Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2012 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-10-28, 11:18   #3091
koniakonia
Zakorzenienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
aguśka dzięki za odpowiedz.
Śliczne płaszczyki macie ja niestety bede musiała coś pożyczyć od mamy lub siostry.
Wysłałam wam nowe zdjecia na meila
A co do tycia to ja mam zamiar przytyć max 12 kg przy moim wzroście wyglądałabym śmiesznie narazie +4

Ja odbijałam Małą zawsze po karmieniu, czasem czekałam do 30minut nawet, ale jak już do tego czasu się nie odbiło to się poddawałam.
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 11:32   #3092
Zia_
Zadomowienie

Dot.: Apetyt mamy bez miary, naszym Brzuszkom dogadzamy! marcowo-kwietniowe mamuśki 2

Cytat:
Napisane przez evvcia_ Pokaż wiadomość
Jesteśmy prawie na równi z zaawansowaniem ciąży (chyba, że Twój suwaczek kłamie ), a Ty masz już taki brzusio, a ja nie W ogóle wszystkie macie fajne brzuszki, a mój jaki? Sama tłusta opona, wcale nie wygląda jak ciążowy tylko jak u kogoś z nadwagą może mój dzidziuś jakoś źle się rozwija? Nie wiem
Wow Madziara faktycznie masz brzucho duze jak na 18 tydzien (tzn z porownaniu z moim 17 - rano to go ledwie ledwie widac). Aaa, i masz super tunike - uwielbiam fioletowy
Evvcia, twoj brzuch jest juz widoczny przeciez, a ze bardzo nie wystaje to moze tez byc zasluga mocnych miesni brzucha -tak czytalam

Edytowane przez Zia_
Czas edycji: 2011-10-28 o 11:33
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 11:34   #3093
Mravka
Zadomowienie

No przyznam,ze sama sie usmiałam rano jak wstałam. To było tak realistyczne..i wyszła moja obsesja na pkt podłogi
no coz juz wiadomo jakiej zabawki NIE kupimy )

Powiem Wam,ze jak patrze na swoje okna w domu to zaczynam sie zastanawiac czy jeszcze sa mi potrebne rolety...one wolaja o mycie. Musze dzis nabaknac T ,ze moze jutro tak szybciorem by ogarnal temat

Gucia ahh to nie poddasze no coz te skosy mnie zmylily. Na dodatek marzy mi sie takie wiec od razu skojarzenie takie.

Wlasnie przymierzam sie aby w sb pojdz na zajecia z jogi dla Kobiet. Mam nadzieje,ze wytrwam bo juz dawno nie byłam. Mysle ,ze to jednak inny zestaw cwiczen niz standardowy. Zwrocilyscie uwage,ze z boku brzucha macie takie napiete miesnie,normalnie czuc przez skore,ze sa takie twarde?
"Życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. A ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć." J.Wiśniewski
Mravka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 12:19   #3094
agnes99
Zakorzenienie

u mnie się tak dzieje koło pępka, ale tylko od czasu do czasu
Stary 2011-10-28, 12:27   #3095
Madziara 26
Rozeznanie

ewcia mój suwaczek troszke opóźniony jest bo gin mowil ze owulka widocznie szybciej była a zdjęcie tez wieczorem robione rano zawsze troche mniejszy ruchy tak od tygodnie juz czuje ale teraz coraz cześciej i mocniej odczuwalne. I na Ciebie przyjdzie pora w pn wizyta

Dzielić się radością to dwa razy tyle radości, dzielić się smutkiem to połowa smutku.

http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlj48aeu99g4kn.png
Madziara 26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 12:35   #3096
engela
Raczkowanie

Hejo Dziewczynki!
Ja dzisiaj do 15 w pracy potem szybkie zapkupki (piłka do ćwiczeń z Rosmanna) i do domku
W weekend mam szkołe więc mam zamiar dziś leniuchować

