozumiec i w rozmowie sam tez do konca nie mogl mi tego wyjasnic wiec zdecydowalismy ze pojdziemy na terapie. Bylismy tylko na jednym spotkaniu. Potem jakos sie wszystko samo poukladalo, sama nie wiem czemu, bylo wiecej czulosci no i dzieki temu mamy drugiego bobaska (w brzuszku). Ale powiem Ci ze byl moment ze mialam dosc zabiegania o niego, bo nic nie dostawalam w zamian...bylo to trudne. Wydaje mi sie ze poprawilo sie na jakis czas. Bo to chyba taki typ, tylko ze dla mnie zawsze bylo bardzo dziwne, ze facet bez seksu moze dlugo wytrzymac, bo bez innych czulosci to wiadomo. Takze bylo roznie, zadna super bielizna nie skutkowala, moglam nago obok przejsc on tego nie zauwazal. No i jak tu sie nie zdenerwowac. Rozumiem Cie doskonale.
Cytat:
Napisane przez ewelajna25
. Pewnie dlatego też, Agu¶kę kopie po żoł±dku hehe
|
ostatnio na wizycie dzidzia byla ulozona posladkowo wiec nozki miala gdzieindziej, a glowke na gorze. Takze nie wiem, moze si ejuz przekrecilo. Dowiem sie w srode.