2011-10-28, 21:59
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Szybko rosną Nam dzieciaczki - z noworodków w niemowlaczki.Mamy VII-VIII 2011 !
Cytat:
Napisane przez karolinee1983
Dzień dobry  , no i do tego doszło małe odparzenie pod szyjką (gdzie mała ma najwięcej fałdek)  które ja, wyrodna matka, zauważyłam dopiero wczoraj jak Maja główkę zadzierała leżąc na brzuszku jaką maść na to zastosować???? Macie jakiś pomysł? Pomyślałam o BEPANTHEN...
Co do wagi... To wróciłam już dawno do tej sprzed porodu (nawet ważę trochę mniej), ale nad brzuchem zdecydowanie trzeba popracować bo to taka galaretka jest trochę  tylko, że mi się w ogóle nie chce...
|
Mój Dżony ma kilka takich newralicznych miejsc, ze względu na swoje "wałeczki"
i ja je włsnie bepanthenem traktuje
u mnie waga też już wróciła do stanu sprzed ciąży
ale jędrność brzucha niestety nie
Cytat:
Napisane przez dziubek79
z jakiego powodu masz czekać ?? bo jakoś mi umknęło jeśli pisałaś 
|
lekarz powiedział po badaniu usg żebym z bardziej intensywnymi ćwiczeniami poczekała do 10 tygodnia
ale o szcegóły go nie pytałam
Cytat:
Napisane przez agadus
odnosnie kombinezonu ja Natalce rano jak idziemy do przedszkola zakładam zimowy, odnośnie pampersów urzywałam rossmanowskich, ale teraz urzywam dady i chyba dla mnie dada lepsze, sa cieńsze i chyba tylko takie różnice, jak narazie mam dada, może następnym razem kupię ross,
a któraś pytała się o te pampersy ross, i można kupić 2 sztuki tych papków w różnych rozmiarach i się przekonacie czy pasuje, czy nie, no bo jak nie podpasuje to nie będzie szkoda, że się całą paczkę kupiło, a te dwie kosztują coś ok 2 zł
|
Właśnie chciałam pisać o tej małej paczce po 2 pampersy
ja je zawsze kupuje do torby do wózka
uważam że są całkiem przyzwoite
może i skuszę się na wiekszą pakę zdradzajac pampki??
AgaGgratki za 2 miesiące dla przystojniaka Antosia
ufff uśpiłam moje szczęścię
które kończy dziś 2 miesiące
po wrażeniach z halloween był troszkę rozdrażniony
ale w koncu słodko śpi a ja
nadrobiłam wątek
na imprezie było całkiem sympatycznie choć jako jedyni nie mieliśmy strasznych przebrań
uciekam dodać zdjęcia do klubu:P
a tu jedno na zachętke
Edytowane przez telik
Czas edycji: 2011-10-28 o 22:03
|
|
|