Co do wagi to trzeba naprawdę jej pilnować nawet jak ktoś startuje z niedowagą przecież przytycie 25 kg w tak krótkim czasie jest bardzo nie zdrowe dla naszego organizmu! Wiadomo wszystko zależy od wagi dziecko, ilości wód płodowych dlatego lekarz ma ją ściśle kontrolować.
A tak naprawdę... nie ma co się oszukiwać,że naszemu bobasowi są potrzebne słodycze...
Ja się przeżucam na owocę, choć wczoraj zjadłam pyszneee looody

Edytowane przez engela
Czas edycji: 2011-10-28 o 12:36
engela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 12:36   #3097
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zia_ Pokaż wiadomość
Julia piekne imie Na poczatku je odrzucilam tlyko z powodu ogromnej popularnosci w Polsce, ale jak sobie pomysle ze moglabym meic coreczke Julke to mnie az skreca z checi dania tego imienia! Cos czuje ze ta nasza Anna nie jest jeszcze ostateczna

: kciuki: za udana podroz!

Ja tez mam malo energii - basen i praca, jak wracam do domu to kanapa, potem zbieram sily na prysznic i co najlniej 8h snu.

Napisze wam jaka sie ostatni zrobilam wrazliwa i malo asertywna:
Wczoraj na lanczu poprosilam kobite w kantynie o dokladke bo mi super mala porcje nalozyla a ta do mnie 'this is a portion' i nie dolozyla mi wiecej. Ja buzka w podkowke i odeszlam smetna, normalnie az mi sie chlipac chcialo.
Dzis to samo, poszlam na basen a tam na 10 torow chyba tlyko dwa dostepne, na reszcie nikt nie plywa (pewnie zarezerwowane dla sportowcow co tam trenuja). No na tych dwoch dostepnych torach tyyyle ludzi ze plywanie tam odpada bo to bardziej wymijanie by bylo. Znow buzia w podkowke i prawie lzy w oczach Normalnie mnie takie bzdury nie ruszaja a teraz byle co mnie zasmuca, zwrusza itp. Ah te hormony
A z pozytywow to chyba bede pierwsza z nas ktora bedzie miala wozek
Myslalam kupic go tak za miesiac-dwa, ale ze polowalam na uzywany i trafil sie dokladnie taki jak chcialam (model, kolor, fotelik z baza i foliami w komplecie) to sie nie zastanawialismy dlugo. Jutro odbieram, oczywiscie jesli sie okaze ze naprawde jest w dobrym stanie i zadbany. Trzymajcie kciuki! To bedzie nasz pierwszy zakup bobasowy i od razu z grubej rury, ale co tam

Lena_mi, juz wczoraj Ci mialam pisac ze baaardzo mi sie twoje zdjecia podobaja, tzn i ty sliczna i zdjecia takie klimatyczne!

Emigra i Gosica - obie macie super kurtki. Mi sie moja taniocha super nosi ale wasze jednak ladniejsze, takie zgrabniejsze.
Dziękuję Zia

co do imienia Julia, też mi się podoba ale strasznie popularne jest teraz, szkoda

Dziewczynki mnie też się podobaja Wasze płaszczyki nad tym z Allegro też się zastanawiałam

A w ogóle podziwiam Was z tym basenem - ja po pierwsze boję się głębokości, więc na basen w ogóle nie chodzę, a w ciąży tym bardziej - bałabym się że czymś się zarażę.
Szkoda że tak mam, bo fajnie by było z dzidzią chodzic, jak się urodziale to będzie w takim razie zadanie męża

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-10-28, 12:39   #3098
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Cytat:
Napisane przez aalegna Pokaż wiadomość
Dokładnie mam 70 km do Poznania mój mąż niestety nie przepada ani za śledzikiem ani za gziką więc niestety nie gotuje takich obiadków
mój mąż lubi tą śmietanę bardziej od śledzi a ja odwrotnie to się dogadujemy

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 14:09   #3099
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Upieklam dzis placuszki ziamniaczane
i mialam jeszcze z wczoraj zupke ogorkowa...
teraz zasluzony odpoczynek....
chociaz zaraz biore sie za odkurzanie

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
ja też nie wiem... męczące to już jest. No ale ok, nie jest to codziennie jak wcześniej ale 2-3 razy w tygodniu. Sukces
Wiem jakie to meczace mimo iz juz nie z taka czestotliwoscia jak kiedys...ale jak urodzimy to chyba nam przejdzie?
16.05.2009 godz. 11:55
SZYMONEK

08.03.2012 GODZ. 18:47

Najpiękniejsze dni w moim życiu!

Aguśkaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 14:10   #3100
cziqua
Zadomowienie

ja dopiero usiadłam posprzatalam mieszkanie bo jutro mi sie nie bedzie chcialo ugotowałam caly gar krupniku i odpoczywam

Filip Jan

16.04.2012
godzina 16:30
najszczęśliwszy dzień w moim życiu
narodziny syna Filipa!!!

cziqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 14:24   #3101
nowaken
Zakorzenienie

GG do nowaken

Ja też już posprzątałam całe mieszkano jutro będę miała wolną sobotę jeszcze byłam z rana zakupy zrobić jak widzę tych ludzi przed długimi weekendami jakby kurcze nigdy nic nie jedli

nowaken jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-28, 14:24   #3102
joanaros
Zakorzenienie

Doberek

Ja też już posprzątałam

Pokłóciłam się z małżem, bo jemu tylko jedno w głowie a u mnie libido dużo poniżej zera
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 14:28   #3103
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Pokłóciłam się z małżem, bo jemu tylko jedno w głowie a u mnie libido dużo poniżej zera
Oj nie kloccie sie

Moj maz nie naciska na sex, mimo ze nie kochalismy sie juz prawie 3 miesiace ... wiadomo, ze chce ''pomacac'', calujemy sie czule, przytulamy, ale sexu nie ma.... a to wszystko przez to ze przez ciaze jestem tak sucha i tak waska tam na dole, ze go poobcieralam i kilka dni krzywo chodzil az ... to byl najgorszy sex w naszym zyciu i malz sie boi po prostu ... ale dzisiaj kupilam lubrykant i mu w weekend nie odpuszcze chce sprobowac... mimo ze moje libido rowniez jest rowne zeru, to mam ciagle sny erotyczne i niekiedy mam wrazenie ze przez sen mam nawet orgazm
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 14:29   #3104
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mravka Pokaż wiadomość
Gucia ahh to nie poddasze no coz te skosy mnie zmylily. Na dodatek marzy mi sie takie wiec od razu skojarzenie takie.
tzn tam sie dach zaczyna, to prawda, ale samo poddasze tez mamy zabudowane i to jest calkiem trojkatny pokoj, a sypialnia jest na 1 pietrze

Wybaczcie, ze aj tak znow jak po ogien, ale Sandre znow cos bierze i ma goraczke

aaaale wpadlam sie pochwalic, ze
dzis dostalam pismo od prawnika z kopia dokumentow z urzedu, ktore zostaly przeslane mojemu pracodawcy. I ten ostatni prawdopodbnie jest w bardzo zlym humorze, bo jego wniosek zostal odrzucony, wrecz uznany za bezpodstawny. Ogolnie argumentacja tego odrzucenia jest na 5 stron maszynopisu... musze to jeszcze pewnie z 2-3 razy przeczytac, zeby wszystko zrozumiec.W kazdym badz razie jest mu poniekad wytkniete, ze on sam od samego poczatku powinien mi zagwarantowac bezpieczne miejsce pracy, zebym mogla miec zdrowe dziecko - co jest przeciez wazne dla ogolnego dobra. Poza tym obciazenie psychiczne ze wzgledu na zastraszanie zwlonieniem jest wedle prawa niedopuszczalne.
I wedlug jakichs tam § moj przypadek w zadnym razie nie kwalifikuje sie jako karalny.

Takze generalnie dosc mocno mu pojechali.

