Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-10-28, 19:31   #780
czubasek20
Zakorzenienie

Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Jak my kobiety ciężko mamy, nie?

Ale masz spust z tymi żywcami! dziewczyno!
jedziemy w czwartek do Łodzi, mąz do mnie nawija a do mnie nic nie docierało. W końcu się zatrzymał i z tekstem ,, ja mam nadzieje że po ciąży to Ci przejdzie to otępienie" z dnia na dzień coraz bardziej pasuje mi to powiedzonko ,, w brzuchu mi przybywa ale w głowie ubywa '' jestem potwornie roztargniona

Ja z butami nie mam problemu jeszcze, nawet udaje mi się na stojąco je założyć

No mam, mam spust tylko potem 4 razy do łazienki biegam w nocy. nawet szwagierka przed chwilą się śmiała, bo zawsze punkt 1 w nocy słyszy tup tup tup, skrzypienie drzwi , spłukiwaną wodę w kibelku, i znów tup tup tup.

Wiecie co mi ostatnio babcia powiedziała? Żeby w późniejszych miesiącach ciąży nie przenosić ciężaru ciała na ręce to znaczy żeby zawsze ktoś mi pomagał wstać, bo jak ona podparła się na dłoniach i wstała rankiem to wieczorem urodziła bliźniaczki a była w 7 miesiącu.

Nie ma stópki zbył małej, by nie mogła pozostawić śladu. Z

Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2011-10-28 o 19:33
czubasek20 jest offline Zgłoś do moderatora