2011-10-28, 21:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Carmelka - ale tych piłek jest milion rodzajów: http://zabawkidelux.pl/pilki-oball.html
Którą macie? 
---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------
Cytat:
Napisane przez agadus
za darmo bo Sara była wczesniakiem
|
Aha...
Cytat:
Napisane przez Lilkaa82
Brumek moja Karolinka tez miała lekką anemie i bierze żelazo w syropku z witaminą C w kropelkach i pół tabletki kwasu foliowego i juz jest w normie (brała dwa miesiace) dzis byłam i widzialam wyniki, mam jej dawac jeszcze miesiac zeby sobie bidulka zmagazynowala bo narazie pewnie wynik jest z pływającego żelaza w krwi obwodowej :0 ale jest ok  i szczepiona była pomimo tego bez przeszkod
A u nas dzis były szczepienia  miały byc wczoraj ale mamusia pomylila godziny i spoznilismy sie bo lekarza juz nie bylo wczoraj..  za to dzis mała odpukac zniosła szczepienia najlepiej z wszytskich,była nie dosc ze dzielna, to jeszcze pospała po szczepieniu 3 godziny  i obudziła sie jak nowo narodzona, spacerek zaliczony i bez goraczki naszczescie, wazy juz 5920gram 
|
Liluś, a jakie żelazo brałyście? Były po nim jakieś przykre skutki ubiczne? Nam przepisała Actiferol, ponoć nie ma tych skutków właśnie, bo to nowoczesny lek. Bo ja sie żelaza boję, bo w ciąży jak brałam, to miałąm zaparcia i okropne mdłości po nim, a nawet sobie nie wyobrażam żeby Tymuś takie dolegliwosci miał 
A za szczepienie wielkie brawa Wam się należą i całusy
|