|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
|
|
|
|
|
#752 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Liście spadają,zima za progiem,wyprawkę czas kończyć bo dzidzia nas kopie. I/II
Cytat:
W razie czego wezmę trochę wychowawczego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Teraz bym kupiła, ale spodni mam aż nadto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem, ile miałam przed ciążą, ale teraz w 25 tc mam 90 cm. Cytat:
![]() Dziewczyny dziękuję wszystkim za odpowiedzi do pytań dot. wyprawki I za miłe komentarze na temat mojej nowej sukienki ![]() Już jestem po wizycie. Z Dzidkiem wszystko ok Dostaliśmy zdjęcia, na których nic nie widzimy Mały waży 760 gram (25tc), nie wiem ile ma wzrostu, bo ta funkcja w usg się zepsuła :/ Po wizycie odwiedziłam koleżankę, od której dostałam śpiworek na 74 Jest śliczny No i jest kolejną koleżanką, która obiecuje jakieś ubranka po swoim. Tylko, że ja już chciałabym uzupełniać braki a ona do mnie dopiero z tekstem, że kiedyś się umówimy, to obejrzę, co chcę od niej... A głupio mi było powiedzieć, że najchętniej to już bym coś wybrała... No cóż najwyżej przełożę kupno ubranek na później.
|
||||||
|
|
|
#753 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Mówi do mnie: Gosia jak stoisz odwrócona plecami i ktoś nie wie, że jesteś w ciąży, to myśli "niezła laska", a jak się odwrócisz to what the fuck
|
|
|
|
|
#754 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
echhh jak sie czasem porzadnie w czerep nie walne, to osiol ze mnie wychodzi faktycznie panikuje ![]() Cytat:
nie mam zimowych butow, ktore by pasowaly do nie-rurek ![]() a z tymi ubrankami, to ja bym sie chyba nie czaila i normlanie zapytala, czy moglabym jak najpredzej je wziac, zeby spokojnie przepatrzec, uprac i wiedziec, co dokupic...
|
|
#755 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Od poprzedniej wizyty przybyło mi 1,1kg. Lekarz nic na to nie powiedział, ale teraz zaczęłam się martwić, czy nie za mało... Nie ma się co przejmować, bo zwariujemy
|
||
|
|
|
#756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#757 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to ekstra,ze tak o Tobie mowia jestes widac hot mama
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#759 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#760 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odnosnie spodni to niestety u mnie w lumpkach nie ma nic ciekawego i chyba tez cos z netu bede musiala zamowic, ale z 36 tez maly wybor raczej i tez musze rurki bo do kozakow zeby weszly , weszlam wczoraj do sklepu ciazowego i zerknelam na jeansy przecenione, nie no ladne byly ale na przecenie za 179 zl
|
|
|
|
|
#761 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy Wy też macie problem ze wstaniem z łóżka z rańca??
jest to dla mnie mega wysiłek ![]() Teraz bebzun rośnie z dnia na dzień coraz większy!!! Chyba wziął się do roboty już czasik na niego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ok norma- faceci... Cytat:
nie wiesz, że płetwal błękitny tyle??? Cytat:
Cytat:
![]() soryy... i jeszcze jedno:: Podpaski bella prosto Z TORUNIA RZĄDZĄ!!!!!!
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2011-10-28 o 18:35 |
|||||
|
|
|
#762 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja tak mam od czasu do czasu i samo przechodzi po chwili- to ponoć normalne, bo wszystko się 'rozciąga' no cholera jasna musiałam iść i się zmierzyć dla mnie wstanie z łóżka to mega wysiłek! ![]() 95 cm/ 28 tydzień ![]() Cytat:
![]() a ja mam mniejszy brzuch od Ciebie i mam 95! no weź przestań no! bo Ci nastrzelam!!! Cytat:
Mnia strasznie boli kość ogonowa Cytat:
Cytat:
popłakałam sobie, a malutki się wiercił niemiłosiernie... chyba chciał mnie pocieszyć...
|
|
#763 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() klask i:dla Dzidka!
|
|
|
|
|
#764 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja czytalam, ze te zniedowaga moga szybciej i wiecej tyc, a pozniej tak samo szybko to gubia, wiec w ogole nie biore do glowy tych dodatkowych kilogramow tutaj z tym obwodem spanikowalam, ale tez juz sie uspokoilam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja wlasnie tez musze miec cod do kozakow i do emu, bo innych butow na zime brak Cytat:
chuderlaki ![]() Czubasku, my tez trzymamy!
|
|
#765 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 |
|
Zakorzenienie
|
Za tydzioche wraca moja małża
![]() Czy Wy też pijecie 2 litry dziennie?? mi kazał 2-2,5 ... a ja dociągam tylko do 1,5 litra ![]() Kropeczka za udaną wizytę
|
#767 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a strzelaj, strzelaj ujedrni mi sie pupsko ![]() tz wrocil, ide jeeeeeeesssscccc