Jednak domyslam sie, ze to jeszcze nie koniec, znajac mojego pracodawce. Zreszta kazda ze stron ma miesiac na odwolanie, ktore jestem w 100% pewna, ze wplynie.
No ale przynajmniej na chwile obecna jest spokoj. Dostane kolejna wyplate

Nic to. Zmykam do mezusia i cory, i zycze wam milego weekendu (nawet nie mysle o tej ilosci stron do nadrabiania )
Stary 2011-10-28, 14:31   #3105
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
tzn tam sie dach zaczyna, to prawda, ale samo poddasze tez mamy zabudowane i to jest calkiem trojkatny pokoj, a sypialnia jest na 1 pietrze

Wybaczcie, ze aj tak znow jak po ogien, ale Sandre znow cos bierze i ma goraczke

aaaale wpadlam sie pochwalic, ze
dzis dostalam pismo od prawnika z kopia dokumentow z urzedu, ktore zostaly przeslane mojemu pracodawcy. I ten ostatni prawdopodbnie jest w bardzo zlym humorze, bo jego wniosek zostal odrzucony, wrecz uznany za bezpodstawny. Ogolnie argumentacja tego odrzucenia jest na 5 stron maszynopisu... musze to jeszcze pewnie z 2-3 razy przeczytac, zeby wszystko zrozumiec.W kazdym badz razie jest mu poniekad wytkniete, ze on sam od samego poczatku powinien mi zagwarantowac bezpieczne miejsce pracy, zebym mogla miec zdrowe dziecko - co jest przeciez wazne dla ogolnego dobra. Poza tym obciazenie psychiczne ze wzgledu na zastraszanie zwlonieniem jest wedle prawa niedopuszczalne.
I wedlug jakichs tam § moj przypadek w zadnym razie nie kwalifikuje sie jako karalny.

Jednak domyslam sie, ze to jeszcze nie koniec, znajac mojego pracodawce. Zreszta kazda ze stron ma miesiac na odwolanie, ktore jestem w 100% pewna, ze wplynie.

Nic to. Zmykam do mezusia i cory, i zycze wam milego weekendu (nawet nie mysle o tej ilosci stron do nadrabiania )
i dobrze mu tak niech sie nauczy jak traktowac pracownice w ciazy- a raczej jak nie traktowac milego weekendu
3270g, 47 cm
Stary 2011-10-28, 14:41   #3106
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Oj nie kloccie sie

Moj maz nie naciska na sex, mimo ze nie kochalismy sie juz prawie 3 miesiace ... wiadomo, ze chce ''pomacac'', calujemy sie czule, przytulamy, ale sexu nie ma.... a to wszystko przez to ze przez ciaze jestem tak sucha i tak waska tam na dole, ze go poobcieralam i kilka dni krzywo chodzil az ... to byl najgorszy sex w naszym zyciu i malz sie boi po prostu ... ale dzisiaj kupilam lubrykant i mu w weekend nie odpuszcze chce sprobowac... mimo ze moje libido rowniez jest rowne zeru, to mam ciagle sny erotyczne i niekiedy mam wrazenie ze przez sen mam nawet orgazm
po porodzie sie to nie zmieni i bez poslizgu milo nie "pojedziesz":brzyd al:
Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

aaaale wpadlam sie pochwalic, ze dzis dostalam pismo od prawnika z kopia dokumentow z urzedu, ktore zostaly przeslane mojemu pracodawcy. I ten ostatni prawdopodbnie jest w bardzo zlym humorze, bo jego wniosek zostal odrzucony, wrecz uznany za bezpodstawny. Ogolnie argumentacja tego odrzucenia jest na 5 stron maszynopisu... musze to jeszcze pewnie z 2-3 razy przeczytac, zeby wszystko zrozumiec.W kazdym badz razie jest mu poniekad wytkniete, ze on sam od samego poczatku powinien mi zagwarantowac bezpieczne miejsce pracy, zebym mogla miec zdrowe dziecko - co jest przeciez wazne dla ogolnego dobra. Poza tym obciazenie psychiczne ze wzgledu na zastraszanie zwlonieniem jest wedle prawa niedopuszczalne.

Sandrunia niech zdrowieje noi super ze takie dobre wiesci od prawnika
SZYMONEK

Stary 2011-10-28, 14:46   #3107
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
po porodzie sie to nie zmieni i bez poslizgu milo nie "pojedziesz":brzyd al:

Sandrunia niech zdrowieje noi super ze takie dobre wiesci od prawnika
nie strasz
3270g, 47 cm
Stary 2011-10-28, 14:50   #3108
Aguśkaa83
Zakorzenienie

Cytat:
nie strasz
mowie calkiem powaznie.
Ale jest wiele metod zeby bylo lepiej(m.in. te o ktorych pisalas i jest ok)
SZYMONEK

Stary 2011-10-28, 15:06   #3109
karolca
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem jakie to meczace mimo iz juz nie z taka czestotliwoscia jak kiedys...ale jak urodzimy to chyba nam przejdzie?
No chyba tak?

Odwiedziłam babcię. Dała mi obiad, ciastka, ciasto A ja bardzo chętnie wszystko zjadłam a co!

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-10-28, 15:24   #3110
ewelajna25
Zadomowienie

Lokalizacja: To stąd, to stamtąd, a czasem jeszcze skąd indziej;-)

Cytat:
Napisane przez engela Pokaż wiadomość
Hejo Dziewczynki!
Ja dzisiaj do 15 w pracy potem szybkie zapkupki (piłka do ćwiczeń z Rosmanna) i do domku
W weekend mam szkołe więc mam zamiar dziś leniuchować

Co do wagi to trzeba naprawdę jej pilnować nawet jak ktoś startuje z niedowagą przecież przytycie 25 kg w tak krótkim czasie jest bardzo nie zdrowe dla naszego organizmu! Wiadomo wszystko zależy od wagi dziecko, ilości wód płodowych dlatego lekarz ma ją ściśle kontrolować.
A tak naprawdę... nie ma co się oszukiwać,że naszemu bobasowi są potrzebne słodycze...
Ja się przeżucam na owocę, choć wczoraj zjadłam pyszneee looody
Hej dziewczynki! Ja zabiegana, ale staram się podczytywać na bieżąco, choć dużo muszę jeszce nadrobić, a jutro jedziemy na 2 dni we dwoje na weekend

Odnośnie wagi, spotkałam wczoraj koleżankę, która ma 1,5 rocznego chłopca. Jest strasznie chuda, zawsze tak abyła, wygląda niemal jak anoreksja. Rozmawiałyśmy, i mówiła, że ona w ciązy przytyła 25 kg!!!! I niestetey, jadła mnóstwo cukru, słodyczy, solonych potraw, bo miała na to zachcianki, a nikt jej nie powiedział, że będzie to szkodliwe...W efekcie puchly jej strasznie ręce, nogi, twarz, i czuła się bardzo żle...Zaczęła czytać w internecie i w książkach, i dopiero zmieniła swoje postępowanie, ale dziecko urodziła ponad 4 kg...Teraz znów waży jak chucherko, ale mówi, że ma rozstępy a skóra na brzuchu nie taka jak kiedyś...

Dlatego lepiej czytać i dowiadywać się jak najwięcej już w przed i w czasie ciąży, i kontrolować wagę, żeby uniknąć takich nieprzyjemności. A swoją drogą, czy komuś trzeba specjalnie mówić, że od słodyczy jedzonych w ogromnych ilościach się tyje???
ewelajna25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 15:32   #3111
joanaros
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewelajna25 Pokaż wiadomość
Dlatego lepiej czytać i dowiadywać się jak najwięcej już w przed i w czasie ciąży, i kontrolować wagę, żeby uniknąć takich nieprzyjemności. A swoją drogą, czy komuś trzeba specjalnie mówić, że od słodyczy jedzonych w ogromnych ilościach się tyje???
Myślę, że każdy to wie tylko nie każdy umie się powstrzymać i to nie tylko w ciąży. Ja mam koleżankę która cały dzień żywiła się słodyczami. Właściwie nic wartościowego nie jadła, jest w miarę szczupła ale dużo ćwiczy na siłce.
joanaros jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 15:39   #3112
ewelajna25
Zadomowienie