|
|
#768 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę sobie jakiegoś łocha znaleźć... ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- Cytat:
jestem zazdrosna! Ale pamiętaj... my trzymamy razem sztamę! A żebyś wiedziała, że nastrzelam
|
|
#769 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Raz mu wybaczę, ale jak to się jeszcze raz powtórzy to ![]() Ostatnio jak leżałam w łóżku, to wystawiłam rękę do góry i stwierdziłam, że przydałaby mi się taka drabinka do podciągania, jak w szpitalu są
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#770 |
|
Zakorzenienie
|
nie mialam drobnych
![]() ale zablysnelam 200 zl najwiekszy nominal, burzuja zgrywam a moglam podziekowac za reszte Agatek ja to nie moge sie dobudzic ostatnio, budze sie zerkne na zegarek zasypiam i tak z 10 razy, az dochodzi ta godzina, ze niedlugo corka ze szkoly wraca, wiec z przyzwoitosci sie zwlekam... dzisiaj TZ jechal na przeglad moim autem i wczoraj nastawil telefon na 8 bo musi wstac, o 8 zadzwonil budzik, wylaczyl go i mowi jeszcze godzinka i wstalismy po 10 |
|
|
|
#771 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie wiem czy pije, jak chcę to pije, czasem to przez 3 godziny idą dwie żywiec zdrój te 1,75l Za to na potęgę wcinam kabanosy sokołowa ![]() Cytat:
mi mąż chce taką drabinkę zamontować Edytowane przez czubasek20 Czas edycji: 2011-10-28 o 18:51 |
|||
|
|
|
#772 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A przed 10 już budzę się ekstra wyspana- już nie śpię do 12-13 chociaż dziś się zmusiłam Cytat:
pierwszy raz pomógł mi gin 1.10 jak byłam razem z A. na badaniu, a potem w szpitalu pomógł A ja drabinki nie miałam w szpitalu pod prysznicem tylko były ![]() idę sobie zrobić kakao...
|
|
#773 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za zakupy Cytat:
Jest ok, uspokój się Cytat:
Cytat:
Cytat:
A teraz jeszcze biegam w sportowych butach, które trzeba wiązać, i to jest dla mnie nie lada gimnastyka
|
|
|
#774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale masz spust z tymi żywcami! dziewczyno!
|
|
#775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#776 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Basen odpada raczej, a co do ćwiczeń, to próbowałam, ale więcej bólu niż ulgi. Jedyne co pomaga doraźnie, to masaż, ale to tylko wtedy kiedy mąż pod ręką ![]() Cytat:
![]() Koleżanka powiedziała, że dla niej to była po prostu słodka woda ![]() 90cm w 26+5tc Cytat:
Cytat:
![]() Ale założyć buty, to już powoli się robi ceremonia No i podnieść się z kanapy to hardcore ![]() _________________________ ___________ Mąż z kumplem na koncercie, a ja mam wieczór dla siebie ![]() Zamawiam zaraz na all prezent gwiazdkowy dla szwagra, a że sklep jest dziecięcy, to od razu kupię kilka rzeczy i tak muszę płacić za kuriera, więc za jednym razem będzie wezmę podkłady do przewijania, majtki jednorazowe, grzechotkę i aspirator i te całe paklanki
|
|
#777 |
|
Zadomowienie
|
dobrze ze was mam
ide na dobre i na zle i spac ![]() dobranoc
|
#778 |
|
Zakorzenienie
|
o nieee
słodka woda to to na pewno nie była :/ nie wiem czy plastikowy kubeczek, czy ta glukoza tak brzydko pachniała.... Generalnie cieszę się, że mam to za sobą. Oby nigdy więcej ![]() I nie dziwię się, że Agatka puściła hafta po tym, bo mnie, mimo że uwielbiam słodkie też dużo nie brakowało.... |
|
|
|
#779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
majtki wielorazowe, grzechotkę, aspirator i paklanki też mam! A ja idę się wykąpać bo już woda na mnie czeka
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z butami nie mam problemu jeszcze, nawet udaje mi się na stojąco je założyć ![]() No mam, mam spust tylko potem 4 razy do łazienki biegam w nocy. nawet szwagierka przed chwilą się śmiała, bo zawsze punkt 1 w nocy słyszy tup tup tup, skrzypienie drzwi , spłukiwaną wodę w kibelku, i znów tup tup tup. Wiecie co mi ostatnio babcia powiedziała? Żeby w późniejszych miesiącach ciąży nie przenosić ciężaru ciała na ręce to znaczy żeby zawsze ktoś mi pomagał wstać, bo jak ona podparła się na dłoniach i wstała rankiem to wieczorem urodziła bliźniaczki a była w 7 miesiącu. Edytowane przez czubasek20 Czas edycji: 2011-10-28 o 19:33 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.

W razie czego wezmę trochę wychowawczego 

chyba znów se dziś poryczę 

what the fuck
jest to dla mnie mega wysiłek
już czasik na niego 
ok
wszystko mu nie pasuje

musiałam iść i się zmierzyć 
Mnia strasznie boli kość ogonowa
klask i:dla Dzidka!

A przed 10 już budzę się ekstra wyspana- już nie śpię do 12-13
pierwszy raz pomógł mi gin 1.10 jak byłam razem z A. na badaniu, a potem w szpitalu pomógł