A w ogóle zapomniałam się pochwalić. Wczoraj miałam usg połówkowe, wszystko z dzidzią w porządku, rośnie i rozwija się prawidłowo. Jednak nie chciała się ujawnić, podkurczyła nóżki i chowała się...pod wątrobę!!! Także dzięki temu wiem, ską wzięły się moje dolegliwości trawienne hahah i uczucie ciężaru w prawym boku.

Następne usg dopiero w grudniu tuż przed świętami, więc jeśli wtedy się dowiemy, to ogłosimy tą wiadomośc jako prezent pod choinkę dla dziadków Ale ciuszki już kupiłam, i są niebieskie. Była wspaniała okazja, grzechem było pogardzić. Jak będzie dziewczynka, będzie chodziła na niebiesko przez pierwsze mieśiące życia hahah Chociaż nie przykładam żadnej wagi do kolorów, a najchętniej pokupuję ciuszki żółte, czerwone , białe czy beżowe bez względu na płeć.
Stary 2011-10-28, 15:58   #3113
Zia_
Zadomowienie

Cytat:
A w ogóle zapomniałam się pochwalić. Wczoraj miałam usg połówkowe, wszystko z dzidzią w porządku, rośnie i rozwija się prawidłowo. Jednak nie chciała się ujawnić, podkurczyła nóżki i chowała się...pod wątrobę!!! Także dzięki temu wiem, ską wzięły się moje dolegliwości trawienne hahah i uczucie ciężaru w prawym boku.

Następne usg dopiero w grudniu tuż przed świętami, więc jeśli wtedy się dowiemy, to ogłosimy tą wiadomośc jako prezent pod choinkę dla dziadków Ale ciuszki już kupiłam, i są niebieskie. Była wspaniała okazja, grzechem było pogardzić. Jak będzie dziewczynka, będzie chodziła na niebiesko przez pierwsze mieśiące życia hahah Chociaż nie przykładam żadnej wagi do kolorów, a najchętniej pokupuję ciuszki żółte, czerwone , białe czy beżowe bez względu na płeć.
Ewelajna, troche szkoda ze sie wstydzioch schowal Pochwal sie skad masz ciuszki, moze mnie zinspirujesz na zakupy
Zia_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-28, 16:05   #3114
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
mowie calkiem powaznie.
Ale jest wiele metod zeby bylo lepiej(m.in. te o ktorych pisalas i jest ok)
omg
Ja wczesniej problem z nawilzeniem mialam owszem, ale tylko biorac tabletki anty... w naturalnych cyklach nie bylo z tym problemu w okresie plodnym, momentami maz mogl sie slizgac we mnie a teraz nie tyle problemem jest nawilzenie co poloczenie jego braku z ta ciasnota - zrobilam sie jak dziewica zobaczymy czy ten zel pomoze

Cytat:
Napisane przez joanaros Pokaż wiadomość
Myślę, że każdy to wie tylko nie każdy umie się powstrzymać i to nie tylko w ciąży. Ja mam koleżankę która cały dzień żywiła się słodyczami. Właściwie nic wartościowego nie jadła, jest w miarę szczupła ale dużo ćwiczy na siłce.
Dokladnie, ja niestety naleze do osob, ktore ulegaja swoim zachciankom ale od wczoraj dzielnie sie trzymam bez slodkiego - teraz brak batonika zrekompensowalam sobie bulka z dzemem truskawkowym
A niedawno zjadlam dwa male golabki - nawet mi wyszly
Cytat:

Ale macie wstydzioszka mam nadzieje ze na nastepnym usg rozlozy grzecznie nozki no i ciesze sie, ze wszystko dobrze z maluszkiem

My mamy juz w przyszly poniedzialek wizyte nie umiem sie juz doczekac
3270g, 47 cm
Stary 2011-10-28, 16:09   #3115
karolca
Zakorzenienie

głowa nie boli mnie już tak mocno

My wizytę mamy już w środę

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.

Edytowane przez karolca
Czas edycji: 2011-10-28 o 16:10
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-10-28, 16:11   #3116
lena_mi
Zakorzenienie

Cytat:
omg
Ja wczesniej problem z nawilzeniem mialam owszem, ale tylko biorac tabletki anty... w naturalnych cyklach nie bylo z tym problemu w okresie plodnym, momentami maz mogl sie slizgac we mnie a teraz nie tyle problemem jest nawilzenie co poloczenie jego braku z ta ciasnota - zrobilam sie jak dziewica zobaczymy czy ten zel pomoze
Kochana jakiej formy to żel? mogą kobiety w ciąży używac?
Stary 2011-10-28, 16:19   #3117
koniakonia
Zakorzenienie

Cytat:

Kolejne dobre wieści
Wstydzioszek się Wam trafił , pewnie następnym razem się ujawni

Na innym forum , gdzie pisuję, wczoraj Dziewczyna dowiedziała się ,że deklarowany od początku chłopczyk jest dziewczynką
koniakonia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-10-28, 16:20   #3118
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lena_mi Pokaż wiadomość
Kochana jakiej formy to żel? mogą kobiety w ciąży używac?
Kupilam go w drogerii, wazne zeby nie rozgrzewal a firma to ritex chyba, a forma w jakim sensie? on nawilza ponoc te strefy
3270g, 47 cm

Edytowane przez emigra
Czas edycji: 2011-10-28 o 16:22
Stary 2011-10-28, 16:54   #3119
ewelajna25
Zadomowienie

Cytat:
Kupilam go w drogerii, wazne zeby nie rozgrzewal a firma to ritex chyba, a forma w jakim sensie? on nawilza ponoc te strefy
Emigra, myślę, że chyba miała być firma, ale wyszło o zamiast i Ja też pomagam sobie żelem nawlizającym, zakupiłam czas jakiś temu w aptece muliti gyn w postaci żelu. Jest on bezpieczny dla kobiet w ciązy i ma ponoć jescze jakieś dobroczynne właściwości na florę bakteryjną...Bez tego nie dałabym rady, bo nawet będąc bardzo podniecona (co w ciązy prawie mi się nie zdarza) jestem tam sucha

A tyle się naczytałam o tym, ze wiele kobiet właśnie w ciąży przeżywa najlepsze orgazmy, niektore poraz pierwszy. I czekałąm na fajerwerki, a tu-zero libido. Za to bardzo intensywnie było na samym początku, póżniej stopniowo libido sięgnęło dna haha

Koniakonia, właśnie lekarz powiedziła, że z uwagi na ułożenie dzidziusia ciężko cokoliwke wyrokować na temat płci, bo nie ma warunków, i nie robi tego, gdy nie może być pewien, gdyż póżniej nieraz już zdarzało się, że z dziewczynki robil się chłopczyk czy na odwrót. Ale w grudniu będzie widać, chyba że szkrab spłata nam figla(tak jak płatał Filipek mojej siostrze, wtedy do konca nie wiedzieli, co będzie).

Z kolei właśnie gdy siostra była z 2 ciążą i miała nadzieję na dziewczynkę, dzidzia od razu się ujawniła, i rozłożyła nóżki, pozbawiając moją siostrę wszelkich nadziei
Stary 2011-10-28, 17:06   #3120
emigra
Zakorzenienie

Ewelajna, widze ze nie tylko ja sie z takim problemem borykam. Tez slyszalam, ze w ciazy przez lepsze ukrwienie sex jest jak z bajki i w ogole, a dla mnie juz kilka dni po owulacji sex moglby nie istniec i tak do tej pory, ale z drugiej strony mam prawie codziennie tak intensywne sny erotyczne, ze az wstyd ze z mezem robimy to po kilka razy pod rzad, w roznych dziwnych mniejscach, itp
3270g, 47 cm
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości